דיברתי עם אבא..

HilOneT18

New member
דיברתי עם אבא..

היום דיברתי עם אבא אחרי שנתיים בדיוק שלא ראיתי אותו היום דיברתי עם אבא אחרי שנתיים שבהם דיברנו פעם אחת למשך חמש דקות בערך אני עוד חודש וחצי בת 18 ואבא שלי לא בא לחגוג לי יומולדת אני עוד חודש מציגה את הפרוייקט סופשנה שלי ואבא שלי לא יראה אותו אני עוד חודשיים מסיימת ללמוד ואיך שזה נראה הוא גם לא יהיה פה בגיוס שלי אבל היום דיברתי עם אבא והוא הבטיח לשלוח לי כרטיס טיסה כדי שהוא יוכל לראות אותי בלי להיות חייב לראות את אמא שלי אני חושבת שפשוט כואב לו מדי כי הוא יודע שהוא פגע בה אני חושבת שהוא מתבייש כי הוא לא הצליח להרוויח את המליון שבגללו הוא עזב אבל כמה כרטיסי טיסה שהוא לא ישלח לי וכמה שאני אהנה כשאני אהיה אצלו הוא עדיין לא היה פה בשבילי ברגעים הכי יפים שלי וברגעים הכי קשים לא היה לי חיבוק של אבא אחרי שנפרדתי מהחבר ולא היה לי חיבוק של אבא כשרבתי עם אמא ולא היה לי... פשוט לא היה... רק פעם בשנתיים, לתקופה של שבועיים.

snup

New member
להרים ראש......

המילים מביעות את מה שיש בפנים. הסיפור שלנו די דומה, אבל אצלי זה היה מבחירה חופשית. לפעמים צריכים להיות אטומים וכואבים כלפי עצמנו, הגישה היא תמיד להסתכל הלאה ולא משנה אם את/ה בן/ת 20 או 80 כי גם אחרי המוות ישנם כנראה חיים. פשוט מי שכאן קשה לו להיפרד. צריך רק להיות אמיצים ולומר - מותר לבכות אבל אסור לתת לבכי להשפיע, שווה לשכוח משקעים שבפנים, כדאי לאסוף את השברים ולהמשיך....... אם לא נמשיך ונהנה מהחיים החיים לא יהיו חיים.

Snup

ברוך הבא לפורום שלנו! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם! ברור שאחרי המוות יש חיים (אצלי גרים כמה רוחות כאלה
) ותמיד צריך לאסוף את השברים...(לפעמים כדאי דווקא לזרוק אותם...) נשמח לראותך כאן. שא ברכה ורק טוב!!!

HilOneeeeeee

לא תמיד אנחנו משיגים בחיים מה שאנחנו הכי רוצים... אבל אני בטוחה, אין לי שמץ של שמץ של ספק, שאביך אוהב אותך הכי בעולם... וגם אם הוא לא נמצא ממש ממש לידך, הוא כן שם... ואם תוכלי בכל הרגעים המאד מיוחדים שלך לעצור לרגע ולהפנות את הראש הצידה... תוכלי אם לא לראותו - להרגיש בו! שולחת לך שקית של כוכבי חיבוק רק טוב!!!

למעלה