Britney Boy
New member
דיווחים מהיום!!!
טוב אני לא אפרט יותר מדי, פשוט היה מההמםםם! הבנות שיחקו אותה בענק, הקליפ פשוט מדהים!!! רק חבל שבבוקר לא הרגשתי קצת טוב התייבשתי ונפלתי אבל בזכות איתן וכל המיליון בקבוקי מים שהוא שפך עליי התעוררתי חחח תודה איתןן שוב
! בקיצור הבנות היו סופניות, הכל היה מדהים, אפילו אני משתתף בקליפ בתור הצלם, ובתור זה שהילה מעיפה בקטע של לא נותן לך לנשום הוא כל הזמן נדבק חחחחחחחחחחחח אבל אני לא מפרט לכם, אני גם לא יכול לשים שום תמונה עד שיצא הקליפ, סורי! וחבל שלא באתם, במקום לקטר על כמה חבל וכמה אתם עסוקים הייתם באים וזהו, זאת הייתה הזדמנות פז, מה אתם כאלה כבדים? בכל אופן אתם הפסדתם, ולמה לעזעזעל חשבתם שזה ברביעי??? זאת הייתה בחירה שלכם לא להגיע! בקשר לרעיון השני, אי אפשר לקיים מפגש מעריצים סתם ככה, אמרתי את זה! אמרתי שאם יתקיים מפגש מעריצים הוא יהיה ממש גדול ומורחב לא רק לכמה ילדים, זה לא הכל כפי בקשתכם חברה אני מצטער, מעיון ניסתה להיות נחמדה והציעה לבוא היום לצילומים, אז מה אם זה לא היה מתוכנן מה אתם בני 100? עם ילדים ומשפחה על הראש? תצאו תהנו תבלו תפגשו עם הבנות תכירו אחד תשני איזה כבדים אתם, ממש! גם הבנות התאכזבו קצת שלא באתם! אבל בקשר למפגשים אחרים, אני אוכל לבדוק אם יהיה אפשר להכניס מעריצים למסיבת ההשקה, בכל אופן זה יהיה אפשרי רק לבני 17+, ככה שרובכם כבר מפסידים מזה, סורי.
טוב אני לא אפרט יותר מדי, פשוט היה מההמםםם! הבנות שיחקו אותה בענק, הקליפ פשוט מדהים!!! רק חבל שבבוקר לא הרגשתי קצת טוב התייבשתי ונפלתי אבל בזכות איתן וכל המיליון בקבוקי מים שהוא שפך עליי התעוררתי חחח תודה איתןן שוב