דיאטה

דיאטה

כששמחים-אוכלים כשעצובים-זוללים כשמרוגזים-אוכלים כדי להרגע כשרגועים- נהנים מגלידה כשחשים התרוממות רוח-מכניסים משהו קל לפה כשמדוכאים-אוכלים כדי לחוש טוב כשנהנים-אוכלים דבר מה מתוק כשסובלים-אוכלים כדי לשכוח כשיוצאים לבלות-בודאי טועמים כשמשעמם-מנשנשים כשצופים בטלויזיה-מפצחים כשגולשים-חטיפים לפה מגישים כשמטיילים-אוכלים כדי שיהיה כוח להמשיך בעבודה-עושים הפסקות אכילה עם החברים-מבלים במסעדה כשלבד-אוכלים להיטיב את ההרגשה אחרי התעמלות-אוכלים כי איבדנו אנרגיה כשמתבטלים-אוכלים ככה סתם בחגים-מגיע תור המעדנים בימי חול-נהנים ממאכלים פשוטים אז תגידו אתם, מתי כבר נשאר זמן לדיאטה? ובבקשה, לא לשאול עכשיו, מדוע אני קוראת לעצמי, סופגניה.

סופגניה....

תודה רבה רבה רבה לך שהסכמת לפניתי ולבקשתי אשמח לראותך כאן עוד הרבה ליהי

אני סופגניה גדולה מאד!

חמדתי אני גדולה. סופגניה לידי היא קטנה. אבל אני גם יפהפיה - מטופחת מתוקה נפלאה חמודה מדהימה סקסית בצורה לא רגילה ולא מעניין אותי שום דבר. אז מה זה משנה שאני ענקית?? את חושבת שאם הייתי רזה יותר היו אוהבים אותי יותר?? לא בטוח. זה פשוט איך אנו רואות את עצמנו במראה. האוכל עבורנו מחלה. קומי בבוקר ותגידי לעצמך - אם אני חולה אני זקוקה לתרופה והתרופה הטובה ביותר עבורך היא להגיד אני אוהבת את עצמי כמו שאני. תראי איך יהיה לך קל. בכל התחומים. אשמח לשמוע ממך.

למעלה