דיאטה?

• פותח הנושא jwin
  • פורסם בתאריך

jwin

New member
דיאטה?

אני מוכן להרתם למשימה... אני מדבר על דיאטת ״בלוקים״ : אני עוזר לכם לבנות דיאטה מצרופים של ״בלוק״ ( שהוא חיבור מחושב של חלבונים סוכרים ושומנים) - כל הפרטים בהמשך. מאחר וזה מצריך קצת עבודה - אני שואל כמה אנשים זה יכול לעניין.
שלב ראשון, יבוא הסבר על איך זה עובד. אחר כך תצטרכו לשלוח פרטים ( בפרטי) על גיל מין משקל גובה ותאור מהיר של הארוחות שלכם (אשאל שאלות מדוייקות) ועל פי זה אבנה את התוכנית האישית של מספר הבלוקים ביום. למי שמכיר את הדיאטה הזאת, אני ממליץ מאוד מאוד : היא מאוזנת ובנוייה כל איזוני אינסולין פנימיים ( כלומר העיקרון אינו כמות כלוריות בלבד אלא פיזור נכון שלהן ביממה שמאפשר שימוש נכון באינסולין אנדוגני). מיועד רק לאנשים בריאים ללא מחלות מטאבוליות (סכרת, גאוט, צליאק, בעיות תפקודי כליה) - מובן, כי אני לא יכול לעקוב אחריכם מקרוב. אני יכול רק לשמוע על התוצר בסופי... עקרונית זו דיאטה בריאה, איטית מאוזנת ושאוכלים בה טוב!
יום נהדר.
יהודה

aשרון

New member
יהודה...

מה המטרה של העניין?

לכל אדם מתאימה דיאטה אחרת, אתה לא יכול להציע דיאטה למישהו בלי לפגוש אותו במציאות. זה לא מקצועי, כל אחד צריך לבנות תוכנית שמתאימה לו באופן אישי.

דיאטה צריכה לשלב ארוחות הכוללות פחמימות, חלבונים, ושומנים בהתאם לרמת האימונים ויכולת הגוף.

שוב, אני שואל, מה המטרה של העניין.

jwin

New member
אני חוזר בי.

מטרה חברותית ושל רצון טוב גרידא מאחר וראיתי כאן ״עשה זאת בעצתך״ - לא הגבתי אבל לא נראה לי...
תואר ברפואה. התמחות בהרדמה וברפואה אינטנסיבית (עבודה של 22 שנים ביחידה לטיפול נמרץ כללי), התמחות באונקולוגיה קלינית - כבר 6 שנים שחזרתי לאונקולוגיה (הכל התחיל באונקולוגיה) - מכיר את שלושת אבות במזון...את המיקצועיות...את הדיאטה שאני מדבר עליה.
אבל אתה צודק. אני חוזר בעצמי ולא מציע אותה. חשבתי לעשות דבר טוב. מנסיון אני יודע שהיא טובה ובטוחה ואינה מצריכה מעקב . היא צריכה רק תאום התחלתי של שיחה קצרה.
אני חוזר בי מדברי. אני רוצה רק להבטיח שהיתה כאן מיקצועיות וחברות וטוב לב - לא היה לזה שום הקשר כלכלי חלילה וחס.
בברכה.
יהודה

jwin

New member

אני מקווה שזה לא מיועד אלי ושתשובתי היתה מכובדת.
שוחחנו עם מנהל הפורום וההדורים מיושרים טיפ טופ.
אני מברך בחג שמח - אם אתה חושב שטעיתי בתשובתי, כתוב לי. אני לא מרגיש ככה, אבל אולי אני לא רואה נכון את הדברים.
(הרגת אותי מצחוק על משוב שלך אחר כאן! הרגת אותי בנושא החביבות...)
יהודה. חג נהדר לכולם.

למעלה