דיגורי, אלא מה?!X4X

• פותח הנושא Ginny
  • פורסם בתאריך

Ginny

New member
דיגורי, אלא מה?!X4X

עכשיו אני רוצה שתענו לי במלוא הכנות, אתם לא חושבים שזה היה אכזרי?!, אני מתכוונת, להרוג את דיגורי בספר?! נורא ואיום, לדעתי! אני לא מבינה גם למה לא יכלו להרוג את קרום או משהו?! קרום הוא אף אחד, טוב, בעצם אני טועה בדבר הזה, כי הוא והרמיוני ``בייחד`` ורון מעריץ אותו. אבל היא לא יכלה לבחור מישהו אחר? לא יודעת מי, מישהו שהיה הופך ל-``מישהו`` בספר הזה? אני מתכוונת, דיגורי מתואק כמישהו: חמוד, נחמד, בעל אישיות מקסימה וחתיך, ומה עשו?! הרגו אותו! אני אומרת לכם, זה מה שקרה גם לכל השאר! (חוץ מלך, שיו`ש!), ואני הייתי ממש עצובה בקטע הזה, אני כמעט שבכיתי! זה היה מעשה אכזרי מצדה! לא?!- תענו!

אז ככה,

למען האמת, אני הייתי המומה כשגיליתי שרצחו את דיגורי על אמת. כי אתם יודעים, עד עכשיו- מתו רק הרעים, ואני לא מדברת על הפוטרים שמתו עוד לפני שהכרנו אותם. זה באמת היה אכזרי מדי להרוג אותו, ומדכא, אבל מצד שני, אלה החיים. אבל אחרי הכל, אנחנו קוראים את הארי פוטר כדי לצאת משגרת החיים הרגילה, אז מה היה איכפת לה להשאיר אותו בחיים? בהחלט, זה לא היה בסדר, לדעתי... זה היה הלם רציני לגלות את העובדה הזו, כמו שאמרתי. חבל.

דוד דב

New member
סיפור נחמד

חמודה זה מאד נחמד לחיות באשליות שתמיד הטובים מנצחים ושום דבר רע לא קורה להם ... אבל פה נאבד כל האקשן

shai.m

New member
זה היה די מעצבן...

זה היה ממש לא פייר שהרגו אותו...אחד הדמויות הכי נחמדות וישרות וכל שאר התכונות הגודי גודיס...

S.tal

New member
גם אני חושבת כך...

כאשר גיליתי שסדריק דיגורי נרצח אני ממש הזדעזתי והייתי בהלם (למרות שחברה שלי הזהירה אותי מפני מקרה עצוב). קיוויתי כל הזמן שיוכלו לעזור לו ולהציל את מצבו. הייתי ממש בדיכאון. אם כך כותבת ג`יי קיי רולינג כבר בספרה הרביעי, מעניין איזה מקרים אכזריים עוד יקרו בהמשך... ביי ביי מטל

Vilia©

New member
אני מסכימה עם כולם....

גם אני חושבת שזה שג`יי קיי רולינג ``הרגה`` את סדריק ממש היה אכזרי והיה עצוב...אני כמעט בכיתי בקטע של סוף השנה ושדמבלדור דיבר לפני כל התלמידים בסוף השנה... זה היה ממש מרגש אבל אהבתי את המשפט של האגריד..... טלי תומאס

רחלי!

New member
אכן עצוב :-(

באמת שהופתעתי, זה היה מאוד עצוב... אבל אם הוא היה נשאר זה היה עוצר הכל עם צ`ו , כי הם ביחד והכל... אבל דווקא חיבבתי את סדריק, למרות שאבא שלו מעצבן מחץ... :)רחלי(-:

הייתי המום...

הייתי המום... הרגו אותו בפיתאומיות כזו... סתם זנב-תולע אמר ``אבדה-קדברה``, והזהו!!! תוך שניה לא היה עוד סדריק דיגורי

turki

New member
כולכם טועים!

טוב אחריי הכותרת הדרמטית הזו הרשו לי להסביר את עצמי... 1) אני חושב שזה פשוט נפלא שדיגורי מת כי זה פשוט שבר את העובדה שכל הסיפורים נגמרו ב hapy end, עכשיו יתבסף גורם ההפתעה והמתח לסיפור (לא שהוא לא היה קיים כם קודם הוא פשוט הוגבר) 2) לפי דעתי (השערה בלבד) קרום לא מת מסיבה פשוטה... אני חושב שהוא יצטרף להוגוורטס, זוכרים שדמבלדור אמר שהתלמידים מבולגריה יוכלו להצטרף להוגוורטס בגלל שהמנהל שלהם ברח? אני חושב שקרום יהפוך למתחרה של הארי בקווידיץ` (הספר החמישי הולך להיות אדיר!) לסיכום: אני משתתף בצערכם בעניין המוות של דיגורי אבל אני חייב לציין שהוא יתרום רבות התפתחות העלילה!

דוד דב

New member
למען האמת ..

למען האמת אתה הזה שטועה .. קרום היה בשנתו האחרונה בבית הספר .. לכן הוא סיים ללמוד ומשום כך אין לו שום סיבה להצטרף להוגוורטס

Ginny

New member
??????????????????.

אם התכוונת אלי, דבר ראשון, ``גאון`` שלי, ג`יני זה שם של בת!!!!!!!!! ולפי-כך אני בת...... דבר שני, אם כן פנית אליי, לא דיברתי על קרום?! ומה זה קשור לשנתו האחרונה?!- הסבר בבקשה. ;-(

סדריק סדריק סדריק

סדריק דיגורי מת בגלל שהוא היה עם צ`ו וזהדי ברור שהארי חוה עליה וסדריק פשוט הפריע להם!!! זה עדיין לא מצדיק את העובדה שהיא רצחה אותו בדם קר!!!

שתי תשובות

חבר טוב שלי טוען שרולינג הרגה את דיגורי בשביל לפנות להארי את הדרך אל ליבה של צ`ו צ`אנג דבר שני, גם אני הייתי מאוד עצוב כשהוא נירצח אבל לכו תדעו, אולי הוא עוד יחזסור בתור רוח רפאים

העצלנית

New member
ממש עצוב

גם אני ממש התבאסתי כשהוא מת זה ממש עצוב. ואגב היי לכולם הגעתי לסוף שבוע (מי שזוכר אותי).

Hermione

New member
נכון נכון נכון נכון נכון

סופסוף מישו עם רגשות! בפעם הקודמת שהעלתי את הנושא, כולם צחקו לי בפנים! כן כן, לאף אחד לא היה אכפת מסדריק דיגורי השקט והחמוד, ואני הייתי בשוק טוטאלי כשהוא מת. זה היה כל כך פתאומי, פשוט ``הי ווז דד`` וכשקראתי את זה היה בערך חמש לפנות בוקר ומתתי מעיפות ופתאום קמתי מהמיטה והתחלתי לקפוץ ולצעוק ``איך היא יכולה לעשות דבר נורא שכזה? אין לה רגשות בכלל`` וכאלה דברים.... ואני הייתי כל כך מאוהבת בו........ אוווו מיי דייר סדריק!!!!!!!!!

דוד דב

New member
תרגעו ..

מה אתם נלחצים הוא היה רק איזה דמות .. אפילו לא מרכזית ... לייטן אפ פיפול

Hermione

New member
קל לך להגיד

סדריק היה אהובי הסודי ומותו הקשה על שארית חיי הקצרים... אני גוססת

למעלה