דיאטת חלבונים

נירית3

New member
דיאטת חלבונים

לאחרונה מופצת דיאטה שעקרונותיה הם אכילה של חלבונים לרוב עם ירקות והמנעות מפחמימות.(לדוגמא: גבינות (עד 5 אחוז וירקות,דגים וירקות וכו´) האם יש סכנה בדיאטה מסוג זה ומה הסכנות ? תודה!

R-o-i

New member
אם אני לא טועה זאת דיאטה

שטובה רק אם מרימה משקולות, או מתכננת לפתח שרירים מקווה שאני צודק רועי דרך אגב ברכות לפורום

דורון K

New member
על דיאטות קטוגניות

באחרונה אכן נפוצו מאוד דיאטות החלבונים(ושומן) מסוגים שונים: לדעתי דיאטות מסוג זה הם גימיק גרוע(שלא פעם מעורב בדברי רמאות של ממליציו),שגורם בטווח הארוך להשמנה גדולה יותר ובעיות בריאותיות חמורות! אם את רוצה לרדת במשקל בצורה נכונה ובריאה הייתי ממליץ לך לפגוש תזונאי(רצוי תזונאי ספורט) לשם הרכבת דיאטה מאוזנת ונכונה,לאכול 6-5 ארוחות קטנות ביום,לשתות הרבה וכמובן לעשות ספורט.

נירית3

New member
האם תוכל לפרט?

למה גורמות בטווח הארוך להשמנה? ולאילו בעיות בריאותיות חמורות? אני מנסה להוריד במשקל ללא הצלחה וניסיתי כבר שיטות רבות שנחשבות בריאות ומאוזנות..

דיאטת חלבונים

הדיאטות הללו אינן חדשות כלל וכלל. הבעיות העיקריות שדיאטה מסוג זה יוצרת הינן: חולשה ריח רע מהפה סחרחורות ועומס רב על הכליות. הגוף חייב פחמימות ויהפוך חלבון לפחמימות אבל התהליך הוא דיי איטי. החלבון יגיע מתזונה אבל גם משריר.

למעלה