דיווח מקנקון

דיווח מקנקון

כמובן שהנקניקיה שחייבת לדעת לא יכולה בלי אחותה הגדולה (וחסר לה שכן!) ואנחנו מדברות כל יום. 12 בלילה שלה - בוקר שלנו - טלפון.. ואני כבר כוססת ציפורניים בין שיחונת אחת לשניה (שתי שדות..ספור.) מתגעגעתתתתתתתתתתתתת אליה. היא קוראת אותנו מידי פעם אבל לא יכולה לכתוב כאן .. למקסיקנים יש בעיות עם תפוזים כנראה..
בכולופן, היא מוסרת את אהבתה לכווווווולם. היא כבר בצבע שוקולד ובטח העיניים הכחולות המדהימות שלה בולטות כמו שני פרוז´קטורים.. כשהיא לא בטן-גב, היא מסתובבת עם צמות קטנות בכל הראש על חוף לבן עם דקלים, בגד ים מינימלי וזה הרבה יותר מאשר שאר הנקבות על החוף על פי תאורה, מלאאאאא צעירים שם (לא - היא עוד לא מצאה זיון. להרגע כולם!), קורעת את הלילה במסיבות חוף, חצי מהיום כולם מסתובבים מסטולים בגן עדן כי אלוהים מרשה להם, חופים לבנים לבנים, מים בצבע הכי תכלת טורקיזי אפשרי, פינוקים, פינוקים.. ועוד קצת פינוקים.. היום היא בשיט.. כל היום על יכטה.. מניאקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.. אני שונאת אותך מעומק ליבי!
יאללה את! מה יש לך בגן-עדן, מה?! תחזרי כבר הביתה!

מייקי69

New member
מק../images/Emo78.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך הימים האלה איך הפורום הזה איך אני אני אני צריכה סיפור עם קצת נחת. אז אני עוצמת עיניים ויושבת לצידה של השזופה המגניבה שאני אוהבת. ואיך נעים לי עם השמש בעיניים, והחול הלבן בין האצבעות של הרגליים ! רק שאלה אחת מאד מטרידה אותי: האם ויקטור הצליח לעבור את המכס בשלום???????

למעלה