את תצטערי על הבקשה הזאת.....
כי אם אני אפרט את את ממש תצטערי שלא היית שם , אבל לבקשתך אני אישית הגעתי קצת מאוחר אז אני לא יכול לפרט על ההופעות שפספתי אבל אני יודע שהופיעו : מומי לוי ראסטה קישקשתא שלוש לראש קרמזל עם דיג´יי 77 ואז אני הגעתי לשמחתי בידיוק בהופעה של פיזדה שאותם אני הכי מעריך בסצינת ההיפהופ אז הנה סיקור ההופעות אחרי שהגעתי פיזדה - הגעתי בהתחלת הביצוע שלהם פריסטייל מעסק שחור (תמיד קדימה) משום מה לא הייתה התלהבות רבה בקהל כשהם הופיעו אז מצאתי את עצמי היחיד שמרים ידיים ומתלהב , הם המשיכו בשיר שאני לא מכיר וקינחו בגבי מאן שכבר קצת עורר את הקהל הישנוני, אגב למה אם סי סוניק התלבש כאילו הוא יצא להוריד את הזבל? סידי וצ´ולו - שעלו להופיע עם 2 בנות שוות וביצעו את המענטזת ממיק למקס ועוד שיר ממיק למקס 2 שאני לא מכיר , סה"כ סידי הפתיע אותי לטובה הוא היה לא רע בכלל. כלא 6 וזה אש - נתנו הופעה מפציצה ראו שיש בינם ובין הקהל חיבור מצויין אחת מההופעות הטובות ביותר בערב , ביצעו את המשחק תמיד קדימה ועוד כמה שירים שאני לא ממש זוכר.... שבא"ב - גם כן נתנו הופעה מצויינת עם ש"ס שלבש נוצות של צ´יף אינדיאני ופיזם לו ברחבי הבמה..... מוקי - עלה לרקע צעקותיו של ג´ננה "יא בן זונה" "הומו" ולא נתן הופעה טובה במיוחד את האמת.... טי אן סוהיל וג´וקר - נתנו הופעה די חביבה למרות שדווקא אז חשתי צמא חזק והלכתי לקנות בירות , אז די פספסתי את רוב ההופעה.... הרביעיה - הופעה רגילה של הרביעיה היייתה קצת משעממת עד האוהב בנות עם נימי שהכניס קצת התלהבות בקהל בוי בוי בויאקקקקה - הופעה פציייץ קצת קצרה אבל פצייץ , פתחו עם שיר שאני לא מכיר מסיבוייאקה (שבה התחיל פוגו ולוקאץ´ העיף אותי לעזה) וקינחו בקונטרא דיכאון , סה"כ ההופעה הטובה ביותר בערב.... ואז כל האמנים עלו על הבמה בשביל לעשות מעין תהודת זהות כשל אחד עושה קטע , ועושים את הפזמון מה שהיה שיא הערב ואז היה את דנשה שהיו לא רעים בכלל בלהיטם "אני איש תנזים" והבת ימים נעלו היטב! את הערב המצויין הזה ההופעות היו טובות , הבירות היו טובות , המחיר היה טוב מה עוד אפשר לבקש?? Alex - עדיין קצת מחושגז מהבירות