דיגי דיגי דיגי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
דיגי דיגי דיגי

כך קראנו לדגדוג בבית השחי ....... אני מביאה שתי בדיחות .....דיגי דיגי..... ישנם חמישה סוגים של סקס: הסוג הראשון הוא סקס הדרדסים. זה קורה בתקופת ירח הדבש. אתם עושים סקס עד שאתם נהיים כחולים. הסוג השני הוא סקס המטבח. בתקופה הראשונה שאחרי הנישואים. עושים סקס בכל מקום, כולל במטבח. הסוג השלישי הוא סקס חדר השינה. נרגעתם קצת. אולי אפילו יש ילדים. חייבים לעשות את זה בחדר השינה. הסוג הרביעי הוא הסקס של המעברים. אתם חולפים אחד על פני השני במעבר, או בפרוזדור ואומרים זה לזה: "לך תזדיין!" ויש סוג חמישי. זה הסקס של בית המשפט. אתם מתגרשים. אשתך לוקחת אותך לבית המשפט ודופקת אותך שם לעיני כל. ********************************************** שלוש נשים הגיעו לשערי גן העדן, שם פגש אותן אלוהים ועוזרו. "אני צריך לדעת אם הייתן בנות טובות בכדור הארץ", אמר להן אלוהים, "וזה יקבע איזה מפתח תקבלו כדי להיכנס לגן העדן." האישה הראשונה התחילה לספר "אני הייתי מאוד טובה בכדור הארץ, הייתי בתולה לפני שהתחתנתי ונשארתי בתולה עד סוף חיי." "יפה מאוד" אמר לה אלוהים, ופנה לעוזרו "תן לה את מפתח הזהב." והיא קיבלה מפתח הזהב מעוזרו של אלוהים. האישה השניה פנתה לאלוהים, ואמרה "אני הייתי בתולה לפני שהתחתנתי, ואיבדתי את הבתולין עם בעלי אחרי החתונה." "בסדר" אמר לה אלוהים, ופנה לעוזרו "תן לה את מפתח הכסף." והיא קיבלה מפתח הכסוף מעוזרו של אלוהים. לבסוף אמרה האישה השלישית, "אני שכבתי עם כל גבר שרק ראיתי, לפני ואחרי החתונה!!!" אלוהים הסתכל על העוזר שלו, חשב מעט, ואמר "תן לה את המפתח של החדר שלי..."

../images/Emo13.gif

מה בנוגע לאצבע אלוהים?

magy

New member
קבעתי

איתו פגישה. אבל הוא עסוק עם ההיא...........מהבדיחה....... מחכה לתורי......
PPPP

שקדי

New member
מריה הקדושה גם חיכתה............

אבל בטח היה לה בינתיים משהו עם החלבן...................

למעלה