דיווחים מהשטח או נסיעה קטלנית

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
דיווחים מהשטח או נסיעה קטלנית

היום אחרי הרבה זמן שלא נסעתי באוטובוס, עליתי על קו מסויים מאזור לראשון לציון, היה מקום פנוי במושב האחרון של האוטבוס, זה שממש מתחבר למעבר, אז התיישבתי לי שם, האוטובוס יצא לדרכו ואני זמזמתי לי נעימות קלאסיות, האוטובוס עצר בתחנה, עולים אנשים, אין מקומות ישיבה אז הם עומדים להם, ואז כשאני בישיבה נעמד עם הגב אליי בחור ספורטיבי עם התחת הכי מוצק וחטוב שראיתי, בגלל שאני ישבתי והוא עמד אז התחת שלו היה ישר בפרצוף שלי, לא טוב, מאוד לא טוב, בכל אופן אני יושב לי שם מהופנט לגמרי, נועץ מבט חודרני בעכוזו של הבחור, ומי מתעורר לו משינה, כמובן החמודי שלי שיושב שם למטה, זה שתופס אותי מהבייצים, בכל אופן הוא מתחיל להתעורר לו, וזה לא הכי נעים ואפילו די מביך, אז החלטתי שאני אשלוט בעצמי ולא אסתכל יותר בתחת המעוצב והיפה שהיה תקוע לי בפרצוף, אבל, כן כן תמיד יש אבל אי אפשר להתחמק מזה, הפנתי את מבטי ימינה, ישב שם חייל חמוד ואז עלתה לי תמונה בראש שאני מוריד אותו על הברכיים ואומר לו את המשפט הנחמד Suck it bitch ואופס מה קורה? החמודי מתעורר עוד קצת, אז החלטתי להסתכל שמאלה, ושם ישב לו בלונדיני חמוד, עם זרועות חסונות וכתפיים רחבות, מה עלה בראשי? כמובן שהוא מעיף את כולם מהספסל האחורי משכיב אותי ומממממממ**** לי את הצורה, עכשיו החמודי היה כבר ער במלואו, ואופס, מה הדבר הכי גרוע שיכול להתרחש? כן כן התחנה שלי!!! הייתי אמור איכשהוא לקום מהמושב ללכת עד אמצע האוטובוס ולרדת(מהאוטובוס), לרוע מזלי לבשתי באותו יום מכנסיים צמודות מתגרות, אבל למזלי גם לקחתי את הפאוץ´ איתי וככה אני לאט לאט קם מהמושב כשהפאוץ´ מסתיר את הבליטה וחמוקיי הגבריים (אשכים) כואבים ונפוחים, ירדתי מהאוטובוס, הגעתי הבייתה ושיחררתי לחץ
נסיעה מביכה אבל גם די נחמדה...

Yaniv-DC

New member
נסה לנסוע בקו 61 בני ברק - רמת גן

ותראה איך חיש קל אתה הופך לסטרייט הומופוב מצוי.

Holy Devil

New member
איזה קו זה היה עוד פעם...?

הולי חושב על ללכת לבקר את אייל בקרוב, ולנסוע הרבה באוטובוסים (היי אם אני אמות, לפחות אני אתפוס את הבלונדיני החסון\חייל\איזה עכוז מוצק קודם..
)

ELP

New member
../images/Emo6.gif אני אתן לך...

באופן פרטי, רק תגיד לי באיזו שעה וכבר נתחכך...

Yaniv-DC

New member
מטעות אחת קטנה.

פעם, כשיניב היה Yaniv-Ra´anana, הוא החליט לנסוע לבקר את סבא וסבתא שלו ברמת גן באיזור מרום נווה. הוא לקח אוטובוס לתחנה המרכזית בת"א ובמקום לקחת את הקו המהיר ששכחתי את מספרו (גם שישים ומשהו) - הוא עלה על קו 61. חשוב לציין שמדובר היה ביום לוהט של אוגוסט, יניב ישב על הכיסא הפונה למעבר ומעליו ישב לובש שחורים מיוזע שהרים את ידו למעלה כדי לאחוז בעמוד. ואומרים שלעירק יש נשק להשמדה המונית...

מסכן...

אבל עוגי נאלץ לעבור את החוויה כל יום בתקופה של התיכון
ובכל זאת זה לא הפך אותו לסטרייט הומופוב

בוסון

New member
לא מבין מה הקטע של אנשים...

בלדבר על עצמם בגוף שלישי....מראה על בעיתיות מסוימת לדעתי...

Yaniv-DC

New member
עזוב

הוא מדי פעם מבצבץ ממאורות, זורק איזו הערה סרקסטית (אך נטולת חוש הומור) וחוזר למאורה עד הפעם הבאה... אם כבר מדברים על אנשים עם אישיוז. אפרופו עוגיות - האוריוז החדש ממש יאמי.

Yaniv-DC

New member
כן כן, נביסקו הוציאו חדש

עם ימבה של ציפוי, וקצת פצפוצי שוקולד מלמעלה.

בוסון

New member
אתה גם לא אמור להבין מה פתאום...

התעוררתי אבל ע"פ מחקרים פסיכולוגים שנעשו , אדם אשר מדבר על עצמו כגוף שלישי סובל ממזה בעיות....שלא נדע....

אבא גאה

New member
אבא גאה חושב שיש משהו בדבריו של

בוסון..... אבא גאה תוהה היכן אותם מחקרים שבוסון מדבר עליהם? מיהם אותם פסיכולוגים?

אם היית מכיר את עוגי אישית...

היית מגלה שבמציאות הוא קצת פחות גוף שלישי. אז עוגי לא ממליץ לך לנתח כל דמות שאתה נתקל בה באינטרנט ולהשליך ממנה גם לגבי האדם שמאחוריה. חוצמזה, אם עוגי סובל "ממזה בעיות" (ניסחת ממש יפה - מילים כדורבנות בוסון), זאת בעיה שלו, ולא שלך. תודה.

daniel365

New member
אנחנו כנראה שכנים....

ללא ספק קו סטרייטי לחלוטין - ממש מחריד... אפילו אמא שלי נוסעת שם.... אני.
"WE ARE SECOND TO NONE"

למעלה