דיווח מאפטר פרטי...

נ''ש ../images/Emo124.gifעוד 11 יום זה קורה!אבי

אבי ליברמן יהיה בן 16!!!!!!!!!!! כן כן כן!!! עוד 11 יום בלבד!!! כולם מוזמנים לאירוע החגיגי!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח יהיו חשפנים וחשפניות ומשקאות (מיץ פטל) כולם מוזמנים לבוא!!!

Human Nature

New member
../images/Emo24.gif |טל| †

יום-ההולדת מתקרב והמצב בגזרת אבי משתפר
כן, כן, חבובים- אני כבר לא בדכאון *בצורה רשמית* שלוש שעות!!! כפיים!

Human Nature

New member
אין מה לדאוג ../images/Emo140.gif |טל| †

כבר למעלה משתים-עשרה שעות אני במצב רוח מעולה.

אחלה אבל מה...

"קןורה" כשאתה לא במצב רוחט וב?
לא התקשרתי עליךכ בר שבועיים רציתי אתמול אבל הייתי צריכה להתכונן למבחן והיום אני עסוקה וחוצמזה כמעט שלא נותנים לי לגעתב טלפון.......(חשבון ענקי...) אני אנסה להתקשר בקרוב ולשמח אותך בשיחה מחורפנת! חי חחי

../images/Emo124.gif../images/Emo23.gifעוד 9 ימים יש לאבי יום

יום הולדת!!! כולם לפקפצץ בשמחה ולצרוח"מזל טוווווווווווובבבב יא חבוב!!!" חחחחחחח
|

הפקצה ++שאלה....

נכנסתי לפורום תמיכה תכנית וסיפרתי להם עלב עיותי עםה מחשב החדש והם אמרו יל שיש לי וירוס -בלאסטר אבל אם אניא גיד לאחי הוא לא יאמין לי כול פעם כשיש בעיה עםה מחשה הוא מתעלם ממנה ואומר"לי זה לא קורה אז אין בעיה!" ואז המצב רק מדרדר מה לעשות?

nerod 72

New member
את צריכה...

להתקין אנטי וירוס שנקרא FIX BLAST! גם לי היה את הוירוס הזה לפני חודשיים והתקינו לי אנטי וירוס תשאלי אותם בפורום איך מתקינים (כי אני לא יודע איך!) מקווה שעזרתי

אח שלי אומר שזה לא בלאסטר

הוא תמיד עושה את עצמו מבין ואז המחשב נדפק! עובדה שאני צודקת אפילו בתמיכה תכנית אמרו לי כמה שנים יקח לו להודותצ?????
לא עזרת כי אני לא יכולה להוריד כלום כוס עמק הוא לא נותן יל האדיוט...אפילו אם זה נגד וירוסים

p i n g o

New member
אז תתקני את המחשב בלעדיו.

זה לא כזה מסובך. וגם לי זה נראה כמו וירוס הבלאסטר הזה (גם לי היה את זה). הנה הנחיות לניקוי הוירוס. תדפיסי ותעשי את זה בעצמך לפני שיילך המחשב...

תודה אבל אני לא יכולה בעצמי../images/Emo10.gif

אני אהרוס אתה מחשב! והאיש מחשבים ש"מתקן" לנו ת'מחשב לפי דעתי לא מצליח לתקן את זה אף פעם את המחשה הקודם הוא לא הצליח לתקן אז שנה כמעט הינו עם בעיות וכשלא יכולנו לעמוד בזה כבר קנינו חדש אוף מה לעשות?

AeroPeek

New member
היית צריכה לשאול... ../images/Emo3.gif

קיצר.. איזה וינדוס יש לך?

ממש אין לי מושג אבל עכשיוכ שאני יו

יושעת שזה סלסטאר או איך שלא כותביםא ת זה(שניים מחבריי אמרו לי וגם התמיכה התכנית) אז אני יודעת מה צריך לעשות הבעיה היא שאני לא יודעת איך לעשות וזה תפקידו של אחי אבלה אדיוט לא יעשה את זה כי הוא מתעקש שאין לנו וירוס!!!! אפילו שתמיכה תכנית אמרו שיש לנו אוף מה לעשות איך לשכנע אותו???

למעלה