"דיאטת השמנה"

אורי ד

New member
"דיאטת השמנה"

שלום אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה, אבל בכל זאת. הייתי רוצה לעלות במשקל- באופן כללי, מה עלי לאכול? תנו לי דוגמאות... אני לא מעוניין ללכת לתזונאית. מצטער על הכלליות של השאלה, אבל זאת שאלה כללית :) תודה

למה לא מעוניין?

תפריט כללי שינתן לך בלי לבדוק רמות שומנים וחלבונים, יכול לעשות לך נזק לטווח הרחוק. תשקיע פגישה אחת כדי לקבל את היסודות ואז הכל יהיה קל יותר.

שאלות

חסרים לי נתונים אישיים (גיל, גובה ומשקל) ? למה אתה רוצה לעלות במשקל ? מה סדר היום שלך מבחינה תזונה ? האם אתה מתאמן בחדר כושר או מבצע פעילות גופנית כלשהיא ?

spoild

New member
פחחח... אתה לא רוצה לגדול!

עם כל הכבוד שאני רוכש לחברי הפורום והידע הרב שלהם, כל מה שתשמע פה לא יעזור לך בגרוש להעלות במשקל. ולמה ? כי עד שלא תשב מול מישהו רציני(מוסמך) שידביק לך תוכנית תזונה או אימונים אתה לא תיקח את זה ברצינות, אני אומר לך את זה מניסיון! אני מכיר כל כך הרבה אנשים כחושים ורזים שרוצים לגדול והם - "אוכלים בלי הפסקה" ומשום מה לא מצליחים. אם זה חשוב לך כך את עצמך בידיים, לך לתזונאית שתתן לך בידיוק את מה שאתה צריך, רק ככה תצליך. מצטער שאני תקיף, אבל אתה חייב לשנות את המחשבה! בהצלחה

shimi1234

New member
לא צריך להיות תקיף

הבעיה הובצת על בולנו היא כנראה יותר מנטלית. כולנו רוצים להיראות בדיוק ההיפך ממה שאנחנו. הבעיה היא שבאמצעים רגילים לא ניתן לשנות ב 180מעלות את מבנה הגוף אולם כדי להגיע למקסימום אפקט יש להיוועץ באדם מבין שיכול לתת לך תוכנית (אימונים + תזונה) שלמה בהתאם למבנה הגוף.

למעלה