דיווח מהמטבח

דיווח מהמטבח

LIMIM לפני כמה ימים הראתה לנו שהתפוח לא נופל מהעץ, בטח לא בבור שהוא כורה בו, והפרישה קבל עם ומקלדות שרשרת מתכונים מגרים. ובכן, ניסֶיתי: מרק גונדי, פשטידת בטטה וחצילים וסמבוסק. הערות והארות: 1. הקיש של הבטטה והחצילים - מדהים, מלטף את החיך בתהחכמות ערמומית, אך לא יותר מידי מתחנפת.תחושה חמאתית מפנקת. ראו הוזהרתם - הפשטידה הזו נגמרת מהרררררררר. 2. גונדי - בסופו של דבר כל נוזלי הרוטב נספגים בכדורים. זה לא גונדי קלסי. למעשה נוצרות קציצות גדולות ומתובלות של אורז עם בשר ושזיפים. טוב כתוספת (לא מרק, כאמור). 3. סמבוסק - לטגן בשמן עמוק יחסית, וקצת יתר מדקה - עד להשחמת הסמבוסק, כי רק אז יוצא שהבצק מבפנים התקשה למרקם לחמי יותר. (ואי אוי אוי, כמה שמרקם הלחמי שלו בעל טעם עמוקקקקקק בגלל קמח האורז הלבן). מחר או מחרתיים אנסה את העוגה של התפוחים והגבינה המהופכת...

ZINGER777

New member
אם אתה כבר מנקד...

אז: נִיסֵּתִי שורש: נ.ס.י/ה בנין: פִּעֵּל אני מצטער:/ ב24.6.07 זה יעבור:)

RT1236

New member
אמר האיש שביקש להרגיע כי קוראים כאן ילדים ../images/Emo4.gif

daniela21

New member
כתבת את זה בצחוק, נכון?

את לא באמת חושב שככה מנקדים את המילה..?

CATS7

New member
אם נראה לך שנעשתה כאן טעות

יפה שאת מעירה אך למה רק להעיר ולא לציין את התיקון ??? מדובר בילד לפני בגרות ולפי מה שהבנתי כאן בפורום יש עוד תלמידים באותו גיל.

daniela21

New member
בגלל זה שאלתי

אם הוא כתב את זה בצחוק (ואז זה מיוצר שאני אתקן אותו, אולי כוונתו היתה להמשיך את הטעות המכוונת של אלון). כמובן שאומרים ניסיתי (עם חיריק) ולא נסתי (לא יודעת איך מנקדים בהקלדה).

מממ...

ציפֶּיתי וקיווֶיתי לתיקונים ולהזדעקויות על התפקרותי הלשונית. שוין, מכמסיה, מכמניה וצפונותיה של שפתנו אינן נפלאות מעיני, תנוח דעתכם...

מילון רב מילים

לא יכולה לשלוח לינק כי צריך מנוי בשביל להיכנס לגרסת און ליין שלו...

ממש התפרעות המונים

והצטרפות מקרים כל התגובות האלה. ברי לנא כי די שועשעתי מהרצינות התהומית של התגובות, יענו חוכא ואיטלו..... נו משו כזה? אחרי ככלות הכל, התפוח לא נופל מהעץ.

ravit2b

New member
איזה כיף לקרא את ההודעות שלך

העיברית שלך מאוד יפה

נועית7

New member
שאלה לאלון- ולא בענייני ניקוד

מרוב התרגשות מהניקוד, מישהו קרא את תוכן ההודעה? סתם. בכל מקרה שאלה לי אליך- את הקשי בטטה באמת אפית בחום של 130? זה נראה לי ממש נמוך... ולא שמת שום גבינה במתכון? תודה נועית

במענה לשאלתך

1. יש לי 10 דרגות עוצמת חום. את הפשטידה אפיתי על מספר 4. אני מניח שזה בערך 130-150 מעלות. וכן. לא פחות משעה. בדוק מצליח! אחר כך חשוב מאוד - לקרר לטמפרטורת החדר ואף לקרר במקרר. למחרת או אחרי כמה שעות ניתן להוציא ולפרוס מבלי שיתפרק ואחרי שכל הטעמים התייצבו בדבר המאאאאממממממםםםם זה. 2. שום גבינה במתכון. ותודה ל-LIMIM כמובן. באמת מתכונים שכאלה.

נועית7

New member
אז בעצם אוכלים את זה פושר?

אני מתכננת של הפשטידה לארוחת שבועות... אין צורך לחמם לפני ההגשה?

למעלה