רגע, אז עכשיו תורי לא? ../images/Emo13.gif
אני הרוגה מעייפות וחצי עם עיניים עצומות, אבל HERE WE GO: היום בבוקר קמתי כשמצפה לי הודעה מיוסי על כך ששלושה אנשים ברגע האחרון ביטלו.. אכן דרך מבאסת להתחיל את היום שבו היינו אמורים להפגש.. ויוסי צדק בהודעה הנוקבת שלו למטה, שחבל שכולם מלאי התלהבות אבל ברגע האמת (ולא, אני לא אומרת שאלו לא סיבות מוצדקות, נריה - תרגישי טוב!!) אותם אנשים קבועים מתיצבים... (וגם זה לא תמיד) אבל די, זה מאחורינו, ומפגש, מצומצם או לא מצומצם, היה נהדר!! בראש ובראשונה, עשרות, מאות, אלפי (
) תודות לרן
אין מילים!!!! שלומית, שהיה מאוד כיף לראות אותך שוב, אהבתי את הביצועי גיטרה
מלכוש, שאכן חייבת לנו נגינה בחליל צד!! הדס, שלא דיברה הרבה, אבל שמחתי להכיר את הפרצוף מאחורי הכינוי (שעכשיו אני יודעת מה הוא אומר, נה נה ונה נה
) ליאור... אחחח אין מילים
.. מבטיחה לך (בערך), מפגש הבא הולכים איתך לאכול בבורגר ראנץ'!!!
ויוסי, שהוא סתם חצוף.
בקשר לחזור, מי שתהה, אני והדס איחרנו לרכבת אבל חיכינו רבע שעה ורכבת אחרת חיכתה לנו בפתח רציף 2, בקטנה. הדס, מקווה שהגעת בשלום
שלומית ומלכוש, רציתי לברר אם הסתדרתן בחזור אבל הטלפון היחיד שהיה לי היה של רן והוא לא ענה לי
בכל מקרה, סורי שיצא לכם בלאגן קצת (הרבה) אבל לפחות כולן הגיעו הביתה בריאות ושלמות!!!
ואני.. אני אישית- ירדתי בעזריאלי, קילל אותי שומר רוסי (אל תשאלו
), קניתי אוכל, הלכתי לרכבת, הגעתי הביתה עייפה אך מאוד מרוצה ולמרות זאת יצאתי קצת לים (ואפילו הייתי עדה להופעה של סבלימינל. מי היה מאמין. בטח לא אני.), אח"כ נאפיס, ועכשיו אני רוצה להקיא אבל עייפה מידי בשביל זה אז ברשותכם אלך לישון... היה מאוד מאוד כיף, נהנתי ושמחתי לפגוש אתכם!! Love you all Peace out Make love not war RaViT!