דיבורית לרכב...

geostant

New member
דיבורית לרכב...

היי היי... יש לי דיבורית של אור*נג´ כבר מהיום שיש לי את הרכב ולפני איזה חודש התקינו לי גם דיבורית של סל*ום כי יש לי גם אחד כזה. בקיצור שמתי לב (רק היום) שיש לי בעצם רק אנטנה אחת על החלון ולא 2 (אחד אור*נג´ ואחד סלק*ם) זה אמור להיות ככה ? אפשר באמת לחבר 2 יחידות לאנטנה אחת ? (ברור שאפשר) השאלה אם זה יעיל ובכלל "חוקי" מבחינת החברות ?

geostant

New member
מממ...

אור*ג´ - 6210 ס*קום - 8520 ??? יכול להיות ? (קטן כזה... מכוער כזה - דומה מאוד לזה שגדעון פרסם פה "למכירה" [שרוף כזה]).

תראה

תכלס האנטנה זאת אותה אנטנה... אם הדיבוריות מתפקדות לך כמו שצריך-תשאיר את זה ככה... אבל אם אתה רואה שחיווי הרשת בשני המכשירים עולה ויורדת בתדירות גבוהה,גש למתקין שלך והסבר לו את התופעה. אני לא ממש מבין בדיבוריות אבל לא צריכה להיות בעיה.

צלצלן

New member
ל 8260 אין אנטנה חיצונית

האנטנה שיש לך מחוברת ל - 6210. לדיבוריות של 8260 אין אנטנה חיצונית.

geostant

New member
8260 ?

לא יודע איזה *לקום האמת יש לי... אולי זה 8260 אני לא נוגע בו... זה רק למקרה שלא יבוא... אין לו אנטנה חיצונית בדיוק כמו של-6210 אין אנטנה... לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה...

רינת24

New member
מאוד פשוט ל8260 אין בערכת דיבורית

אנטנה ז"א שהדיבורית מחוברת ל מכשיר של אורנג

geostant

New member
אבל אין לי 8260 ../images/Emo70.gif

אני לא מבין מה יש לכם... ועם הסל*ום שקבלתי יש דיבורית <נקודה>

Gizon

New member
הסבר פשוט...

שמת לב שבגב מכשיר ה-6210 שלך יש מין חיבור? מין עיגול מוזהב מעל הבטריה?. אז זה היציאה לאנטנה, כאשר הטלפון מחובר לדיבוריות הוא לא משתמש באנטנה שלו. ב-8260 אין יציאה לאנטנה לכן גם כשהטלפון בדיבורית הוא משתמש באנטנה שלו, הפנימית. הדיבורית של ה-8260 היא בעצם דיבורית אישית (Headset) משופרת עם רמקול גדול ומיקרופון שטח. מקווה שעזרתי, גדעון

geostant

New member
אתה חושב שאני דפוק ???

לסלק*ום שיש לי יש דיבורית עם חיבור אנטנה

Gizon

New member
אז איזה מכשיר יש לך?

כל הת´רד הוא על 8260 ועכשיו אתה אומר שאין לך 8260? תחליט!

למעלה