דני יש רק אחד
New member
דיווח מחוג "מקרי"
ביקרתי אתמול (יום שני) בערב בחוג לריקודים (אינני רוצה לפגוע במרקידים וברוקדים לכן לא אציין איפה) שבו לא הייתי מעולם ואף אחד לא הכיר אותי. אני רק רוצה להביא כאן סיכום כדי להדגיש את המצב. למי שמתעניין, המחיר לכניסה היה 25 ש"ח. לא הגישו מטעמים
הייתי שם כחצי שעה של מעגלים וכחצי שעה של זוגות. המרקיד השמיע בעיקר ריקודים חדשים. במקום היו 77 רוקדים (בעת שספרתי). בתור אחד שמכיר מספיק ריקודים מחוגים שונים, הכרתי רק כ - 20% מריקודי המעגל שהמרקיד השמיע. הסתכלתי על הרוקדים מול היושבים וראיתי שברוב מוחלט של הריקודים ישבו כמחצית הרוקדים בצד, ומתוך אלה שכן רקדו כרבע מהם לא ידעו את הריקודים והשתדלו להעתיק. בגלל הסיבוכיות של הריקודים החדשים, המעתיקים לרוב הסתובבו לכיוון הלא נכון והתבלבלו לחלוטין. השיא היה בשני הריקודים האחרונים במעגלים שבהם רקדו רק 26 רוקדים באחד ו - 22 בשני. למרות המצב הזה, דיברתי עם הרוקדים ושמעתי כמה החוג מדהים לדעתם. המצב השתפר מאוד בזוגות. הריקודים כבר לא היו הריקודים החמים מהתנור, ולכן הרוב המוחלט רקדו ואפילו די בסדר. גם הריקודים היו די דומים למה שמרקידים בכל מקום ולכן הכרתי כ - 85% מהריקודים. מוזר לי השינוי המהותי בין סוג הריקודים שמרקידים במעגלים לריקודים בזוגות. יש למישהו הסבר לתופעה?
ביקרתי אתמול (יום שני) בערב בחוג לריקודים (אינני רוצה לפגוע במרקידים וברוקדים לכן לא אציין איפה) שבו לא הייתי מעולם ואף אחד לא הכיר אותי. אני רק רוצה להביא כאן סיכום כדי להדגיש את המצב. למי שמתעניין, המחיר לכניסה היה 25 ש"ח. לא הגישו מטעמים