דיווח מאשדוד.

resh0

New member
דיווח מאשדוד.

בבוקר הגלים לא היו טובים, בשום חוף. בשעה 0800 נכנסתי למים והגלים התחילו להשתפר לאט לאט. בשעה 0900 התחילו מעט צפונה מהקשתות צינורות ימניים מעולים!!! ממש צינור עגול יפה, רובם ניתנים ליציאה, ב 2 מהם אני התכבדתי, צינורות קצרים אבל יפים. הים הטוב נשאר עד השאה 1100 ואז הרוח השפיעה על ה"בור" שלפני השבירה והגלים הפכו לג'ורות. גובה הגלים - עד מטר. מדוזות - אין ריר, יש מדוזות, לא נורא. ואולי מחר בבוקר נתפוס איזה חצי מטר?

Max Roach

New member
פחחח עד מטר?!

גלשתי בהרצליה בזבולון בשעה שש בבוקר והיה 60 ואולי 70 בלחץ ב-9 כבר ניהיה 30-40.... איך מטר?! אתה מדבר על היום (יום חמישי?)?

אבל הגלים שם כל כך מחורבנים

בלי שום טעם .. סגורים מגעילים בלי צורה אז מה זה שווה ?

DaRזה אני

New member
הדולפינריום

11 וחצי עד 1 וחצי בכללי היה חמוד אבל היה או ג'ורה אם הגל קטן מדי(נשבר קרוב יותר לחוף) אם הגל בינוני יש לך פינה יפה ורצינית אם אתה עומד במקום הנכון אם הגל גבוה בהתקפות של לפחות 80 עד שהוא מגיע עלייך אתה רואה שהוא מתקטן ל 60 ויש מים גבוהים וזה היה גל מהיר(ומפוצץ באנשים) אבל אני הייתי סבלני וחיכיתי שישברו גלים קטנים בעומק(נותן לך פוש קטן וזה דוחף אותך לגל מצב מאוד בסיסי שיש מזל למי שתופס אותו) ותפסתי מהצד את הסוף של הגלים מה שנתן לי פינה מקסימה סה"כ ככה ככה הרבה הרבה מדוזות בערך 3 ענקיות 10 בינוניות ו12 קטנות לא ספרקתי אני משאר בערך כמה מדוזות רק חירטמתי!

Max Roach

New member
חחחח איזה מוזר זה....

בהרצליה היה 60-50-70.... איך זה אפשרי?!?!?!?!?!?!?!

resh0

New member
דפקו אתכם. מה לעשות?

הגלים הגיעו לגובה הראש שלי כאשר אני עומד זקוף, זה מטר.

למעלה