דיאטות.

prachel

New member
דיאטות.

מה קורה שרקדנית מפסיקה לאכול כי היא רוצה לרזות איך לשכנע אותה לחזור לאכול?

chloe dancer

New member
אני מציעה

שתפני להורים שלה, לאיש מקצוע (כמו תזונאית), למורה שלה למחול, למישהו שיכול לעזור לה ולהסביר לה את החשיבות של המזון לגוף..בייחוד אצל רקדנים ואנשים שעוסקים בפעילות גופנית. כי הדרך מכאן לאנורקסיה היא קצרה ביותר ואסור שדבר כזה יקרה. תהיי חברה טובה ותעשי הכל כדי למנוע ממנה להכנס להפרעות אכילה!!! מקווה שעזרתי, ואני אשמח אם תחזרי ותכתבי מה קורה, נעה.

זה מצב

קשה... הרבה רקדניות מגיעות למצב כזה ומאוד קשה פשוט לשכנע אותם להפסיק עם זה, אני חושבת שהיא צריכה עזרה פסיכולוגית ושההורים שלה יהיו מודעים לכך, כי אם היא באמת מחמירה עם עצמה היא יכולה להגיע מהר מאוד להיות אנורקסית ועדיף למנוע את זה לפני שהיא תדרדר בהצלחה שיר:)

אממ

אם היא שמנה ויש לה מה להוריד צריך לדבר איתה על דרך מבוקרת להורדה במשקל ולהסביר לה שהדרך של הרעבה עצמית תגרום לה לסבל פיזי ונפשי,לתוצאה הפוכה מהרזייה ולבעיות רפואיות קשות-צריך ממש להבהיר לה את זה ולעזור לה למצוא תחליף להרעבה כי כמו שאמרו הדרך מכאן ולאנורקסיה היא קצרה,אבל היא עדיין לא שם,אפשר לעצור את התהליך,אפשר לצאת מזה ולא ליפול לבעיות אכילה. אם היא רזה והיא מרעיבה את עצמה אני חותמת לך שהיא כבר עברה את התהליך והיא כבר שם-באנורקסיה-צריך לעדכן את מי ששצריך לדעת ולהציע לה עזרה ומהר.

Vitamin Chick

New member
אני חושבת

עזבו פסיכולוגים ותזונאים כי אם היא רוצה לרזות היא לא תקשיב להם. צריך לדבר עם האדם שיש לו הכי הרבה (או הרבה מאוד...) השפעה עליה ושהיא סומכת עליו... ולהגיד לו לדבר איתה... בדרך כלל זה עוזר יותר מאשר שתזונאית או רופא יכריח אותה לאכול בכוח...! אצל רוב הרקדנים יש את המורה הזה שילכו אחריו בעיניים עצומות ויקשיבו לכל דבר שיגיד - נסי/ה לדבר איתו, או עם חברה טובה שלה...

למעלה