דיג'י או מרקיד?

דיג'י או מרקיד?

אתמול פקדתי את הרקדת הפורים המיוחדת של ירון בן שמחון בירושלים. לרגע לא הצלחתי להבין איפה אני נמצאת, האם מדובר במרקיד? או אולי הגעתי לדיסקוטק? הרעש-מחריד (ואני אוהבת מוסיקה בווליום גבוהה) ירון לא ירד מ"במת" הדי ג'י שסידרו לו שם לחץ על כפתורי המחשב כאילו שהוא תקליטן, צווח קריאות שמחה וצהלה במשך כל הערב בקיצור, ריקודי עם לא היו שם! שלושה דברים יפים כן היו שם: להקת שורשים שהציגה שניים מריקודיה, רקדן חמוד (לא זוכרת את שמו) שהגיע לעשריה של נולד לרקוד ורק שני קטעים , והזמר סגיב כהןששר כמה משיריו ולצליליו רקדנו.

קוקי ק

New member
לזאת שלא הצליחה להבין היכן היא...

מה שבטוח בפעם הבאה תמשיכי להגיע להרקדות של אותו מרקיד ולהמשיך ולהתלונן,הרוקדים אוהבים שדורכים עליהם,ולחוגים כאלה הם ממשיכים להגיע,באם תלכי לחוגים אחרים ולא לתקליטן אשמח לשמוע התרשממות מחוגים אחרים

קוקי יש אנשים כמוך באמת?

את לא רצינית. את באמת אוהבת שדורכים עלייך? אם כן אז את תסלחי לי ממש מטומטמת. כי גם אני הייתי פעם בהרקדה של ירון, לא נהנתי כלל ומאז לא חזרתי אליו, כי אני בניגוד אלייך לא אוהבת שדורכים עליי . . .

שירלי 24 את הגזמת לגמרי בהתבטאות

שלך ובהעלבות שלך !,אני חושבת צריך למחוק את ההודעה שלך, מציעה למנהלי הפורום לעשות זאת. לא יתכן שאנשים יפגעו באנשים אחרים בפורום בצורה כה בוטה אפילו כשהדעות שלהם לא מוצאים חן.

לגברת שושנה

אם לא שמת לב, הערתי על תגובה לא הולמת של מרקידה אחרת. ואם גם את אוהבת שדורכים עלייך זו בעיה שלך. ואם נעלבת מההודעה שלי סימן שאני צודקת.

לזאת שלא יודעת עם מי היא מדברת

יקירתי, כמו שאת בטח שמה לב, זו הפעם הראשונה שאני כותבת מילה בפורום הזה ככה שלא שמעת (וגם לא תשמעי) אותי מתלוננת על הרקדות באופן כללי ובטח לא בפורום. דבר שני שיש לי לומר לך, לפני שאת מעבירה ביקורת על אנשים שאת לא מכירה, רצוי שתבדקי טוב טוב את העובדות והעובדות הן שבדרך כלל אני לא רוקדת בירושלים , אני רוקדת בהרקדה מאוד לא צפופה ששם אף אחד לא דורך על הרגליים של השני ולמרקיד אין שיגעון גדלות (שמעון מרדכי) מרקיד צנוע ושקט שלא עושה מסיבות אסיד בתוך ההרקדה! אז בפעם הבאה לפני שאתה מעבירה ביקורת - תבדקי!

מהסימפונית לנתב"ג ../images/Emo13.gif

ל- "אוהבת-שקט" לעבור בבת אחת מהרקדה של שמעון מרדכי לאחת מהרקדות הדיסקוטקים (ירון בן-שמחון, שמעון עשור, גדי ביטון ועוד רבים אחרים), זה כמו לעבור בשניה מהתזמורת הסמפונית למסלול ההמראה של מטוסי ג'מבו מרעישים, למפעל מתכת או למחצבה בה מפעילים פטישי אויר. לעיתים הם מוסיפים רעש טמבורים (הם קוראים לזה קצב) המקביל למפלט אופנוע. צריך להתכונן לדבר כזה, לקנות אטמי אזניים של מכונאי מטוסים, לנעול נעליים צבאיות גבוהות ורצוי גם איזה שחפ"צ קרמי נגד מרפקים. מה שחלק מהכותבים פה קוראים "הרקדה" אינה אלא רעש מחריש אזניים המלווה בקפיצות ועוויתות אפילפטיות משונות. אין בין ההרקדות הללו ותרבות מאומה. אבל אל דאגה, כמו הלמינגים המתאבדים, העדר ימשיך לנהור למאורות האימים הללו, רק בעוד כמה שנים, כשלא ישמעו מאומה וכשלא יוכלו לעמוד ביציבות (גם יציבות האדם מצויה באזניים) אולי יתחילו להבין מה הנזק שהם גרמו לעצמם. אבל אז יהיה מאוחר מידי.

זקנמוךקרח - התיאורים שלך זה משהו

"מטוסי ג'מבו מרעישים, מפעל מתכת, מחצבה, פטישי אויר. רעש טמבורים, מפלט אופנוע. מכונאי מטוסים, נעליים צבאיות, שחפ"צ נגד מרפקים. רעש מחריש אזניים, קפיצות ועוויתות אפילפטיות, למינגים מתאבדים, עדר ,מאורות אימים". מאיזה סרט זה לקוח? או יותר נכון, באיזה סרט אתה נמצא? כי "בסרט" שאני נמצא בו התמונה קצת שונה: המטוסים אצלנו שקטים, המחצבה אטומה, פטישי האויר בשביתה, רעש הטמבורים נדם מזמן, מכונאי המטוסים החליפו סרבלים למכנסי גזרה עד המותן, הנעליים הצבאיות הוחלפו בנעלי ריקוד, השחפצי"ם נטחנו עד דק ומחומר הגלם נתפרו חולצות משי עדינות, לאוזניים הוכנסו אטמים, הקפיצות והעוויתות הפכו לריקוד מורכב ויפה, הלמינגים המתאבדים עזבו את הארץ מזמן, העדר התחיל להוביל, ומאורת האימים היא דווקא אולם שמח וצוהל שקוראים לו "גן נחום" ראשל"צ. אתה מוזמן להחליף "בית קולנוע".

למעלה