דיווח מהים...

DaRזה אני

New member
דיווח מהים...

הייתי מ5 עד 8 בתל ברוך היה כיף הייתי בחלק הצפוני רוב הזמן"האנטנות כמו שהג'ימלים אומרים" זה חוף שלא ג' עם גלשנים ושל כמה גולשים מבוגירם חסרי ביטחון אז הם מאיימים במכות(לא עליי ברוך השם) והיום כיבדתי את כל מי שהיה קרוב יותר או שאמר הופ(לפחות גדולים או טובים יותר ממני)מישהו פה גדול(סוס) צריך לבוא איתי לתל ברוך ללמד את הג'ימלים לקח וללמד אותם לרכוש כבוד לגולשים שאומרים הופ או שיותר קרובים לשבירה ולגולשים שיכולים לתפוס את הגל והם במצב יותר טוב... דוגמא: הייתיי קרוב לשבירה והיה לי גל ממש טוב צעקתי הופ אבל הוא אמר קפוץ לי ותפס את הגל והוא היתרסק בזמן שהוא עמד(אחרי הנפילה והיה בתוך המערבולת התמידית שיש ב"אנטנות" והיסתכלתי לו בעיינים במבט מלגלג ושל "אמרתי לך" ומאז הוא פשוט היתרחק והלך לגלוש בצד הדרומי... היה כיף מ5 עד 6 וחצי היו התקפות 40 הכי גבוהות ואחרי זה ירד עד 7 וב7 וחצי התחילו לעלות התקפות גדולות ופתוחות ואז בדיוק שהלכתי ב8 התחילו הגלים של הלילה והיה בכלל טוב אני לא יודע אם עולה או יורד ואולי עולה רק בגל גלי הלילה אבל מחר בבוקר אני בטוח שכדאי ללכת

W u t a n g

New member
מצטער לאכזב אותך..

אבל מחר פלטה.. הייתי היום בים והיה התקפות יותר גבוהות מ-40. ובמקום 8 תרשום 20:00. חשבתי שאתה מדבר על הבוקר היום בבוקר.

כבודו

New member
היה מצויין (ארגמן) !!!

40 עם התקפות ל80+... גל ארוך ושבירות עדינות

W u t a n g

New member
בוא לא נגזים מצויין..

היה בסדר, לא משהו. גלשתי בנעורים, התקפות הכי גבוהות של 80 באמת, אבל היה סגור, והשבירות היו ממש לא עדינות..

למעלה