דיאטת מרק כרוב

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
דיאטת מרק כרוב

שמעתי שיש דיאטה שבה יש מרק המבוסס על כרוב (בנוסף לאוכל של תפריט הדיאטה), שאפשר לאכול ממנו כל היום וכמה שרוצים. אני לא יודעת אם דיאטת מרק הכרוב הזה משמשת בחורות לפני חתונה, כשהן רוצות להוריד משקל בכמה שפחות זמן וכמה שיותר משקל ואז זה נקרא "דיאטת כלות". יש לי כמה שאלות: 1. האם מדובר בשתי דיאטות (דיאטת מרק כרוב ודיאטת כלות)? 2. אשמח לקבל את תפריט הדיאטה וגם את תפריט המרק, על מנת להוריד ממשקלי, כי אני בערך 8-10 ק"ג מעל המשקל הרצוי שלי. תודה מראש שושי

shiraz2

New member
שושי..

תקשיבי מהניסיון שלי לא כדאי לך להתפשר וללכת על "דיאטות פלא" אפילו אם את לפני חתונה וממש חייבת להוריד במשקל. אז קודם כל... שיהיה לך המון המון
, אני מקווה שבאמת תחיו "באושר ועושר" ושהכל יהיה מצויין אבל אני בטוחה שככל שבעלך לעתיד אוהב אותך ורוצה לראות אותך "חתיכית" בחתונה הוא לא רוצה שהבריאות שלך תבוא על חשבון זה. אני ממש מציעה לך שלא תיכנסי לכל הדיאטות כסח האלה, פשוט תורידי במתוקים, תנסי לא להגזים בפחמימות ותאכלי המון ירקות. תעשי המון פעילות גופנית ואת כבר תראי איך תרזי. אני גם ממש מציעה לך שתתיעצי עם תזונאית לפני שאת עושה כל שינוי, אבל אחרי הכל רק את יכולה לדעת מה הגוף שלך צריך. שיהיה לך בהצלחה והמון מזל טוב, שלך שירז

תומכת בנאמר...

אם את לא רוצה שיהיה לך להוריד 16-20 ק"ג, וותרי על דיאטות פלאים הן יוצרות בגוף רעב שמאט את חילוף החומרים, הן גורמות לגוף "להתייעל" ולשמור כל טיפת מזון - שיהיה לו בפעם הבאה שיהיה רעב... שירז, אני לא הבנתי מההודעה שהבחורה מתחתנת, רק שכך קוראים לדיאטה... בכל מקרה, תזונה בריאה ומאוזנת היא התשובה. נאוה

Pure SilenCe

New member
לא על הכרוב לבדו ! ../images/Emo13.gif

דיאטת מרק כרוב היא למעשה דיאטת המרק שורף השומנים. ישנם ירקות מסוימים המכילים בתוכם חומרים שורפי שומנים היעילים במיוחד לדיאטה זריזה ומהירה. ניתן לשתות את המרק הזה כל היום, בכמות לא מוגבלת... לדיאטה יש פלוס ומינוס..
+ הדיאטה הזו אכן עוזרת. היא באמת גורמת להמסת השומנים ביעילות ובמהירות. משתמשים בדיאטה הזו בבתי חולים, כאשר מזינים באמצעותה אנשים העומדים לפני ניתוח לב ועליהם להפחית במהירות וביעילות ממשקל גופם. (עניין הכלות חדש לי...אבל אינני מופתעת. הטרנדים מהמסוגלות שלנו להכיל אותם. אני בספק אם זה עוזר לכלה. הדיאטה מעשית רק לגבי אנשים בעלי משקל ייתר. כל השאר רק מתענים. בוודאי ששומנים לא יישרפו אצלם, אלא אם יש להם שומנים - במובן הביולוגי, ולא מה שהראש רוצה להאמין!
) - כמו כל דיאטה המבוססת על סוג מזון אחד (היינו לחם, אורז, קוטג´), גם המרק הזה מתחיל להימאס בשלם מסוים. כמה חודשים ניתן ללגום את המרק הזה? (שלא לציין את העובדה שטעמו
מזעזע). לגבי שאר דיאטות הפלא המבוססות על מוצר אחד... רון דלות קלוריות במיוחד. למעשה אכן יורדים במשקל בעזרתן, אולם, המשקל האובד הינו נוזלים ורקמות שריר - לא רקמות שומן! דיאטת המרק, המוצעת בארכיון שלנו, אני קוראת לה דיאטת בית-חולים מגוונת בהחלט (מכילה מלבד המרק תפריט שבועי מזין!) ואכן ניתן לרזות באמצעותה... אבללל.... ופה יש אבל רציני... אדם שמן בהחלט יוכל להסתייע בה אולם אדם במשקל ממוצע או משקל סביר או בכלל משקל נורמאלי, לא יוכל להפיק תועלת מהדיאטה מאחר והיא שורפת שכבות שומן - מה שאין לנערה במשקל ממוצע! (ראו בנות, הוזהרתן...אל תנסו להסתייע בדיאטה זו כי מלבד טעם רע של מרק נוראי, לא תרוויחו דבר!
זו לא דיאטה שתגשים את חלומה של כל אנורקטית בתחילת דרכה!
בכלל... ירקות שורפי שומנים הינם פעילים גם ללא תהליך הבישול במרק. העיקרון עליו מבוסס המרק הוא שתמיד כיף לאכול אוכל חם ואין כמו מרק למלא את הבטן. אם המרק גם שורף שומן - מה טוב. כמובן שהירק יעיל כשאינו מבושל, אך אם הוא בושל במרק, כל החומרים שורפי השומנים נמצאים במרק והירקות שם רק ישביעו את הקיבה. את המרק ניתן להכין לא רק מהמרשם המצורף, אלא גם מהירקות הבאים
: כרוב לבן פלפל ירוק חריף - (מעולה לשריפת קלוריות) סלרי, ראש וגבעולים בצל יבש - כל המרבה הרי זה משובח כרובית - מה שנקרא למל"מ - ל א מ ועיל ל א מ זיק... הכרובית לא בדיוק שורפת קלוריות, אך היא ממלאת את הקיבה ומבחינת הקלוריות היא ממש מעולה! כמעט כלום אין בה! (חצי כוס כרובית מבושלת= 15 קלוריות !!!!!). על פירוט נרחב לגבי המרק ופעולותיו תוכלו לקרוא בקישור הזה! חשוב לזכור שמי שיכניס עוף במרק, יקבל גם טעם וגם שומן! סדגש| המרק יכיל ירקות, מים ואבקת מרק בלבד... הטעם נוראי, התוצאות מדהימות..
ושוב, נערות יקרות...אין זה הפתרון שלכן להשגת הגוף האנורקטי! (נראה לכן שהייתי שמה הודעה זו פה, אם זה היה ככה????) המרק עובד רק על מי שבאמת בעל משקל ייתר... עליכן, חמודות שלי, הוא לא יעבוד בגרוש!!!!!!!!!!
מקווה שסייעתי בדרך כלשהי. תודות לכל מי שלימד אותי על הנושא, (הולדן, אחי, יפעת).
Pure SilenCe

sh53

New member
לא עולה במחשב

קודם כל, ברצוני להגיד לכולכם שאתם גדולים מהחיים, ותודה על כל התגובות שקיבלתי, שהן רבות מאוד ותומכות מאוד. העליתי את ההודעה של Pure SilenCe ולא עולים לי 2 הקישורים של המסמך. אבקש, אם אפשר, לשלוח לי את 2 הקישורים לאימייל [email protected] תודה מראש שושי

למעלה