דיאטה

frir129

New member
דיאטה

אני יושב וקורא את כל ההודעות אשר נכתבות כאן במדור ושמתי לב כי האנשים לא קולטים דבר אחד `` דיאטה`` היא הגדרה של לאכול במסגרת. יש דיאטה לחולי סכרת. לחולי לב וכ``ו אל תתפתו לעשות דיאטה דרסתית אשר בהתחלה היא תעזור לכם אך לאורך זמן היא תגרום לכם לנזק גופני, נפשי וכ``ו בהתחלה של דיאטה הגוף נכנס להלם ויש רק הפרשות של נוזלים מהגוף כמות המים מצטצמת ויש להרבות בשתיה אם אתם רוצים דיאטה ראשונית אשר תגרום לכם לניקוי מע` הגוף תרשמו לפניכם יש לאכול במשך היום 6 ארוחות של סלט ירוק ככל האפשר אשר יכלול את המרכיבים הבאים. פטרוזליה,שמיר כרובית לא מבושלת,פלפלים ירוקים,גמבה,מלפפונים,כרוב,צנון,גזר, )אין להשתמש בעגבניות ( כי הם חומציות. לשתות 12 כוסות של מים,תה צמחים, לא ממתוק לאכול ליד שולחן ללעוס לאט. אל תתפתו לקנות דיאטות של חברות מסחריות. בכל קופ``ח ניתן לקבל השגחה של דיאטיטנית אשר תבנה לכם תפריט לפי מצב גופכם, אל תתפתו לעשות ``דיאטה``של 1000 קלוריות כי לאחר מכן תשמינו פי כמה יותר ממה שהורדתם. וכל הכבוד ``לנדיר`` אשר רוצה לעשות כסף על גבכם. אם תשכילו להבין שגופכם הוא לא `` פח זבל`` ותתיחסו באהבה לגופכם תראו במהרה תוצאות משבעיות רצון. עלו והצליחו.

נדיר

New member
6 ארוחות ביום, למי יש זמן?

התזונה שאני מציע הינה גורמת לאיזון תזונתי בגוף. קל להשתמש, ותוצאותיה מדהימות. אמנם אני מסכים כי אסור לרדת באופן דרסטי - אני מסכים כי כל גוף צריך להיפטר מהחומרים הרעלים שיש לנו במזון של ימינו (צבעי מאכל, חומרים משמרים, הורמונים תרופות....וכ`) אני מסכים כי הגוף חייב לקבל את החומרים החסרים (אפילו אם שמנים) ה ת ז ו נה ש א נ י מ צ י ע מ ס פ ק ת כ ל ה נ ``ל בנוסף, תרגישו נהדר, תקבל אנרגיה, רעננות ומרץ לכל היום. למי שמבצע את התוכנית בדיוק איך שאומרים לו, ולא יקבל תוצאות, אני מבטיח להחזיר כספו!!!!

למעלה