דיווח לייב מהמפגש!!

s u z i e

New member
אני לא מאמינה!!!

איחרתי למפגש!! אני אף פעם לא מאחרת... אני לא מבינה את זה!!! הטיסה שלי אתמול נחתה מאוחר ועד שהגעתי הביתה היה כבר לפנות בוקר... כיוונתי שעון מעורר אך משום מה הוא לא פעל!! (או שכן ולא שמעתי?) אווווף... אני ממש מתוסכלת ואני חייבת להוציא את זה איפהשהוא ואתם נבחרתם-סורי.. טוב, תהנו לכם, ממש רציתי להגיע!!

BaBa LiVe

New member
דיווח לייב מהמפגש!!

נחשו מה? נחשו מי? נחשו איפה? אה-הא! אז עכשיו אנחנו בבבית של רן (ולא, לא מגלה לכם מי זה "אנחנו" מי שלא הגיע הפסיד!) ורואים את אלאניס (עם שיער ארוך, תקנאו!) ובכלל, אלאניס צריכה לבוא תכף לתת לנו הופעה פרטית! ולא, אני לא מנסה לגרום למי שלא הגיע להתבאס כי אתם צריכים בלי קשר לעשות את זה... (ולא, אני לא ממורמרת
) אז זהו, אנחנו חוזרים לנו למופעים ולמוזיקה
רוית, משתלטת על המחשב של רן

מלכוש

New member
היה כ"כ כיף!!!!

=]] נהניתי מאוד! מי שלא בא- הפסיד! חח בהתחלה היה מוזר, שהלכתי לרוית ושלומית וידעתי שאלה הן (לפי הגיטרה) וכזה, היה מוזר אבל אח"כ היה נחמד מאוד ורוית! יוסי! שלומית! אני דורשת להעלות את התמונות! חח עד ששלומית תגיע לבית שלה.. הסתבכנו קצת בתחנה המרכזית בפ"ת, אבל בסוף הסתדרנו =]] וגם חזרתי עם הופעה שרן צרב לי (שוב תודה) וחץ ההומו הזה... חח חמוד ורן תורה רבה על האירוח, והמונית, והכל! היה אחלה =]]

BaBa LiVe

New member
היה ממש כיף!

מלכוש! מה היה בתחנה מרכזית? מה עם שלומית? אני מאוד מקווה שהיא בדרכה הבייתה
יאללה נלך לספור את הקולות של המצעד! ואת חייבת לי עוד את החליל

מלכוש

New member
בתחנה המרכזית

המודיעין היה סגור! חח אז הסתובבננו בין הרציפים וניסינו להבין מה הולך שם בסוף שלומית מצאה את שלה, ומישהו עזר לי למצוא, ככה שהסתדרנו וכן, במפגש הבא אני לא רק אביא את החליל, אני גם אנגן בו! וואו חח אני מקווה שהדס ורוית הסתדרו (איזה באסה לפספס את הרכבת.. חח) אף פעם לא חשבתי שאני אסע באוטו כמו הערסים עם פול ווליום (אבל עם אלאניס
) היה אחלה *מחכה כבר למפגש הבא*

BaBa LiVe

New member
כן!!! עשינו גירסת איירוניק ל-EES!

אבל שלומית לא צילמנה
היה כיף...זה דיסק נורא יעיל...איך שהגעתי הבייתה הוא נגמר!!

Lotzifer

New member
ארררררררררג!

תסלחו לי על הפתיחה העצבנית, אבל שעתיים וחצי נסיעה מצדיקות את זה!!!!! לעזעל, מה פקקים בשעה הזאת?! והאוטובוס היה מלא בילדים מתלהבים שנסעו לניצנים..... אה, ותנחשו מה, הגעתי לתחנה המרכזית ביוק חמש דקות לפני שהוא היה אמור לצאת.... סמתי גז, כב רחשבתי שפספסתי אותו אבל הוא איחר במלא זמן!!! אוף.... טוב, ועכשיו לדברים הטובים... היה ממש ממש ממש כיף!!!!! ראיתי את פוס בפעם הראשונה!!!!!! וגם היה ממש כיף בית של רן, ולפגוש את "כולם" כמובן..... ו.... אממממממ.... תמונות אני מניחה שאני אעלה מחר....

AlanisJunkie

New member
מכירה את הכללים לגביי? אין להעלות

תמונות שאני מופיע בהן. אחרת ימחקו באכזריות..:)

Rוית

New member
רגע, אז עכשיו תורי לא? ../images/Emo13.gif

אני הרוגה מעייפות וחצי עם עיניים עצומות, אבל HERE WE GO: היום בבוקר קמתי כשמצפה לי הודעה מיוסי על כך ששלושה אנשים ברגע האחרון ביטלו.. אכן דרך מבאסת להתחיל את היום שבו היינו אמורים להפגש.. ויוסי צדק בהודעה הנוקבת שלו למטה, שחבל שכולם מלאי התלהבות אבל ברגע האמת (ולא, אני לא אומרת שאלו לא סיבות מוצדקות, נריה - תרגישי טוב!!) אותם אנשים קבועים מתיצבים... (וגם זה לא תמיד) אבל די, זה מאחורינו, ומפגש, מצומצם או לא מצומצם, היה נהדר!! בראש ובראשונה, עשרות, מאות, אלפי (
) תודות לרן
אין מילים!!!! שלומית, שהיה מאוד כיף לראות אותך שוב, אהבתי את הביצועי גיטרה
מלכוש, שאכן חייבת לנו נגינה בחליל צד!! הדס, שלא דיברה הרבה, אבל שמחתי להכיר את הפרצוף מאחורי הכינוי (שעכשיו אני יודעת מה הוא אומר, נה נה ונה נה
) ליאור... אחחח אין מילים
.. מבטיחה לך (בערך), מפגש הבא הולכים איתך לאכול בבורגר ראנץ'!!!
ויוסי, שהוא סתם חצוף.
בקשר לחזור, מי שתהה, אני והדס איחרנו לרכבת אבל חיכינו רבע שעה ורכבת אחרת חיכתה לנו בפתח רציף 2, בקטנה. הדס, מקווה שהגעת בשלום
שלומית ומלכוש, רציתי לברר אם הסתדרתן בחזור אבל הטלפון היחיד שהיה לי היה של רן והוא לא ענה לי
בכל מקרה, סורי שיצא לכם בלאגן קצת (הרבה) אבל לפחות כולן הגיעו הביתה בריאות ושלמות!!!
ואני.. אני אישית- ירדתי בעזריאלי, קילל אותי שומר רוסי (אל תשאלו
), קניתי אוכל, הלכתי לרכבת, הגעתי הביתה עייפה אך מאוד מרוצה ולמרות זאת יצאתי קצת לים (ואפילו הייתי עדה להופעה של סבלימינל. מי היה מאמין. בטח לא אני.), אח"כ נאפיס, ועכשיו אני רוצה להקיא אבל עייפה מידי בשביל זה אז ברשותכם אלך לישון... היה מאוד מאוד כיף, נהנתי ושמחתי לפגוש אתכם!! Love you all Peace out Make love not war RaViT!

Rוית

New member
אוי איך שכחתי!!

כ-מ-ו-ב-ן חץ הכלב ה.. ה... מיוחד!
ומחץ, שלא נתן לנו להכיר אותו ממש (למרות שחץ מכיר אותו חופשי.. מממממממ) קיצר רן, זרוק אבן לכלבים בשמי. תודה

עכשיו אני ------------->

אני הייתי במצב רוח יותר מידי טוב אולי בגלל שדרכתי על מישהי בטעות אין לדעת בכל מקרה אחרי שנטשו אותי התקשרתי לחברים העצלנים שלי שישנו עד מאוחר ואכלו איתי ביוטבתה היה טובבבבבבבבבבבב...........

Rוית

New member
היי היי היי!../images/Emo46.gif

חוץ מהכריך שקניתי, וצ'יפס בנאפיס, לא אכלתי הרבה באותו יום. שקט!

Kill Bernard

New member
באיחור קל -

מאז שחזרתי לא הייתי שניה אפילו בבית אז לא היתה ממש הזדמנות להגיד הרבה. רן, תודה רבה על האירוח.. נהנתי מאוד - וחבל באמת שלא הגיעו יותר אנשים.. הפסידו את המחזה היפה של חץ החכם הזה (היי - התכוונתי לזה, באמת! לנבוח על אבן כדי שהיא אולי תפחד ותזרוק את עצמה כדי שהוא יוכל לרוץ להביא את זה - איזה עוד כלב יחשוב על זה??). תודה על הדאגה, הגעתי בשלום.. רק מה - שוב, יצא לי לשבת ליד בנאדם כ"כ מסריח בדרך חזרה.. המזל הרע שלי בתחבורה ציבורית. היה לו ריח מזויע, מין שילוב של חתול דרוס, צואת כלבים, זבל שהתייבש שעות בחום וביצים סרוחות. נורא. אבל לא היה שום מקום אחר לשבת... בסוף כשכבר לא יכולתי פשוט לנשום יותר הלכתי לעמוד ליד הדלת במשך חצי שעה.. (אנשים - תקלטו, מקלחת אחת לשבוע לא תהרוג אתכם!!) אני יודעת שלא דיברתי יותר מידי, וגם כשכן הואלתי בטובי לפתוח את הפה נשמעתי מפגרת למדי.. זה לא אני במיטבי. הקישורים החברתיים שלי לא טובים במיוחד.. במשך שנים הייתי הילדה המוזרה שישבה לבד בכיתה והקשיבה לאלאניס.. לא משנה. משום מה היום זה כבר לא בדיוק ככה, אבל הבסיס האאוטסיידרי עדיין קיים.. בכל מקרה, פעם הבאה זה יהיה יותר טוב..
לא ישנתי הלילה, אז.. זה מה שאני אלך לעשות כרגע... שלום! peace out

Rוית

New member
בכל שלב היינו כמות אחרת..

בעזריאלי היינו 6 (אני, יוסי, שלומית, מלכוש, הדס וליאור). נסענו 5 לרן (ליאור נשאר מאחור ביוטבתה מסתבר). שם היינו כבר שוב 6 בזכות רן. ושיוסי היה צריך ללכת שוב היינו 5. אני רוצה לראות תמונות כברררררררר!!

מלכוש

New member
רן!

ההופעה שצרבת לי מעולה!! ראיתי אותה עכשיו וכ"כ נהניתי =] שונה לגמרי מההופעות של עכשיו... =\

למעלה