דיאטת אולגה רז

shiamimik

New member
דיאטת אולגה רז

הי. אשמח לשמוע פידבקים על קבוצות תמיכה של דיאטת אולגה רז. אני שוקלת להצטרף לקבוצת רמת אביב ורוצה להבין קודם כל האם השיטה עובדת, האם בקבוצות יש יותר מידע מהדיאטנית על טיפים חשובים או שזה "רק" המשתתפים שמשתפים איך היה להם השבוע, ומהן העלויות למי שיש לו משקל עודף רב להוריד?
אני מחפשת אלטרנטיבה אחרת לשומרי משקל כי כל עניין הנקודות לא לגמרי ברור לי וכשהייתי במפגש אחד הרגשתי שזה בעיקר שיתופים "חברתיים" ופחות מידע וטיפים שיכולה ללמוד ליישם. חשבתי שאולי אם אלך לקבוצה של דיאטנית ולא "רק" משהי שעברה מסלול דיאטה, אקבל יותר מידע קונקרטי על עשה ואל תעשה
אשמח לעזרתכם!

היה שירשור דומה על הנושא

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1148&messageid=162963079

תשובה מהפן המקצועי

הקבוצות של ד"ר אולגה רז בהנחיית דיאטניות קליניות בלבד וכוללות גם שיחה עם המשתתפים וגם העברת מידע וכלים מהמנחות עצמן

דנה מש

New member
תשובה

היי shiamimik,

צר לנו שאת מרגישה כך. תוכנית שומרי משקל להרזיה פותחה ע"י מיטב המומחים והדיאטנים של שומרי משקל בארץ ובשומרי משקל הבינלאומי. המפגשים הקבוצתיים כוללים נושאים שונים חלקם התנהגותיים, חלקם פסיכולגים וחלקם תזונתיים. באופן טבעי הנושאים משתנים כל הזמן ועוסקים במגוון רחב של תחומים. את תוכנית ההרזיה עצמה מקבלים מהמדריכה באופן אישי לאחר המפגש הראשון בו היא מלמדת את העקרונות ומה בדיוק צריך לעשות בדרך.

אם יש עוד שאלות נשמח לענות ולעזור.

בברכה,
דנה, שומרי משקל

למעלה