דיג'י לחתונה

avi3620

New member
דיג'י לחתונה

שלום לכולם אני מחפש דיג'י /יוצר של טראנס לנגן במסיבה של חתונה-כלומר לא במהלך החתונה אלא אחריה תהיה מסיבה לכל דבר ואני מחפש מישהו שיבוא לנגן רק טראנס יש לכם מידע על ?איפה ואיך אפשר למצוא? מנהלי הפורום אשמח למידע על זה איך ואיפה אפשר למצוא יום טוב ובריאות

תלוי על מה חשבת

אם אתה רוצה לשבור לאורחים תרגליים אתה יכול לקחת אותי אני מבטיח לא ליפול על הבר, ואפילו אעשה לך מחיר חברים

avi3620

New member
חשבתי...

קודם כל לא לשבור להם את הרגליים תודה אם אתה מתכוון לאיזה סוג מוסיקה אז יותר פרוגרסיב וכן גם קצת פולאון ובכלל מי שיש לו כיוון למידע בנושא אני אשמח לשמוע תודה

The Wonderboy

New member
אפשר להביא כל אחד ואחד שרק תרצה ..

השאלה רק כמה כסף מעורב בנושא .. ואולי אתה בכלל לא מחפש להביא ממש אמןף אלה רק תקליטן ממקסס שיודע להרים מסיבה ולהרקיד טוב . ותציין גם באיזה איזור החתונה תתקיים .

avi3620

New member
בנושא הדיג'י

חברה תודה על ההתיחסות אבל אני כן מתכוון לאומן ולא סתם ילד שיודע למקסס אני לא מכוון לשמות הגדולים כמו טלמסקה או blt וכאלה אלה למשהוא יותר "פשוט" כשהכוונה היא פשוט בקטע של הכסף החתונה היא באיזור השרון הכוונה היא לדיג'י סטייל החברה שמנגנים במסיבות פה בארץ בהפקות של שגעת,בולנט וכאלה קיצר אם יש למישהוא כיוון שם של אתר או טלפון למידע אני מאוד ישמח כמו כן מנהלי האתר אני אשמח לעזרתכם היות ויש מצב שאתם יותר בכיוון תודה

למעלה