דיווחים מהיום!!!

Britney Boy

New member
דיווחים מהיום!!!

טוב אני לא אפרט יותר מדי, פשוט היה מההמםםם! הבנות שיחקו אותה בענק, הקליפ פשוט מדהים!!! רק חבל שבבוקר לא הרגשתי קצת טוב התייבשתי ונפלתי אבל בזכות איתן וכל המיליון בקבוקי מים שהוא שפך עליי התעוררתי חחח תודה איתןן שוב
! בקיצור הבנות היו סופניות, הכל היה מדהים, אפילו אני משתתף בקליפ בתור הצלם, ובתור זה שהילה מעיפה בקטע של לא נותן לך לנשום הוא כל הזמן נדבק חחחחחחחחחחחח אבל אני לא מפרט לכם, אני גם לא יכול לשים שום תמונה עד שיצא הקליפ, סורי! וחבל שלא באתם, במקום לקטר על כמה חבל וכמה אתם עסוקים הייתם באים וזהו, זאת הייתה הזדמנות פז, מה אתם כאלה כבדים? בכל אופן אתם הפסדתם, ולמה לעזעזעל חשבתם שזה ברביעי??? זאת הייתה בחירה שלכם לא להגיע! בקשר לרעיון השני, אי אפשר לקיים מפגש מעריצים סתם ככה, אמרתי את זה! אמרתי שאם יתקיים מפגש מעריצים הוא יהיה ממש גדול ומורחב לא רק לכמה ילדים, זה לא הכל כפי בקשתכם חברה אני מצטער, מעיון ניסתה להיות נחמדה והציעה לבוא היום לצילומים, אז מה אם זה לא היה מתוכנן מה אתם בני 100? עם ילדים ומשפחה על הראש? תצאו תהנו תבלו תפגשו עם הבנות תכירו אחד תשני איזה כבדים אתם, ממש! גם הבנות התאכזבו קצת שלא באתם! אבל בקשר למפגשים אחרים, אני אוכל לבדוק אם יהיה אפשר להכניס מעריצים למסיבת ההשקה, בכל אופן זה יהיה אפשרי רק לבני 17+, ככה שרובכם כבר מפסידים מזה, סורי.

כן| האמת שאתה צודק...

אתם כאלה יבשים יואוו!!!! חצי יום במסנגר ובפורום הייתי פה אבל ווטאבר... לי בכולופן לא היה איך להגיע כי חברה שלי בדקה ה-90 נזכרה להודיע לי שהיא לא יכולה לבוא
באסה בקשר להשקה... בכולופן אני שמחה לשמוע שהקליפ היה יפה ושהשתתפת בוא חחחח זה נשמע ממש יפהה:) וכן יכלתם אני בטוחה שאם הייתם עושים עוד מאמץ כול אחד מכם היה יכול לבואא

Britney Boy

New member
נכון מעיון, הלוואי ילכו וירבו

מעריצים כמוך נשמה, לפחות ניסית והתאמצת! אבל אין בעיה, חכו להזדמנות הבאה, וזה יהיה עוד הרבה זמן! ואל תתחילו לתרץ היה לי זה בלה בלה בלה כי תכלס זה לא מעניין כל אחד והבחירות שלו וזהו.

סליחה? למה זה אומר שלא ניסנו להגיע?

נסנו וחצייייייייייי והייתי בטוחה שזה ביום אחר בכלל! אז תקרא לזה תירוץ או איך שאתה רוצה אבל בכלל לא ידענו על זה!!!! ואי אפשר לארגן נסיעה לת"א בחצי יום! לא כשיש בצפר! לא כשמסיימים ללמוד מ-א-ו-ח-ר! אז אל תגיד שלא ניסינו כי אתה יודע טוב מאוד שהתאמצנו!

ורק בשביל שתדע.....

אני רבתי עם ההורים שלי ריב ר-צ-ח-נ-י! תשאל אפילו את טלכי אני תהקשרתי אלייה ואמרתי לה את זההההההה אני ברחתי מהבית בשביל שיתנו לי ללכת לשם! לא רציתי לחזור עד שהם יסכימו! בכיתי כמו מטורפת! וכל המושב שלי חיפש אותי! וטל אפילו תכננה לברוח ושניסע ביחד! אז למה שתעריך את זה? הרי זה לא מכבודך..... אז אל תגיד לי לא לדבר אלייך ככה כי אתה יותר גדול כיאני מדברת כמו שאני רוצה..... אני לא יודעת למה, אבל אתה נהיית דוחה בזמן האחרון! ואמרתי לך את זה גם אתמול! אז אם לא כל הכבוד קצת אכפתיות לפני שאתה שופט אותנו כי זה לא פייר! אתה יכל להגיד שאני סתם מתרצת לך ואתה יכל להגיד עוד מליון דברים אבל אני אומרת לך את האמת! ועכשיו אני בכלל לא מדברת עם ההורים שלי! יודע את זה? אז בשיא החוצפה שלי אני מאחלת לך שיקרה לך גם דבר כזה כדי שתרגיש בדיווק אותו הדבר!

ודבר אחרון...

זה לא מעניין אותי מה שתגיד לי עכשיו כי אני יודעת שעשיתי את כל האמצים כדי להגיע! רציתי כ"כ ללכת עד כדי כך שגרמתי להורים שלי לא לדבר איתי יותר! הם בכלל לא מאמינים בי ומתייחסים אליי כמו אל אויר! אולי בך זה לא פוגע אבל בי זה כן פוגע! הלוואי ושהיית פה והיית רואה איזה צרחות רצו פה...... ויודע מה? אני מצטערת שעשיתי את זה! כי גם אם לא הייתי עושה את זה ולא הייתי באה היית ממשיך לזלזל ולהתעלם! ולמקרה שתזכיר לי את זה שאנחנו בכלל לא חברים ושאתה לא בגיל שלי אז אני רוצה להגיד לך שאני כבר יודעת את זה! את כל שאר הדברים שיש לי להגיד אני לא אגיד....... ועכשיו אני צריכה ללכת!

אוי שמוליק בובי...

אתה מרגיש טוף עכשיו מותק??? ד"א..כדאי שמסיבת ההשקה תהייה במרץ
כי יש לי יומולדת 17 במרץץץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וווווואאאאאאאאאוווווווווווו...חחחחחחחחחחחחחחחח שמול בוב מה קרה לך היום??דבר איתי... ד"א..הבנות תמיד סופניות
תרגיש טוף מאמושששששש
חולה עלייך!!!!!!!ומתגעגעת המון!!!!

סליחה .........שמוליק כנס

אם כל הכבוד.....לא כולם יוכלים להגיע לכל מקום כמוך!! אתה חושב שלא ניסיתיי??!?!?!?!?!? מה אתה חושב שאני וטל לא עשינו מאמצים זה שאתה ישר שופט זה משו אחר ותאמת התאכזבתי ואני יודעת שכולם תתנפלו עליי סבבה אבל אני אמרתי ת'דעה שלי ואני חושבת שיש משו במה שאני אומרת!! נפגעתי לדעתי שאתה חושב שרק מעין עשתה מאמצים...! אבל עם זה מה שאתה חושב מי אני שאני יגיד לך מה לחשוב

לא רק אני עשיתי...

ולמען האמת אני לא חושבת שעשיתי כל כך הרבה למרות כול השכנועים והכול... אני חושבת שלמה שהוא התכוון הייתם יכולים בכול זאת לבוא...(עם כול המאמצים אתם לא יודעים איך אני התאכזבתי שבדקה ה90 אומרים לי שלא יכולים לבוא איתי אני כול כל התאכזבתי ובכיתי על זה..) וכן יש משהו במה שאת אומרת.

Britney Boy

New member
סתכלי..

אני לא בא לשפוט אף אחד, זה לא שאתם עושים טובה לי שאתם באים זה היה בשבילכם, מה שעיצבן אותי זה לא הקטע שלא באתם! כי זה היה בדקה ה90, אני לא יודע מה כל כך עשה ומה לא, העובדה שבסוף לא באתם וחבל כי הייתה לכם הזדמנות פז של אחת ל.... כולכם בוכים שאתם מתגעגעים ובלה בלה בלה ושיש הזדמנות כל אחד והתירוצים לא למה הודעתם עכשיו ולמה ככה? אז מה? תיהיו ספונטנים ה' ישמור, אין לכם כל יום הזדמנות לפגוש אותן וחשבתי שתעשו קצת יותר מאמצים ושחלק לפחות יגיעו ביחד, ועובדה שלא! אל תעשו לא לי ולא לבנות טובות שאתם באים, זה רק בשבילכם ואתם הפסדתם, זה לא אישי אליך דור או לטל אני אומר בכלליות. ועכשיו ההזדמנות הבאה שתוכלו לפגוש אותן מאוד רחוקה כי אולי רק חלקיק קטן מהפורום יוכלו להגיע להשקה וגם בזה אני בספק! שוב, אני לא יודע מה כל כך אחד ומה לא העובדה שלא באתם וזהו. הפסד שלכם בסך הכל

דיי נו מה עכשיו תתחילו לריב בגלל זה

פסדר שמוליק התעצבן מהקטע שלא באנו וזה..למרות שהוא לא יודע כל אחד מה הסיבה וכל זה וזה גם לא אמור לעניין..וגם יש תאלה שניסו להגיע אבל בסוף לא...לאדעת למה.. אבל דייי תירגעוו..[קחו רגיעון של הדס..חחחח...סתםם..] הייתה הזדמנות..לא יצא..פעם אחרת..למרות שזה יקח זמן..אבל חפיף..

וואה וואה דורה יוצא לי עשן מהאוזנים

נכוןןן שמוליקקק מי כמוךךך המלךךך הרייי אתההה הריי יודעע שבכלל לא התאמצתיייי אתה בטוחח חושב גם שההורים שלי היו צריכים לדעת מזה שאני נוסעת לשם נכון? אז לאא.. כי אני חשבתי שזה יהיה ביום רביעי הכל היה מתוכנן לברוח מהבית את זה אתה יודע???? וההורים שלי חוזרים ולא רואים אותי בבית מה קורהה?? האאא?? לאא אכפת לך אפילו רק להאשים שאני באה עם תירוצים אז בואו תהרגו אותי שחשבתי שזה כל השבוע!! נו תהרגו אני מחכה! אין הרבה מה להפסיד במילא!! עלק לא התאמצנו להגיע אתה יודע מה אני דור וקרן עשינווו?!? אתה לא יודעע אז כדאי שתהיה בשקט!!! קרןןן רבהההה עם ההורים שלההה אבל ממש ממש ממש רבההה! ולאא לאף אחד לא אכפתתת.. אני העדפתי לחסוך את הריב ופשוט לברוח.. וזה משו שאני בחיים לא חשבתי לעשות אבל לא היתה לי שום ברירה! אז תעשה לי טובה אל תשפוט לפני שאתה באמת יודע מה קורה..!!

Britney Boy

New member
אני לא רב עם אף אחד כי זה לא מעניין

אותי... ואני מרגיש סבבה תודה נשמתי

Britney Boy

New member
ועוד משו אחרוןן...

אני בשביל אמנים שאהבתי בסדר גודל ממש פחות ממה שאתם אוהבים את הבנות השקעתי מלא כסף וזמן מהחיים שלי והלכתי וניצלתי כל הזדמנות כדי לפגוש ובמיוחד אם זה צילומים של קליפ לראות איך זה נראהלפני כולם ואיך עושים אותו, אבל זה עניין אחר אמרתי כל אחד והשיקולים והעדפות שלו!

למעלה