דידו\מדונה

MadonnaFan

New member
דידו\מדונה ../images/Emo35.gif

מלך הפופ טען כאן, שדידו צריכה להיות זמרת השנה, ולא מדונה. האמת, שהוא הכניס אותי להתלבטות השנה. כי דידו אכן היא זמרת מצוינת, עם מוסיקה טובה וקול יפה, והרבה מקוריות. אבל מדונה... היא מדונה היא מדונה. היא פשוט תמיד זמרת השנה בשבילי, אני מתחברת לשירים שלה יותר מלכל אחת אחרת. מה דעתכם? מעין

תראי מעין...

מדונה היא מדונה וזה אומר כבר הכל ברור!!! אבל- צריך לתת צא´נס גם לאומנים אחרים והאמת שלדידו היתה השנה שנה מצוינת עם כ- 4 סינגלים מצליחים מאוד ואני חושבת שמגיע לה על זה קרדיט. ותאמיני זמרת השנה למדונה- זה כבר קטן עליה.!!!

זו אני הילוש..... פשוט...

אחותי הקטנה שינתה את שם המשתמש שלי ואין לי מושג איך משנים את זה אז אני ישנה יותר מאוחר . מבקשת את סליחתכם.!!!!! מעין זו אני הילוש... סליחה!

אגסית

New member
*סניף* *סניף!* זולגת דמעה מעיניי../images/Emo7.gif

איזה מרגש...!!!! שמעתי את דידו שרה בהופעה ויש לה קול כל כך חלש!!!!!! אי אפשר לשמוע אותה בקושי!!!!! אבל יש לה שירים ממש יפים! לפי דעתי....בריטני צריכה להיות זמרת השנה!!!!!!! *מתגלגלת מצחוק* סתאאאם!!! אל תסקלו אותי באבנים!

MadonnaFan

New member
ואחותך קוראת לעצמה "מפגרת"?

חי חי, זה בסדר הילה... והאמת, אני חושבת שאני מסכימה איתך בקשר לדיידו. באמת מגיע לה. ובאמת זמרת השנה קטן על מדונה... מעין

ענת פ.

New member
אתם צודקים

כמו ש(נראה לי?) מלך הפופ כתב כאן פעם מדונה לא היתה השנה מאוד פעילה מבחינה מוזיקלית, והאמת- שאם לי היה גם סרט וגם סיבוב הופעות עולמי על הראש, לא היה לי ממש כוח להתמודד על תואר זמרת השנה. אבל עוד משהו שמדונה ממש גדולה בו, שאני בטוחה שלא משנה מי תהיה זמרת השנה, היא(כמעט) תמיד תפרגן לה, כי היא פשוט כזו! ומבין כל הזמרות שהיו פעילות השנה, גם לדעתי, דיידו הכי מתאימה לתואר, כי היא פשוט מוכשרת בטירוף ויש לה שירים מדהימים(ואח גדול בלהקה שווה במיוחד אבל החיבה שלי לפייתלס היא סיפור אחר)

הילוש...

New member
זמרת השנה...

לפי דעתי גם למי סיי גריי מגיע להיות זמרת השנה. היא זמרת פשוט מקסימה מקורית ומוכשרת.!!!

MadonnaFan

New member
אמממ...

לדעתי מייסי גריי היא מאוד מקורית ויש לה שירים ממש טובים, אבל אני לא יכולה לסבול את הקול שלה. היא פשוט עורבנית...

למעלה