דיג'...... המשך

COW COW

New member
דיג'...... המשך

אמרו לי שבשביל לנגן בדיג' צריך לדעת להכניס אוויר לאף ולהוציא אוויר מהפה באותו זה. זה נכון??????

חחח..

מה אפשר לעשות את זה? עכשיו חזרתי מהופעה של מגמת מוזיקה בבצפר שלי היה מדהים ווואו איזה יפה הם מנגנים מתה עליהם! חברים שלי!!! ואז בא איזה אחד וניגן על דיג' שהוא בכלל לא מהבצפר שלי זה חבר של אחד מהם אז סתם התחשק לו לעלות לבמה ולנגן לנו בדיג' שלו איזה פצצה! אז אני התלהבתי שאיזה אחד בפורום שקוראים לו תומר מכין דיג'יות כוסיות..

booly16

New member
זה נכון חלקית... :)

אז ככה בשביל לנגן לפרקי זמן ארוכים צריך ללמוד לעשות סירקולציה, זה לא בדיוק בו זמנית אבל ככה זה נקרא, מה שקורה, זה שברגע שמרגישים שעומד להגמר האויר מהריאות, ממלאים את הלחיים באויר, ולוחצים אותם פנימה, כלומר מוציאים אויר רק ממה שיש בלחיים ובו זמנית לוקחים נשימה קצרה וחזקה של אויר דרך האף.. :) זה משהו שלא ממש מצליחים בהתחלה, אבל יותר חשוב בהתחלה להתמקד על הצלילים מאשר על הסירקולציה, כי היא קשה יותר ורק אחרי שמבינים באמת איך זה עובד, אפשר לעשות אותה, אבל בתאכלס הרעיון לא מסובך אם מתאמנים.. :)

booly16

New member
הנה תמונה..

לא ממש עזרה לי להבין שום דבר.. אבל אולי תעזור לך.. בכל מקרה אני נהנה לפוצץ ת'פורום, לא השרת שלי מה איכפת לי??

למעלה