דיברתי איתוווווווו..

דיברתי איתוווווווו..

דיברתי אם אהבת חיי אדם ביום שבת וראשון.. די זה היה הכי מושלם בעולם ספיר אהבה שללי? ת ו ד ה אני כ"כ אוהבת אותך בקיצור השיחה השנייה הייתה יותר טובה אני ירשום אותה שחף: אדם? אדם: כן שחף: אתמול לא הספקתי להגיד לך כלום אז אני רוצה להגיד לך עוד כמה דברים אדם:יאלה דבריתי שחף: נכון היה מיפגש מעריצים בת"א אדם: נכון נכון נכון שחף: וקניתי לך כזה כובע צמר ולב שכתוב עליו שלך לתמיד ראית? אדם:שלך לתמיד ראית? אני לא מכיר את ראית אני מכיר אותך שחף: חח לא שלך לתמיד בלב שהיה רשום.. אדם: אה כן בטח שראיתי שחף: יפה? אדם: יפה מאוד תודה רבה לך אדם:למרות שאני שונא שאתן קונות לי מתנות שחף: למה? אדם: כי זה יותר מידי שחף : לא נכון אדם: תישמרי תכסף למה את צריכה לבזבז עליי שחף: צריך צריך אדם: תישמרי על הכסף עוד מעט תיתגייסי לצבא לא יהיה לך גרוש על התחת מה תגידי? שחף זה לא עוד מעט יש עוד הרבה זמן אדם: בסדר תחסכי מעכשיו שחף: לא נורא ההורים יביאו אדם: אה ההורים יביאו חח סבבה שחף: כה שחף: ואני ממש ממש אוהבת אותך אדם: תודה תודה שחף: וכל החדר שלי פוסטרים שלכם של הגיים בויז.. אדם: תודה תודה מותק שחף:ושיהיה לך חג שמח אדם: יא תודה רבה לך מותק את מזה חמודה שחף:תודה .. אדם: תגידי לי את שולחת לי הודעות מהאיסיקיו (סיתוונית מיסכן עםם ההודעו שלך חח) שחף: לא אדם:לא יודע מישהי שולחת לי הודעות מאיסיקיו שחף: אני יגיד לה שתפסיק אדם: תגידי לה בדחיפות שתפסיק שחף: אני יגיד לה אדם: וזה על הבוקר וזה אותו מישפט ואני לא יכול גם לחזור למעריצות ולהיתקשר רק עם זה חריג שחף: לא אני הבאתי תמספר שלך אני לא מביאה אדם: אה סבבה שחף: טוב? אדם: טוב בסדר גמור את בסדר גמור שחף: חח ואתה חתיך ויש לך קול מהמם אדם: יאו את גורמת לי עכשיו להסמיק נו באמת עכשיו אני אוכל פיצה שובר את החמץ שחף : אני מפריע?ממ אדם: חס וחליללה נראלך (מזה קול מצחיק הוא עשה כפרעליו) שחף:טוב אז אני אוהבת אוותך אדם: תודה רבה מותק שחף: טוב בי אדם: יאלה מותק בי ותימסריי חג שמח למשפחה שחף: טוב ותימסור אתה לגיים בויז אדם: אין בעיה יאלה בי( איזה חמוד הוא אומר יאלה בי ) שחף : בי איזה רגע מושלם הכל מוקלט אצלי בפלא אדם? אני אוהבת אותך אתה חיי תתודה על הכל ספיר תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה נישמתי דילב? חח אוהבת אותך ושיהיה חג שמח לכולם ולכל הפורוםם בנות? אוהבת אותכן יפות שלי

שחף? יפה ללך!

איזה כיף לך שחףף אני מאחלת לך עוד 1417 שיחות כאלה יפות וחמודות עם אדם ומי שבא לך חחח בנות?! אני רוצה לנצל את ההודעה הזו ולומר לכן שאני לא יהיה פה בשאר החופש אולי אני יבוא ביום חמיישי לסיכום השבועיי דילב&נופר? חולעלייכן כוסיות שלי אני יתגעגע אליכן ואל הצחוקים שלכן כ"כ ספיר?! אהובתי אני יתגעגע אלייך כוסיייייתתתתתתתתתתת אוראל נשמה גם אלייך מאמי ואל כל השאר גם חח

חח תודה נישמתי..

אני גם מאחלת לעצמי עוד הרבה פעמים לדבר איתו ו...... אני מאחלת גם לך מאמי אוהבת אותך שיהיה לך חג שמח גם 3>

../images/Emo15.gifחגג שמח גם לך מאמי , [:

אני גם לא יהיה פה היום ומחר - כי אני גם שומרת וגם אני יהיה אצל סבתא שלי ,
ואינלה מחשבבב חעחעחע . D: ובע"ה אני יבוא יום חמידי . :][:

../images/Emo110.gifחחח הדרושליייייייייייי

כמאני יתגעגע נסיכה יפשליייייייייייייי אני אוהתבותך כול כך חייייייי
=].......

../images/Emo15.gifחחחח שחחחחחחחחחף ? ,

שמחחחחה בשביל כפרווווני , אעאעאע איזה מתתתתתתתתתוק .
חיחיחי גמני אכלתי אתמווול פיצצצה . D:D:D: כפרררררררעליו איזה מווווושלםםםםםם !!! ויש לי את האי סי שלו , נראלי - אני כמעט בטוווחה , אבל אני לא שולחת לו הודעות .
אוההההבת אותך .

../images/Emo163.gifיפשלי כנסי בובה..

חח איזה מאמי את!!!!! תודה נישמתי ח אכלת פיצה יפה לך חח אוהבת אותך גם המון תודה ממאמי

למעלה