דיאטת לחם וחמאה

דיאטת לחם וחמאה

שלום לכם. שמעתי שיש דיאטה כזאת שאוכלים שלושה ימים רק לחם וחמאה, ז``א כל יום 12 פרוסות לחם מרוחות בחמאה ומורידים 3 קילו ב3 ימים!! אבל זה בתנאי שלא מכניסים כלום לגוף חוץ מלחם וחמאה ושותים מים בלבד. וגם, אסור לעשות את זה יותר מ3 ימים! ומותר לעשות את זה רק פעם בשלושה שבועות. שאלתי היא כזאת, האם מישהו פה שמע על זה או ניסה את זה? האם זה פסדר מבחינה בריאותית? תודה לעונים, יום יפה.

חחחחחחחחחחחחח

אם כבר הרעיון הגרוע שהבאת עכשיו.. אבל עדיף להשתמש כמובן בלחם קל ועדיף גבינה לבנה או קוטג' 3% שומן מאשר חמאה.. !! ואם זה הדבר היחידי שתצליחי שלושה ימים לאכול אז יפה לך.. אני עשיתי לי דרך של שלושה ימים של אכילת רק ירקות, פירות וגבינה ו2 פרוסות לחם ביום.. נגיד בבית ספר הייתי אוכלת 2 פירות.. חוזרת הבייתה ואוכלת סלט גדול עם 2 פרוסות לחם וגבינה.. ובערב הייתי אוכלת מלפפון עם גבינה ומלח.. ככה שלושה ימין וירדתי קילו.. היה כיף.. מאוד קשה אבל כי זה לא מהנה כל כך.. במיוחד לא לאחת כמוני שהדבר המרכזי ואהוב עלי ביותר זה פחמימות .. במיוחד אורז ומקרונים.. אבל עובדה שהגיוון עושה רק טוב חחח

billc

New member
אפשר לעשות חישוב קלורי

נניח לחם קל X 12 זה יוצא בערך 480 קלוריות מעט חמאה על כל פרוסה זה יוצא כמה שיוצא בקיצר נראה לי מאזן קלורי שלילי, אז זה יעבוד כל דיאטה עם מאזן קלורי שלילי יוריד אותך במשקל, את יכולה לאכול גם גלידה ועוגות ולהרזות. הקטע שלאוכל יש יותר משמעות על לעלות או לרדת במשקל הוא משפיע על תפקודים שונים בגוף ובמוח, ולכן חשוב לאכול בצורה מאוזנת אני רק רוצה לומר, שאם את חולה על לחם עם חמאה או כל דבר אחר את יכולה לעשות יום משוגע כזה, לגוף לא יקרה כלום, אבל למחרת רצוי לחזור לתזונה מאוזנת

למעלה