דיווחים מעיר הבירה!!!!

hermoni

New member
דיווחים מעיר הבירה!!!!

זהו חזרתי לא נשארתי בגלל חברים מעפנים אבל היה טוב שמועות מדברות על 800 איש שעברו שם והיו הרבה מבוגרים שהרסו קצת את האווירה הטובה בגלל זה הקהל לא היה משהו ולא הגיב הרבה רוב ההופעה אין לי כוח לפרט על כל מופיע אם היה טוב או לא אבל האירוע עצמו היה מצוין טיפה מבולגן אבל יותר נחמד מקהל של 200 איש

hermoni

New member
ד"א גם קניתי את מיקרופון למקסימום 2

עכשיו שומע אבל כבר טוב מאוד:) היפ הופ ילד נהיה נצחי אצלנו

ken kaniff

New member
לא הייתי בהיפהופ כי בטרנסים היה חרא

נשמע לכם דפוק ? זאת באמת הסיבה. הייתי עם עוד כמה חברים, באנו בהתחלה לדוכנים ואחרי זה הלכנו לאזור הירוק, איפה שהטרנסים והייניקן שמה (דרך אגב, רונה מחלומות נעורים בירמנה שם) ובסביבות עשר וחצי עזבנו את המקום כי היה יבש בטרנסים. והם גם פחדו מפיגוע ובגלל זה לא עברנו אפילו בבמת היפהופ. דרך אגב האבטחה הייתה ממש ממש טובה, כל הכבוד לצה"ל. שווה לבוא מחר ? ליאור

*בובה*

New member
אוווווף

נורא רציתי את מיק למקס 2 היום ולא ראיתי שם אף אחד מוכר את זה..לא נורא! נהנתי היום לאללה ולדעתי הייתה הפקה ענקית וט-עימה במיוחד ושירבו האירועים האלה...

הרגע ניכנסתי הביתה

אז ככה המופעים... אהההה כבוד לכולם! צילמתי כמה שיכולתי כמובן את נימי נימ... :) שמחתי ליפגוש את כל מי שפגשתי היום אנשים אתם פשוט אחלה! מלאים שימחה! כולם מחייכים ופשוט אחלה אנשים!!! כמה מאיתנו נישארנו לשבת ברחבת הדשא לאחר המסיבה הגדולה שהיסתיימה לה ופשוט כל כך נהנתי איתכם (אתם יודעים מי אתם) שלא שמתי לב לאיך שהזמן עף! אז כל מי שפגשתי היום... ואין לי את האי סי קיו שלכם אז חברה עם אתם רוצים אני ניתנת להסגה במיספר הבאה : 112730565 וללירון המנכה הכי כוסון... כבוד לך ג-ב-ר :)
נלה

Maly

New member
ובשביל מי שלא היה שם אתמול...

אתם מוכנים לפרט(בבקשה)איזה מופעים היו? עדי

את תצטערי על הבקשה הזאת.....

כי אם אני אפרט את את ממש תצטערי שלא היית שם , אבל לבקשתך אני אישית הגעתי קצת מאוחר אז אני לא יכול לפרט על ההופעות שפספתי אבל אני יודע שהופיעו : מומי לוי ראסטה קישקשתא שלוש לראש קרמזל עם דיג´יי 77 ואז אני הגעתי לשמחתי בידיוק בהופעה של פיזדה שאותם אני הכי מעריך בסצינת ההיפהופ אז הנה סיקור ההופעות אחרי שהגעתי פיזדה - הגעתי בהתחלת הביצוע שלהם פריסטייל מעסק שחור (תמיד קדימה) משום מה לא הייתה התלהבות רבה בקהל כשהם הופיעו אז מצאתי את עצמי היחיד שמרים ידיים ומתלהב , הם המשיכו בשיר שאני לא מכיר וקינחו בגבי מאן שכבר קצת עורר את הקהל הישנוני, אגב למה אם סי סוניק התלבש כאילו הוא יצא להוריד את הזבל? סידי וצ´ולו - שעלו להופיע עם 2 בנות שוות וביצעו את המענטזת ממיק למקס ועוד שיר ממיק למקס 2 שאני לא מכיר , סה"כ סידי הפתיע אותי לטובה הוא היה לא רע בכלל. כלא 6 וזה אש - נתנו הופעה מפציצה ראו שיש בינם ובין הקהל חיבור מצויין אחת מההופעות הטובות ביותר בערב , ביצעו את המשחק תמיד קדימה ועוד כמה שירים שאני לא ממש זוכר.... שבא"ב - גם כן נתנו הופעה מצויינת עם ש"ס שלבש נוצות של צ´יף אינדיאני ופיזם לו ברחבי הבמה..... מוקי - עלה לרקע צעקותיו של ג´ננה "יא בן זונה" "הומו" ולא נתן הופעה טובה במיוחד את האמת.... טי אן סוהיל וג´וקר - נתנו הופעה די חביבה למרות שדווקא אז חשתי צמא חזק והלכתי לקנות בירות , אז די פספסתי את רוב ההופעה.... הרביעיה - הופעה רגילה של הרביעיה היייתה קצת משעממת עד האוהב בנות עם נימי שהכניס קצת התלהבות בקהל בוי בוי בויאקקקקה - הופעה פציייץ קצת קצרה אבל פצייץ , פתחו עם שיר שאני לא מכיר מסיבוייאקה (שבה התחיל פוגו ולוקאץ´ העיף אותי לעזה) וקינחו בקונטרא דיכאון , סה"כ ההופעה הטובה ביותר בערב.... ואז כל האמנים עלו על הבמה בשביל לעשות מעין תהודת זהות כשל אחד עושה קטע , ועושים את הפזמון מה שהיה שיא הערב ואז היה את דנשה שהיו לא רעים בכלל בלהיטם "אני איש תנזים" והבת ימים נעלו היטב! את הערב המצויין הזה ההופעות היו טובות , הבירות היו טובות , המחיר היה טוב מה עוד אפשר לבקש?? Alex - עדיין קצת מחושגז מהבירות

da^Lord

New member
מומי לוי לא הופיע

או שפספסתי?? לא יכול להיות. שכחת שהופיעו לפני שהגעת גם קיקלופ עם ראפמן ואמסימני

A&A

New member
זה מה שיפה אצל סוניק

הוא תמיד נראה ככה לפעמים הוא ממש משקיע בשביל להראות ככה אף אחד לא מבין למה הוא עושה את זה, אני חושב שהוא לא מבין למה הוא עושה את זה.. .אבל זה מה כבוד גדול לכולם

הרבה אנשים אומרי שזה יפה אבל.......

גם מוקי עולה להופיע כמו בחישגוזים עם כפכפים חולצה לבנה זולה וג´ינס עלוב כזה ולדעתי זה לא מחמיא להם זה עושה להם מראה של הומלסים תחשבו על זה ככה:זאת העובדה שלהם זאת הפרנסה שלהם אז זה כאילו איש מחשבים יבוא לעבודה ככה...... צריך להשקיע להופעות להראות טוב זה רק מוסיף דברים ובמיוחד אירוע גדול גזה כמו עיר הבירה

BIGO-G

New member
כל אחד בא איך שהוא רוצה

ובטעם שלו. זה הכי סבבה ככה.

yoavon

New member
זה מה שאתה לא מבין...

שמוקי וסוניק לא שמים זין על הלבוש כי זה לא מה שחשוב, והם מקדישים יותר תשומת לב להופעה מי אמר שראפרים חייבים לעלות לבמה עם באגיז וחולצות פוטבול???

double M

New member
זה לא סתם. זאת אמירה מסוימת

גם לירון עלה ככה בחישגוזים בפארק מה שהם מתכוונים להגיד זה שלא חייבים באגיז/חולצת הוקי/בנדנה/ראסטות כדי להיות בקטע של היפ הופ וכדי לאהוב את המוסיקה כל מה שצריך זה המוסיקה עצמה ולא את מה שמסביב

ken kaniff

New member
צודקים במאה אחוז

באגיז זה יקר, חולצות במד מן זה מאות שקלים - ויש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם ללבוש את זה כל הזמן. ואם בנאדם בא להופיע, שפוט אותו לפי ההופעה שהוא נותן, ולא לפי אם הוא נראה כמו איש זבל או לא. ליאור

Curly

New member
אני כבר ערה אז...

דבר ראשון היה ממש מעולה!!!!!! נהנתי מאוד אתמול כי דבר ראשון היו הרבה דברים שמעולם לא שמעתי והם נשמעו ממש טוב. דבר שני פגשתי אנשים ממש אחלה והיה מאוד נחמד להכיר אותם. ומי שיודע למי אני מתכוונת אליו שיצור אתי קשר!! אני הבחורה עם נלה שער קצר מתןלתל נפוח!! טל

fuq

New member
ל-curly אם זאת היית את ש...

הלכת בבוקר עם כמה מנתניה יהוד ואשדוד לתחנה המרכזית בתל אביב אז תצרי קשר באיי סי קיו 115646184 אם כן אז אני הייתי אופיר עם החולצת פוטבול אדומה מס´ 69 וכובע נייק אופיר

L. sata

New member
אני נורא נהנתי!!!!!

היה ט-עים!!! נהנתי מההופעות (כבוד לאמנים) מהאנשים וכמובן מהבירה! מאוד אהבתי שכולם עלו על הבמה, זה היה השיא לפי דעתי. רק חבל שזה היה כל כך קצר...

SuperR-GirL

New member
היה ט-עעעים ! ../images/Emo13.gif

למרות שהגעתי רק ב-11 והפסדתי כמה הופעות שממש רציתי לראות בכל זאת נהניתי והיה כיף ... והלוואי שיהיו הרבה אירועים כאלה ט-עימים בעתיד הקרוב ! אני מחכה כבר ליום חמישי כי הולך להיות ט-עעעעעים !

למעלה