דיגורי, אלא מה?!X4X

• פותח הנושא Ginny
  • פורסם בתאריך

העצלנית

New member
בואו לא נגזים :cool:

אבל הו דיי סימן את הגבר האידיאלי (אולי קצת חמוד מידי אבל עדיין). אם הוא היה לא נחמד להארי אז אולי לא היינו כאלה עצובים אבל הוא היה כל כך הוגן ונחמד.

Hermione

New member
או סדריק!!!

סדריק דיגורי- הגבר האידיאלי. בקרוב אצלכן בסלון... הוא קצת, מושלם מדי... חתיך, חמוד, מקובל, שקט (אני בת חווה פטפטנית מטבעי, ככה שאם הוא שתקן- אני יכולה לדבר...). אבל לא אכפת לי מהשלמות. (חחחחח למי איכפת?) יש לי רק בעיה אחת קטנה איתו, אתם מבינים, הוא קצת, איך לומר- מת מדי לטעמי. נו, זה רק מוכיח (שוב) שאין בני אדם מושלמים.

ככה זה

החיים לא ורודים, ולא רק הרעים נענשים או מתים. סדריק דיגורי היה חף מפשע אבל נרצח. דברים כאלה קורים לצערי גם בעולם הקסם ולא רק בעולם האמיתי...

shai.m

New member
יופי-תשוויצו.

אולי תפסיקו עם ההודעות של- ``זה לא עולם ורוד`` ``לא הכל מושלם`` ``החיים הם לא פיקניק`` ``הטובים לא תמיד מנצחים`` ``צדיק ורע לו רשע וטוב לו``-פשוט תפסיקו עם ההתלהבות הזאת. יופי-לכם, תראו לנו את חוכמת החיים הרבה שלכם! אתם חושבים שאנחנו לא יודעים שלא תמיד נעשה צדק? אנחנו פשוט מדברים על זה שזה היה עצוב וחבל...

דוד דב

New member
אין מה לעשות ..

אבל זה פשוט ככה .. היא אמרה שחבל ואני אמרתי שצריך לצפות לדברים כאלה .. סיפור בלי טרגדיות פה ושם .. זה סיפור שחסר בו משהו תחשוב מה היה קורה אם רולינג הייתה רושמת איזה ספר של עמוד אחד שבו היה רשום ואז הארי ניצח את כל הרעים ונשא את צ`ו לאישה ..The-End זה נשמע לך כמו סיפור מעניין ?

עצוב...:-(

אני חושבת שזה לא פייר שהוא מת בגלל שאחרי הכל הוא רק השתתף בתחרות... והוא היה צריך לזכות בגביע אבל לא, הם החליטו להרוג אותו!!! זה עצוב, בכיתי בקטע הזה, זה לא פייר מצד אף אחד, הוא בכלל לא קשור לוולדרמוט, אז מצד אחד הארי מראה את אישיותו היפה של: ``בא נחלוק את הנצחון ביחד ונגע בזה שנינו`` אבל מצד שני זה מה שגרם לדיורי למות!!!

למעלה