דיגריזר זול

• פותח הנושא big99
  • פורסם בתאריך

big99

New member
דיגריזר זול

קניתי היום תרסיס המיועד למנועי מכוניות ב 16 שח . האם עלול להיגרם נזק כתוצאה מהשימוש ?

steiff

New member
כמובן שעלול

אבל ״דגריזר זול״ זו הגדרה מאד לא חד משמעית. אם תקפיד שהוא יבוא במגע רק עם חלקי מתכת של מערכת ההינע ולא עם מיסבים, צבע, גומי ופלסטיק תמזער את הסיכוי לנזק.

big99

New member
האם קיים תחליף אחר ?

אני מבין שמחירי דיגריזרים יעודיים די יקרים וחבר סיפר לי שהוא קונה דיגריזרים באוטו דיפו או במחלקות אבזירי רכב אבל לא הייתי שלם עם הרעיון מרות שרכשתי.
סבון כלים לא ממיס שומנים ובוץ במיוחד במקומות שהמברשת אינה מגיעה אליהם, אני רוטה את זה למשל בחלקים הפנימיים של הפדל (מתחבר לקליטים) שם ישנה שכבה עבדה של בוץ שומני

oferbic

New member
סבון כביסה מסיר שומנים מצויין אבל פוגע בצבע

אם אתה יכול לטפל בחלרי ההינע בלי שסבון יגע בשילדה אז זה אחת הדרכים הקלות והיעילות לנקות את השרשרת והפלטות.

big99

New member
לא ניסיתי נוזל כביסה

משתמש באבקה .... ומנסיוני לגבי נוזל כלים הוא איננו ממיס בוץ ושמן שהתקשו. אני מחפש חומר שימיס בהתזה גם כאשר אין אפשרות להחדיר מברשת או לגעת באופן מכאני .
מחיפוש בהיסטוריה ראיתי המלצות לגבי ממיס שומנים מהיר של סנו ?

נדבי15

New member
השתמשתי כבר בכמה דגריזרים בחיים

כאלו שנמכרים כיעודיים לאופניים, אני לא מכיר משהו עם האפקט שאתה מחפש, גם הם לא מממיסים בהתזה בוץ ושמן שהתקשו, הפעולה שלהם יותר עדינה אלא אם אתה טובל את האופניים בתוך אמבטית דגריזר. החומר שאתה מחפש, אם יש כזה, נשמע מאוד חזק ופעיל ואז הייתי שוקל שנית אם הוא לא ימיס לך גם את שאר האופניים.

shangu23

New member

למעלה