אנסה לעזור לך...
אז במקרה גם לי יש את ה XEVO המדהים הזה ואני אשתף אותך במה שאני קניתי
קסדה אני חסיד של המותג CABERG כי הקסדה הצילה אותי פעמיים בתאונות קשות מאוד ולכן אני חסיד שלה
דיבורית זה מתחלק ל2 אם אתה רוצה אינטרקום לדבר עם עוד רוכבים או לבד?
אני רוכב ללא אינטרקום ורוכב לבד לכן אינטרקום אני לא מכיר ולא עם ניסיון
אם אתה רוכב כמוני לבד יש לך את הזולות מאלי אקספרס בעלות של 35-40 דולר
הייתה לי אחת שעבדה מעולה אבל במהירויות גבוהות כמו בXEVO זה מרגיז ולא נח
בתוך העיר זה מעולה
אני נשארתי עם שתי שחקניות בתחום הדיבוריות יש את sena ויש את scala rider
שלהם יש תתי גדמים עם רדיו ובלי רדיו
שתיהן דיבוריות מעלות שכן אני התמקדתי בדגמים sena 5fm ובמתחרה scala rider Q1
עם יתרון במחיר ל SENA.
בסוף הלכתי על Q1 בגלל השירות לקוחות שהוא בארץ והוא די טוב אבל חברים עם SENA מאוד מאוד מרוצים
חשוב לציין לא משנה באיזה דיבורית אתה בוחר חשוב מאוד מאוד לשים את המיקרופון ממש בפה ממש כאילו אתה הולך לנשק את הדיבורית יש משמעות רבה במיוחד בדיבוריות הללו עם סנני רעשים. אומר לך מנסיון
מעמד לנייד, אז ראיתי שלא משנה מה אעשה אני צריך לקדוח ולחורר העדפתי לוותר על נושא המתקן לנייד וגם הכי בטוח לי שהוא בכיס ואני לא משחק איתו בנהיגה, בדיבורית בשביל לענות אני אומר "הלו" והוא עונה לבד ואם לחייג אני מוצא מקום מסודר ונח מחייג והדיבורית בקסדה עובדת לבד..
מה גם ראיתי לא מעט טלפונים מתעופפים בזמן רכיבה.. לא בא לי לאבד נייד בשביל שטות כזאת. אין לי כסף מיותר, זמן והכי חשוב העיניים בכביש ולא בנייד!
אם כבר קנית שרשרת ומייל אז על זה נדלג
אבל לדעתי מנעול דיסק זה מאוד מאוד חשוב!
כי שרשרת לא באמת תלך לבנק או סידורים ותנעל עם שרשרת לכן מנועל דיסק מאוד חשוב!
יש לך מגוון רחב של מנעולים מ50 שקלים עד 900 וצפונה
ממליץ מאוד על
ABUS אתה יכול לראות בקישור שאתה מקליק
מנעולי אבוס מיוצרים בגרמניה והאיכות שלהם אולי מהטובה ביותר שאתה יכול לקבל
אני קניתי מנעול
Abus Trigger 350 מנעול דיסק (ללא אזעקה כי זה לא חוקי, מפריע וגם אני מחנה ליד בית כנסת ככה שאני רוצה הגנה אבל שלא יפריע אם ילדים עוברים ליד)
יש הבדלים בין המנעולים, אני קניתי מנעול 10 ממ לעומת 5 ממ הרבים בשוק שנשברים בקליקיות. מנעולי אבוס פשוט עושים את העבודה!
(אני צרפתי קישור להמחשה אתה יכול לקנות מאיפה שבא לך אם בכלל תרצה לקבל את חוות דעת שלי)
שכן בכלל מנעול דיסק הוא נייד, מרתיע ומאוד חשוב בעצירות קצרות!
בנוסף כבעל קטנוע כמו שלך ממליץ לך תמיד לראות שהכל בסדר מבחינת מדיד שמן כי קראתי (אני חושב כאן בפורום) שמישהו כבר נסע וגמר מנוע, לא צריכה להיות סיבה להגיע למצב שאין שמן אבל תמיד טוב להיות עם היד על הדופק
אני מקפיד מאז ומעולם לפני נסיעה ארוכה לבדוק שמן ושהכל בסדר.
יחד עם זאת מנהג קבוע שלי (כן שריטה) אני אוהב לשמן את מנגנון הנעילה הקפיצית מתחת לכסא ובתא מטען אחת לחודש וכאשר אני עושה ניקיון בקטנוע האהוב שלי על מנת לשמור על שימון המנגנון ואריכות ימים אבל שוב אני אדם מאוד פדנט בדברים הקטנים ביותר.
עשית בחירה מעולה במותג האיטלקי... שיהיה בהצלחה
נ.ב
אני מתגאה בכלי שלי שאני נוסע איתו ירושלים ת"א פעמיים בשבוע ואף נסעתי איתו לאילת וחזרה והבחור לא מיצמץ! כלי אדיר!