דיברתי עים אחות של הראל

דיברתי עים אחות של הראל

היום דיברתי אים אחות של הראל והיא אמרה לי שהראל יהיה רק יום שישי הבא בבית ואמרתי לה בשבוע של היום הולדת היא אמרה לי שלא בטוח אז אל תתחננו כלום עדיןן

מותק.. ../images/Emo60.gif

באמת תודה שאת משתדלת והכל.. אבל את חייבת ללמוד את החוקים של הפורום!! בבקשה תכנסי לקישור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=1226&a=3480&c=494&sc=0&ssc=0 כי זה נורא מקשה עלי.. בסדר?

תקשיבו זה דחוף...

כשאהובה תחזור למשהי היא ישר צריכה לכתוב את זה בפורום ולעדכן אותנו כדי שנוכל לתכנן הכל .. אם היא אומרת שזה יכול לצאת -אז נארגן הכל אם היא אומרת שזה לא יוצא -אז רק נביא לו את הברכות והמתנה ..... בכל מקרה כולנו צריכות להתפלל לה שזה יצא ואל תהיו שלליות שזה לא יצא צריך להאמין ... בכל מקרה תתפללו ..... ואם אהובה חוזרת למשהי שישר תכתוב מה היא אמרה כי אנחנו עכשיו תלויות במה שאהובה תגיד ......

skaatushonet

New member
למה את לא משרשרת???

ולמי אהובה צריכה לחזור חוץ ממני? סתם שאני אדע.... ברור שאני לפחות ישרררר כותבת פה מה היא אמרה....

בתאל14

New member
לא רוצה להיות הפסימית שבחבורה

אבל אין אין מצב! פשוט לרדת מזה. לאהובה, וגם להראל עצמו, אין את היכולת להשפיע על סדר היום של הראל. כך שבין אם הוא רוצה או לא רוצה - הוא ל=א יכול! תמיד צריך להאמין, אבל לא לקחת את זה כאופציה רצינית.

skaatushonet

New member
מתוקה...

תקראי את מה שכתבתי השניה למעלה..טוף? אהובה לא יכולה אולי לשנות את סדר היום שלו אבל היא יכולה לבדוק מה תאריך אפשרי.......אררררררר אבל עדיין....אל תשכחו שהיא יכולה להגיד לא אה?תהילים תהילים תהילים!!!!

למעלה