דיאלוגים לבגרות

Galla2

New member
דיאלוגים לבגרות

אז אחרי סינון של הרבה שמות של מחזות שמצאנו ברחבי האינטרנט נשארנו עם רשימה דיי ארוכה לרעיונות.. הייתי שמחה לקבל בכמה מילים אם שווה בכלל להתחיל לקרוא את המחזות, אם זה בכלל עונה על הזאנר שאנחנו מחפשים ואם זה מחזה מומלץ. המחזה שאנחנו מחפשים זה קומדיה ריאליסטית לבן ולבת, אנחנו מעדיפים שזה יהיה משהו יותר מודרני עם שפה מודרנית. אז הרשימת מחזות שיש לנו היא: [חשוב לי לציין שעדיין לא קראתי אף מחזה מהרשימה הזאת] פרק ב'-ניל סיימון רווקים ורווקות-חנוך לוין הזמרת הקרחת-יונסקו השיעור-יונסקו כל ניצדי-הספרי צייד העכברושים-פפיטר טוריני יאקיש ופופצה-חנוך לוין הקמצן-מולייר טרטיף-מולייר תודה רבה:)

Stageman

New member
המלצותיי-

רווקים ורווקות, יאקיש ופופצה, הזמרת הקרחת (רק אם אתם מקצועניים ואלופי תיאטרון), צייד עכברושים.

Galla2

New member
תודה על התגובה המהירה:)

יש מצב שאולי תכתוב לי באיזה שתי מילים[או אולי יותר] על מה המחזה..ממש בקצרה לא נראה לי שאנחנו ממש מקצוענים ואלופי תיאטרון אז נראה לי שעדיף לוותר עליו.. ושוב תודה

blue point

New member
רוב המחזות שכתבת פה

אינם ריאליסטים בכלל ככה שאם אתה מחפש סצינה ריאליסטית זה לא מאלה. רווקים ורווקות-חנוך לוין הזמרת הקרחת-יונסקו השיעור-יונסקו צייד העכברושים-פפיטר טוריני יאקיש ופופצה-חנוך לוין כתבתי על מה שאני מכיר יכול להיות שיש עוד כאלה שהם לא ריאליסטים

Musedol

New member
חובה לקרוא את

רווקים ורווקות ויאקיש ופופצה של חנוך לוין השיעורר והזמרת הקירחת של יונסקו (הגאון)

ketas

New member
אז ככה....

תשכחו מכל מה שכתוב עליו יונסקו...ריאליזם זה לא
גם חנוך לוין זה בדיוק ריאליזם מצוי...למרות שאולי רווקים ורווקות. הקמצן וטרטיף...אני לא בטוחה שזה הכיוון הנכון... נסו לחפש מחזאים יותר מודרניים... בהצלחה!

Galla2

New member
תודה על התגובות

אפשר בבקשה שמות של מחזאים יותר מודרנים?

Cabaret

New member
משהו מעולה באמת

"הינשוף והחתלתולה" של ביל מנהוף. מצחיק מאוווד, דיאלוג מעולה, אני עשיתי אותו לבגרות ואפשר לקחת אותו, להיות יצירתיים וללכת עד הסוף. המלצתי מתוך המחזה- לקחת את הדיאלוג בסוף של ההתאבדות, אני חושב שהוא הכי יצירתי.

למעלה