דיגיטייזר

kor1324

New member
דיגיטייזר

לצערי הרב הדיגיטייזר שלי השתגע לגמרי וכל התוכנות פשוט כבר לא עוזרות לו, עשיתי הארד ריסט כבר מספר פעמים והתופעה חוזרת על עצמה, הויזור נקנה בארה"ב ולכן האפשרות האחרונה היא לשלוח לחו"ל. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ????

kor1324

New member
הארד ריסט

קודם כל אני "את" ולא "אתה" ולעצם הענין עשיתי הארד ריסט+ לחיצה על לחצן ההדלקה ואז נשאלתי אם אני רוצה למחוק הכל ואישרתי זאת ! האם קיים עוד צורה של ריסט יותר רציני???

shukyn

New member
לא. כנראה שבאמת עשית בסדר. איזה סוג

סוללות יש לך בויזור ?? וסליחה שלא הבחנתי שאת את ולא אתה.

kor1324

New member
המשך

מה הכוונה לסוללות ? הוא נטען במטען המחובר למחשב וכן מטען חשמלי האם יש קשר? אתה מתכוון לסוללות בפנים?

jack daniels

New member
ולאחר ההרד ריסט....

תתארי את המצב, כשהוויזור "מתעורר", את לא מסוגלת ללחוץ על "next", ע"מ להמשיך ? השלב הראשון אמור להיות איפוס הדיגיטייזר, אם זכרוני (מההרד ריסט האחרון...) אינו מטעני... יש דרכים יותר שליליות לתפעל את הפאלם, אבל תצטרכי לתת תיאור יותר מדוייק של הבעייה...

shukyn

New member
לא לא. אני פשוט לא ידעתי איזה סוללו

יש לויזור כי לי יש פאלם. כך או כך אין לי יותר רעיונות, אבל יש אצלנו בפורום מומחים גדולים ממני והם יתנו לך תשובות. רק תראי מפעם לפעם שהבעיה שלך לא יורדת לתחתית העמוד.

kor1324

New member
המשך דיגיטיזר

קודם כל אני מודה על הרצון לעזור בנוגע לשאלתך אחרי מספר פעמים שניסיתי הארד ריסטים לפעמים הנקסט נתקע לגמרי וכשיש זכר לדיגיטיזר בדרך כלל הלחיצה מרוחקת כ2 ס"מ מהמקום בו רציתי ללחוץ. מה כוונתך לדרכים שליליות נוספות לתפעל את הפאלם? אני די מיואשת מהענין שמטריד אותי כבר כחודשיים בערך.

מותר לנסות לעזור ../images/Emo35.gif ../images/Emo23.gif

נראה לי שהבעיה (כמו בד"כ) היא באחד ה - Hacks . (שוקי זוכר אצל אירית ??) ולכן עליך לבטל ו/או למחוק את כוווווולם ואז לעשות HardReset ושיהיה
מועדים לשמחה
הרבה בריאות אמנון מרגלית

K_man

New member
תנסי להיזכר מתי הבעיה התחילה ומה

נעשה מייד קודם לכן. בהקשר לרעיון של אמנון - ייתכן שיש בעיה באחד ההאקים (נתקלתי בזה בעבר עם האק שהיה אמור לטפל במד חיווי הסוללה אבל גרם להתרסקות היקר לי במקום). בהצלחה K_man

kor1324

New member
המשך להאקים

מה כוונתך להאקים ? אתה מתכוון לכל תוכנה רגילה? חשבתי שאחרי הארד ריסט נמחק לי כל מה שהכנסתי למחשב, האם זה לא כולל את מחיקת האקים ?

jack daniels

New member
ניסיון לבדיקה.

האק הוא תוסף תוכנה, המופעל באמצעות תוכנה כמו האק-מאסטר. פתרון שמצאתי פעם כיעיל, הוא להשאיר את הפאלם ללא סוללה, על למחיקתו ה"טבעית", לא באמצעות הארד ריסט. לאחר מכן יש להטעין את הפאלם, לכוון את הדיגיטייזר, ולהתקין תוכנה לכיוון אוטומטי (אני ממליץ על AutoDigi)

למעלה