דיבוב אמיתי

אודריאן

New member
דיבוב אמיתי

אם יש כאן אנשים שעוסקים בדיבוב או עובדים באלופניי דיבוב ויודעים על צורך במדובבת בת 15-
אשמח שיכוונו אותי אני מנסה להגיע לתחום הזה כבר דיי הרבה זמן ואשמח אם מישהו בעל קשרים או מומחיות יעזוור לי להגיע ליעדי. תודה רבה

chen010189

New member
זה לא לפי גיל

את יכולה להיות בת 15 עם קול של בת 30 ואת יכולה להיות בת 15 עם קול של בת 4 (בכוונה ההקצנה, כן?) מה שעובד פה זה הקולות... והכישרון כמובן. אבל בשביל להסביר לך השתמשתי בקולות בכל אופן אם עוד לא עברת קורס אז אין מה לדבר, יש קורסים לדיבוב באולפני נ.ל.ס ואולפני ג'פטו אז תראי מה מתאים לך ולכי על זה. ועזבי אותך פרוטקציות עכשיו... שלא נדבר על מומחים שחוץ מטיפים לא ממש יוכלו לעשות הרבה. בכל אופן, לכי לקורס... תצאי משם גם עם ידע עיוני וגם עם ידע מעשי.. עליי.

אודריאן

New member
תגובה ל-זה לא לפי הגיל

ציינתי את גילי כדי שיבינו במי מדובר. הנחתי שיש יחס שונה בין מבוגרים ונוער במקצוע זה. דבר נוסף- בכלל לא דיברתי על פרוטקציות. אני לא יודעת איך מגיעים לקורסים שמצויינים פה בפורום או איך מתנהל השוק הזה- רציתי הכוונה .

אודריאן

New member
תגובה ל-זה לא לפי הגיל

ציינתי את גילי כדי שיבינו במי מדובר. הנחתי שיש יחס שונה בין מבוגרים ונוער במקצוע זה. דבר נוסף- בכלל לא דיברתי על פרוטקציות. אני לא יודעת איך מגיעים לקורסים שמצויינים פה בפורום או איך מתנהל השוק הזה- רציתי הכוונה .

למעלה