נמחקה הודעה לבקשת עמי דיוויד- סליחה שמחקתי את התגובה שלך, לא הייתה לי ברירה. סוף סוף אני במחשב החדש
D Dizen New member 5/1/05 #21 ../images/Emo41.gifנמחקה הודעה לבקשת עמי דיוויד- סליחה שמחקתי את התגובה שלך, לא הייתה לי ברירה. סוף סוף אני במחשב החדש
../images/Emo41.gifנמחקה הודעה לבקשת עמי דיוויד- סליחה שמחקתי את התגובה שלך, לא הייתה לי ברירה. סוף סוף אני במחשב החדש
ה החיים בקיבוץ New member 5/1/05 #22 וכמובן שום שמירת טינה!!! פשוט מקום מגורים קטן כמו שלי, זה לא נחמד שחושפים בלי רשות.. למרות שחשפתי אותו לא פעם ולא פעמיים.. הזכות לחשוף אותו היא רק שלי.. זה לא כמו לחשוף מקומות גדולים כמו חיפה, ת"א, ב"ש.. עמי
וכמובן שום שמירת טינה!!! פשוט מקום מגורים קטן כמו שלי, זה לא נחמד שחושפים בלי רשות.. למרות שחשפתי אותו לא פעם ולא פעמיים.. הזכות לחשוף אותו היא רק שלי.. זה לא כמו לחשוף מקומות גדולים כמו חיפה, ת"א, ב"ש.. עמי
T TRANSFER New member 5/1/05 #23 כנ"ל לא התכוונתי להזיק או לפגוע בך באיזשהי צורה. הוספתי את שם היישוב שלך מתוך ציניות, כיוון שכל שניה אתה מזכיר איפה אתה גר .
כנ"ל לא התכוונתי להזיק או לפגוע בך באיזשהי צורה. הוספתי את שם היישוב שלך מתוך ציניות, כיוון שכל שניה אתה מזכיר איפה אתה גר .