דיווחי חלימה

deep ocean

New member
דיווחי חלימה

לדעתי יהיה מאד מועיל אם אנשים ידווחו על ההתקדמות שלהם בחלימה, ישתפו בתכני החלימה וכו´. אז אני אתחיל: היום בלילה חלמתי חלום, והייתי בטוחה שאני ערה וכו´ (לא קלטתי שאני חולמת). בשלב כלשהו פתאום הרגשתי את קשב החלימה, ולא הבנתי איך נכנסתי לחלימה בלי שעשיתי כלום, אבל זרמתי עם זה. בעקבות זה שהסטתי את נקודת התפישה שלי לאחרונה, האמנתי שהייתי במצב עירות, והצלחתי איכשהו להיכנס לחלימה. התבוננתי בכפות ידי, נכנסתי לחלימה וכו´. נכנסתי לחלימה ובכלל לא הייתי מודעת לזה שאני במיטה שלי, ושלפני זה חלמתי. הבנתם אותי? anyway, הייתי בחלימה. בשלב כלשהו שאלתי:"איך אני ארפא", וקיבלתי תשובה:"דרך הנשימה". אוקיי. ואז קרו כל מיני דברים, ובשלב כלשהו כביכול התעוררתי לעירות. חה חה חה. למשך 3 שניות הייתי בטוחה שהתעוררתי, אבל פתאום חשתי עדיין את קשב החלימה. חה חה חה.... אז הייתי בחלימה אחרת, וגם שם קרו כל מיני דברים, ובסופו של דבר קמתי לגמרי למצב העירות, והנה אני מקלידה לכם את הודעתי

Cheetah

New member
אני חולם כל הזמן...

חלומות צלולים בעיקר אבל גם חלימה... אבל אני לא זוכר כמעט כלום.. אני זוכר רק איזה תמונה אחת או שתיים כל לילה ואני זוכר שהייתה לי כוונה לזכור איזשהו חלום צלול ואז חזרתי לישון... אני מניח שזה בגלל שאני מאבד מוטביציה לזכור את החלומות אם היה לי באמת זמן להתעסק אם זה הייתי מוצא דרך להחזיר לי את הרצון, אבל באמת אפילו אין לי זמן לנסות לעשות משהו חוץ מזה בקשר לחלימה שלך... אין כזה דבר להתעורר ישר מחלימה לעירות מלאה... אפילו את ערה ואת במציאות ומרגישה ערה לגמרי... זה לא אומר שאת לא במצב שבו את יכולה בקלות להיכנס לחלימה או משהו אחר... בדיקת מציאות אולי לא תעבור אבל אם תנסי למצוא תמונה בראש וליצור חלום (לדוגמא) זה יעבוד בד"כ אם תנסי מספיק

deep ocean

New member
זה קשור מאד

ויש עוד כמה דברים שהתרחשו בחלימה הזאת (שלא פירטתי) שקשורים למה שדיברנו לאחרונה (אתה יודע מה)

thug4life

New member
בזמן האחרון אני לא יכול לחלום בכלל

אני מרגיש חוויות מסוימות בעת החלום אבל אני לא "רואה" כלום. ומאז שז\ה התחיל אני מרגיש עייף יותר בבקרים וקשה לי ללכת ללימודים.. חמישהו יש הצעות כלשהן?

למעלה