דיאטה

גיליתקה

New member
דיאטה

שלום, יש לי 10 ק"ג מיותרים שאני רוצה להוריד, השאיפה שלי היא עד תחילת הקיץ שזה עוד 4 חודשים בערך.. אף פעם לא ניסיתי לעשות דיאטה רצינית, תמיד התחלתי והפסקתי.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות לגבי תפריט תזונה, ספורט וכל מה שיכול לסייע. תודה לעונים!

תשובה

לצורך הענין חשוב להגיע לייעוץ מקצועי אישי ע"מ לקבל כילים מתאימים שיסייעו לך לעשות שינוי מתאים ברואח החיים התזונתי שלך . בהצלחה

LadyIINpinkkk

New member
קודם כל, כל הכבוד על השאיפה

כי לא להרבה יש את השאיפה האמיתית והרצון ולהוריד במשקל. שנית, אני מסכימה שכדי לך להתייעץ עם מישהו מקצועי כמו שצריך וללכת בדרך המלך, וכמובן, את יכולה להעזר בכל מיני טיפים, כמו שאני נעזרתי בכתבה הזאת. אני מאמינה שהטיפים האלו יכולים לעזור לדיאטה ולהתעמלות, במיוחד שיש קשר בין השניים ועוזרים אחד לשני. ועוד משהו, חשוב מאוד שתאכלי כמו שצריך, כדי שלא יהיה נזק לגוף. כבר יצא לי להכיר כמה אנשים שעשו דיאטה, בלי פיקוח, ואכלו מעט מאוד, ועשו נזק בלתי הפיך לגוף... אז שימי לב לזה.

גיליתקה

New member
תודה רבה לכן!

בהחלט אלך ליעוץ ותודה גם על הכתבה, בהחלט עזרה לי יום טוב!

גליתי - יש לי את הפתרון שכל כך חיכית לו.

בבקשה צרי קשר. נמצא הפתרון להשמנת היתר. בתוך כ40 יום את יכולה לרדת עם דיאטת הHCG בין 8-15 ק"ג. דיאטה בריאה לחלוטין!!!!!!

דון שאול- 05054198929

yair and sveta

New member
קודם כל תביני מה עשית לא נכון עד עכשיו

הי ברור שאת צריכה שינוי בתזונה/אורח החיים
ולא דיאטת בזק כי אז הכל יחזור בחזרה.
אני ממליצה לך להחליט שאת פשוט לא מרשה לעצמך לאכול ממתקים וחטיפים , פיצות, בוקרסים וכו' בתקופה הקרובה
תאכלי בריא, תקפידי לבשל קיטניות, לאכול ירקות ופירות בכל הצורות, מרקים טריים חלילה לא מהאבקה
לא לאכול או לשתות שום דבר דיאט כי זה רק יגרום לרצות יותר פחמימות ומתוקים
תאכלי לחם מקמח מלא בלבד או פירכיות אורז
אחרי 8 בערב אל תאכלי כלום
תקפידי על ארוחת בוקר שתשביע אותך
דייסת קוואקר על הבוקר זה נפלא, משביע ומנקה את הגוף

למעלה