עוצמות עד 200 ממ"ש
U Uriel Lifshitz New member 5/12/13 #2 5.2 מ"מ בזכרון יעקב בסופת גשם הכי אדירה שחוויתי בבית הזה! 12.2 מ"מ מ-8 בבוקר 24.2 מ"מ למערכת
א אלכס גרנשטיין Member 5/12/13 #4 בבית שאן 18.4 מע' עם 77% לחות מעט שמש בדקות האלה ללא גשם אבל נשמעים פעם ב רעמים
B barnea1 New member 5/12/13 #6 סופת רעמים הזויה מפספסת את נתניה מדרום כל אזור הרצליה-שפיים ועד כפר סבא הולכים לחטוף בענק, ואני נשאר בקצה עם גשם קל.
סופת רעמים הזויה מפספסת את נתניה מדרום כל אזור הרצליה-שפיים ועד כפר סבא הולכים לחטוף בענק, ואני נשאר בקצה עם גשם קל.
ט טל 2010 New member 5/12/13 #34 פעם זה היה ההפך, אבל אני מאחל שגם אתה תקבל אין סוף כאלה העונה. מה שהיה בלילה בכפר סבא, זה משהו שאני לא זוכר לפחות כמה שנים, בלי להגזים, לא חושב שקיבלנו גם בשנה שעברה כאלה וגם ב2012 שהיה חורף טוב מאוד. על החורפים של לפני אני מעדיף לא לדבר...
פעם זה היה ההפך, אבל אני מאחל שגם אתה תקבל אין סוף כאלה העונה. מה שהיה בלילה בכפר סבא, זה משהו שאני לא זוכר לפחות כמה שנים, בלי להגזים, לא חושב שקיבלנו גם בשנה שעברה כאלה וגם ב2012 שהיה חורף טוב מאוד. על החורפים של לפני אני מעדיף לא לדבר...
ט טל 2010 New member 5/12/13 #36 הכוונה היא לגשם שירד לפחות שעתיים לסרוגין כזה דבר אני לא זוכר הרבה זמן...
A Ale Del Piero New member 5/12/13 #15 ברגע מסתיימת כרגע רבע שעה מהסרטים שכללה גשם בעוצמה גבוהה, רעמים, רוחות חזקות ושמיים שחורים. איזה כיף.
ברגע מסתיימת כרגע רבע שעה מהסרטים שכללה גשם בעוצמה גבוהה, רעמים, רוחות חזקות ושמיים שחורים. איזה כיף.