דיבוק בחלום

white raven

New member
דיבוק בחלום

אני יודע הכותרת דיי גרועה אבל מושכת עין אז מעשה שהיה כך היה... יצא לי לאחרונה לחלום דבר יוצא דופן. חלמתי שבעת פעילות שגרתית (צבאית) אני מת. עד כמה שידעתי עד היום אדם לא יכול למות בתוך חלום ויתעורר רגע לפני המוות. החלק המעניין הוא שבזמן שגופי סיים לגסוס פרצה התודעה שלי מתוכו וחדרה אל תוך הישות של היורה. בתחילה הרגשתי תחושה של טביעה בזמן שבלעתי לתוכי את ישותו ולאחר מכן שהתייצבתי בתוך הגוף החדש חשתי את הישות שלו נשרפת והופכת לשלי. כך שבזמן שגופי מת לנגד עיני (אגב המשכתי לירות בו בשביל הכיף) העצמי שלי התחזק בתוך גוף חדש... וזהו...

white raven

New member
אוו קייי

בדרך כלל היית מקבלת תגובה עוקצנית וחריפה על זה אבל מכיוון שכבר דיברתי איתך פעם אני פשוט אסביר בנימוס... שאני לא מחפש תשובות... אנשים שעוסקים בתחום נבנים מחלומות ולכן העלתי את זה כאן. זהו

white raven

New member
חייב לסיים אבל

אצלי לפחות וכמה מעמיתי קיבלנו לא מעט פתרונות לסוגיות אלו ואחרות באמצעות חלום הרעיון הכללי הוא שאתה כבר יודע את התשובה שלך אבל לא מספיק פנוי רגשית \נפשית לראות אותה באותו הרגע... בברכת יום טוב

white raven

New member
הכוונה שלי הייתה

בנבנים מחלומות פירושו פיתוח היכולת להגיע למצב מודע בכל מצב תודעה (כולל שינה) ויכולת למצא את הקשר בין התשובה שקיבלת לבין אחת השאלות שעליהן חשבת עוד באותו הרגע...

RainBird

New member
תראי, אני מסכים לחלוטין עם מדיניות "פה זה לא פורום חלומות". אבל בסוף כל מכשפה שמכבדת את עצמה עושה שימוש בחלומות במאגיה. בכל ספר מאגיה בסיסי שפתחתי והיה רציני היה .DreamWorking וזה כולל הטלה אסטרלית, חלומות שמאניים, או אפילו חלומות שאנשים בעלי נשמות תאומות חולקים. הרבה פעמים נכחתי בחלום של אדם אחר, או רקמתי חלומות מרפאים שיש בהם מסר. אי אפשר לומר שהעבודה המאגית נטולה חלומות יקירה. שאני אכתוב על זה מאמר?

נכון שרוב העוסקים במאגיה

"מתעסקים" גם בחלומות, לפחות החבר'ה שאני מכירה, ואנוכי אבל להתמקד בזה בפורום מאגיה וכישוף? לא נראה לי כ"כ, במיוחד כשיש פורום העוסק בזה בנפרד. זו דעתי בעניין.. אבל.. יעל.. היא המנהלת

ToryMaster

New member
אני לא מכשפה, ולא מכבדת את עצמי.

כך מסתבר. אבל אני עדיין אומרת שזה לא המקום לדיונים על חלומות.

.m

New member
אני חושבת שצריך לעשות הפרדה -

בין פירוש חלומות (הפניה לפורום חלומות), חלומות צלולים (הפניה לפורום חלומות צלולים), ועבודה דרך חלומות, שהיא אכן דרך פעולה מאגית. אבל זו רק דעתי, וההחלטה, כמובן, בידייך. בוקר טוב
mai

.m

New member
למה דיבוק?

דווקא חלום מעניין, ואם המנהלת המכובדת לא תתנגד, אשמח לשמוע מה המשמעות שלו, בעיניך. (אם היא מתנגדת, אפשר גם במסר אישי...)
mai

RainBird

New member
זה עושה לי קונוטציה של הצייד/ניצוד. יש רגע במהות של הצייד והניצוד שהנפש שלהם מתחברת, הופכת לאחת. זה מוטיב מיתולוגי של קורבן- מקריב. יכול להיות לזה הרבה משמעויות אבל אולי אתה צריך להתמקד במסר שמתאים לך, כגון- האויב הכי גרוע שלך הוא אתה עצמך. ארדן.

למעלה