דיג'ימון מילניום

דיג'ימון מילניום

אין לי שמץ מושג קלוש לגבי הסיפורים אבל אני רואה שהרבה כותבים פה וחשבתי לי, את יודעת מה? קחי את כחשרון הכתיבה העלוב שלך ותכתבי סיפור דיג'ימון! ואני מתחילה... פרק 1- התאונה "אוף! שיער מעצבן!" צרחה ג'נה והשליכה את המברשת על הריצפה בזעם. היה לה שיער ארוך ומתולתל שלא הסכים בשום אופן לתת לה לסרק אותו. "שוב בעיות עם השיער?" שאל זכרי כשיצא מחדר האבטיה. "יש לי פיתרון לבעיה שלך! תעשי קרחת!" הוא התפקע מצחוק והלך לחדר שלו "אידיוט..." סיננה ג'נה בכעס. הוא תמיד עושה את זה ולפעמים זה פשוט עולה על העצבים. בדרך לבית הספר היא ראתה את מימי רצה לכיוון בית הספר בהיסטריה "מה קרה?" שאלה ג'נה, היא אף פעם לא ראתה את מימי רצה ובטח שלא מזיעה, היא אומרת שזה הורס לה את העור (שזה כמובן שטויות במיץ אשכוליות אבל מילא...). בכל אופן מימי רצה והיא נראתה מתוחה יותר מתמיד "מה קרה?" שאלה ג'נה "למה את כל כך ממהרת?" מימי לא עצרה וצעקה לעבר ג'נה "אני מאחרת ויש לנו שיעור עם המנהל! ואני לא מוכנה לסבול עוד עבודה אחת כזאת של שישה עמודים!" היא אמרה ונעלמה בסיבוב. "מאחרת?" חשבה ג'נה "אם היא מאחרת ואני הולכת מאחוריה..." ג'נה רצה אחרי מימי, מנסה להשיג אותה כדי לא לאחר. מימי רצה, אחריה ג'נה ואחריהן מזדנב זכרי שגורר את נעליו שגדולות עליו בשלוש מידות. מימי רצה כאילו שהיא תמות אם היא לא תגיע בזמן. היא הגיעה לכביש ורצה אפילו בלי להסתכל לצדדים. ג'נה, שראתה את המכונית, רצה לכיוונה של מימי בניסיון להוציא ואתה משם מהר יותר. זכרי לא ראה כלום, הוא הסתכל על המדרכה והיה עייף מהריצה בנעליים בגדולות והכבדות המשיך לרוץ ולקח לו קצת זמן לקלוט שהרעשים של המכוניות הולכים ומתקרבים, הוא הרים את ראשו וראה את המכונית שהתקרבה אליו "אהההההההההה!!!!!!!!!!!!" הוא זינק קדימה בלי לחשוב ונפל על ג'נה שאחזה ברגלה של מימי. כולם נפלו על הכביש המכונית התקרבה... בום!!!!!!!!

OFIRB9

New member
וואו, איזה כישרון...

ממש טוב, אהבתי לאללה! תמשיכי! מימי זו לא ההיא מעונה 1 נכון? כי היא נשמעת כמוה... מילא אה כן, ברוך...הבא?

וזאת גם לא מימי שלי נכון?

מימי: נעלבתי ממך... אני בכלל רק דו ומי ואתה משווה אותי למשהו עם בשר ועור? אני: ואת עשויה מעץ... חה חה חה חה

OFIRB9

New member
*בועטת בטרייר*

טרייר:מה עשיתי?! אני:לא אמרת לה יפה מאוד!!! טרייר:......(אתה תגיד לא אני בשמך) סוף סוף שינית את השם חזרה!!!!

OFIRB9

New member
אווווו איזה טוב זה!

קחי גם את טקויה המדובב כבר נמצא כאן חחח קוג'יצ'י:קחי אותנו קחי אותנו!!!!

פרק 2

תודה על המחמאות. והנה פרק שני פרק 2- אוקיי, זה מוזר ג'נה פקחה את עיניה, היא לא ראתה כלום חוץ מכחול. היא התיישבה. מסביבה לא היה שם כלום חוץ מחול ומ... "מימי!" קראה ג'נה וניערה את מימי, מימי נשראה שוכבת, כנראה איבדה את ההכרה. זכרי ששכב שם בצד התעורר ושיפשף את ראשו "מה קורה כאן?" "אני לא יודעת" אמרה ג'נה ונשמעה די היסטרית "מימי כאן שוכבת ואני לא מצליחה להעיר אותה ואני לא יודעת איפה אנחנו ואני לא זוכרת כמעט כלום ואני רוצה לחזור הביתה!" היא דיברה מהר בלי לנשום והיה די ברור שהיא לחוצה. "ג'נה!!!!!!!!!" היא שמעה קריאה מאחוריה, ג'נה הסתובבה, זה היה יצור קטן ומוזר, מעין כדור שחור עם כנפיים ועיניים אדומות, ליצור הזה היה קול של ילדה קטנה וגם קצת שיער שחור. לא היו לו ידיים. רק שתי רגליים קטנות. "אהההההה!!!!!!!!" צרחה ג'נה, היא הייתה מבוהלת מאוד "מי אתה לעזאזל?!" היצור נראה פגוע "דבר ראשון, אני בת, דבר שני, אני דיומון נעם מאוד!" דיומון התעופפה עד שהגיעה לגובה ראשה של ג'נה "מה את?!" "אני דיג'ימון!". בעוד ג'נה ערכה היכרות עם דיומון התעוררה מימי "מה המקום הזה?" היא שאלה, היא הייתה מטושטשת לגמרי "ועוד יותר חשוב, מה זה היצור המבחיל הזה?!" היא הסתכלה בדיומון מפוחדת "אני לא יצור מבחיל!" קראה דיומון בזעם "ג'נה" יא הפנתה את ראשה לעבר ג'נה "מה זה מבחיל?" "את לא רוצה לדעת" אמרה ג'נה ולקחה את מימי הצידה כדי להסביר לה. זכרי שצותת להן קרא מופתע "אנחנו בעולם הדיגיטלי ולכל אחד יש דיג'מון משלו?! מגניב!" "זכרי!" צרחה ג'נה "אתה חייב תמיד להדחף לכל מקום?!" "איך את יודעת את כל זה?" שאלה מימי "דיומון סיפרה לי" אמרה ג'נה. "היי תראו! גם לי יש דיג'ימון! מה שזה לא יהיה..." זכרי הביט בשמחה ביצור המוזר והאדום שחייך אליו בטימטום. "האאיייייי! אני גולימון..." הוא אמר ומיד זינק על התיק של זכרי ונכנס לתוך תא האוכל כי הריצ'רץ' היה פתוח. "איזה חמוד!!!!!" צרחה מימי בקול שזכרי קורא לו 'סירנה של בנות' והוציאה א גולימון המסכן מתא האוכל וחיבקה אותו עד שכמעט נחנק. "מה? לי לא מגיעה צומת לב?" מימי הפנתה את ראשה לאחור, היה שם מין פרפר קטן וצהוב. מימי לא חיכתה אפילו שנייה ומעכה לגמרי גם את היצור הקטן והצהבהב. אחרי התקפת החיבוקים של מימי הדיג'ימונים הסבירו הכל, מי הם, מה המקום הזה ולמה גולימון נכנס לתא האוכל של זכרי ("מה, אסור לי לאהוב לחם?!"). הם היו שישה עכשיו, ג'נה, זכרי, מימי, דיומון (הדיג'ימון של ג'נה), גולימון (הדיג'ימון של זכרי) והיקארימון (הדיג'ימון של מימי). השעה הייתה מאוחרת ונהיה חושך, לא שקעה שום שמש, צבע השמים לא התחלף בהדרגה, פשוט נהיה חושך. זה היה מוזר וקצת מפחיד אבל זה הביא אותם להסכמה שצריך ללכת לישון (כי כולם היו עייפים). הם השתמשו בתיקים שלהם בתור כריות (לא כריות צולחות במיוחד אם יורשה לי לציין) ובג'קט של מימי בתור שמיכה (כל פעם אחד אחר מתכסה, זה היה די מעצבן) אבל הם נרדמו די מהר כך שזה לא היווה בעיה. אני יודעת, אני גנבת דמויות סדרתית.

moon flower

New member
היקארי=אור ^^ אם אני לא טועה ראי

היה או כוכב או ניצוץ... @.@ *הולכת לסרוק אנשים מביני יפאנית*

Goggle Girl

New member
רשימת השמות ביפנית

ג'ו = ג'יו איזי = קושיקו מימי = מימי סורה = סורה (שזה שמיים ביפנית) טאי = טאיצ'י מאט = יאמאטו טיקיי = טאקארו קארי = היקארי דייויס = דאיסקה יולי = מיאקו קוג'י = איורי קן = קן טאקאטו = טאקאטו הנרי = ג'נריה לי (טאקאטו קורא לו לי) ריקה = רוקי ג'רי = ג'ורי קאזו = הירוקאזו קנטה = קנטה סוזי = סויצ'ון או משהו כזה טאקויה = טאקויה קוז'י (X_X השם העיברי המקולל!) = קוג'י קואיצ'י = קואיצ'י זואי = איזומי טומי = טומוקי ג'יי פי = ג'ונפי מישהו ששכחתי? o,o

למעלה