דיברתי אתמול עם קרן מור!!!

tamar112

New member
דיברתי אתמול עם קרן מור!!!

הייתי בהצגה המ-ד-ה-י-מ-ה "אשה בעל בית" שקרן מור משחקת בה ועוד הרבה שחקנים רבים וטובים בינהם רבקה מיכאלי למשל..... טוף...אז אני בתור מעריצה/מעריכה מושבעת של קרן הלכתי להצגה בפעם השלישית כבר אבל כל פעם מחדש היא מצליחה להצחיק אותי...היא פשוט מדהימה...אני ממליצה בחום על ההצגה... בכל מקרה...פרטים: בסוף ההצגה (הלכתי לבד...אני לא בדדניקית פשוט אנשים כבר ראו את ההצגה ולא היה לי עם מי ללכת...) אבא שלי אסף אותי מרחוב שאול המלך (בת"א) אז התקשרתי אליו להגיד לו שזה יקח קצת זמן עד שאני אגיע אליו בגלל שיש דוחק... בסוף זה הלך מהר וחשבתי לעצמי: "למה לא ללכת ליציאה של השחקנים? אולי אתמזל מזלי ואני אראה את קרן...." אבל בתוך תוכי ידעתי שהיא לא תהיה שם...אבל רק ליתר ביטחון....רציתי כל עוד נפשי בי כדי שהיא אם היא שם במקרה שלא תברח לי פתאום אה? אחרי דקה שלמה של ריצה אני רואה את רבקה מיכאלי ואת קרן מור הולכות ברחוב ומדברות....רצתי במדרגות לעברן לקחתי את עצמי ביידים ואמרתי לעצמי:"אל תעשי פשלות...תלכי אליה ותגידי משהו...לא כמו בפעם שעברה (ראיתי את קרן ברחוב מזמן ולא אמרתי לה כלום ומאז אני שונאת את עצמי...)! ניגשתי אליהן ואמרתי:"הייתן ממש טובות...נורא נורא נהנתי..." רבקה מיכאלי רק הנהנה קצת בראשה ומילמלה תודה...וקרן אחחחחחחח קרן אמרה לי:"וואי...תודה רבה, איזה חמודה!" ונופפה לי לשלום...היתי בהתרגשות היסטרית אחר כך...וקיפצתי בעליזות נוראית לעבר אבי...כך בדיוק זה היה...ולחשוב שיש עלי את החיידקים של קרן....ייאיייי לייי

tamar112

New member
תקרא את הסיפור..

לא....לא בזכרתי ממש את הפורום...זה לא הייתה ממש סיטואציה מתאימה

tamar112

New member
תקרא את הסיפור..

לא....לא בזכרתי ממש את הפורום...זה לא הייתה ממש סיטואציה מתאימה

למעלה