דיאטה...
/

assafein

New member
דיאטה... ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

אחרי שזה עלה באחד משרשורי האוף, מה אתם חושבים על זה? מה אתם יודעים על זה? מי שעושה יכול לספר על זה קצת?

Under the GUN

New member
../images/Emo31.gif

יש 2 משפטים שהם חצי מהאידיאולוגיה שלי "דיאטה זה בזבוז זמן" "ההבדל היחיד בין מישהו שעושה דיאטה למישהו שלא עשה דיאטה, זה שמי שעשה דיאטה מת בריא יותר" מה הטעם בלחיות עם כל הזמן סופרים קלוריות, אומרים זה אי אפשר, מבלים שעות בחדר כושר, מקיאים ושיט כזה?! אז הורדתם 5 קילו.. ביג פאקינג דיל זה מוציא את כל הטעם בחיים עם שותים דיאט קולה ולא קולה, אוכלים מלפפון ביום ושיט

נייטרלית.

כי וואלה, יש אנשים שלא יזיק להם להוריד כמה קילוגרמים מהמשקל שלהם אבל לעשות את זה בצורה בריאה, לא דרך בולמיה/אנורקסיה. אני נגד כל האנה/מיה מתוך ניסיון כי מאנה/מיה כלכך קשה לצאת... כל הספירת קלוריות זה בזבוז זמן, צריך לדעת להמנע מג'אנד פוד, וחטיפים וחרא בסגנון אבל כן לאכול דברים בריאים. עזוב אותי לפרט..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמאד תלוי

אני די נגד דיאטה...דיאטה כזו שבולסים כל היום חסה ועגבנייה. אני בעד אורח חיים בריא, כלומר לאכול פחות ממתקים שמבוססים רק על סוכר [כמו טופי, סוכריות על מקל, קולה...בעעע שונאת את זה.] וגאנק פוד [שגם את זה אני די שונאת...רק הטעם של השמן מחליא אותי]. אבל לא להגביל את עצמך יתר על המידה בקשר לכל דבר..נגיד לא לבכות על כל קוביית שוקולד או תוספת או אנערף... וכמובן נגד דיאטה שאנשים עושים למרות שהם לא צריכים בגרוש. אני, למשל ;___; [אבל עזבו, אני לא אדם של דיאטות. שוקולד זה החיים.]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifובכלל

אני אלרגית לשוקולד, אבל מי שם על זה

נושא עצוב

הייתי כל החיים שלי בדיאטה, אבל לא אחת מוצלחת. עד שמאפריל הזה הורדתי כמעט 20 ק"ג. יש לי המון מה להוסיף אבל אני לא יכולה. מה שכן- תעשו לעצמכם טובה, אל תיכנסו לזה. תאכלו. מי שיאהב אתכם יאהב אתכם איך שלא תהיו, ואני בטוחה שאתם מעדיפים דווקא כן לאכול את השוקולד הזה או את המשולש פיצה ההוא. וותרו על הסבל. ואם המצב באמת גרוע, ויש עודף משקל (מבחינה רפואית. אני לא מדברת על הבנות שרוצות להוריד 5 קילו כי ככה), אז דיאטנית, ואורח חיים בריא.

Angel On Earth

New member
ממממ...בד"כ אנשים שמתחילים דיאטה

מתחילים עם זה בעצמם. הם חושבים שהם חכמים ואוכלים מה ש"בריא" בעיניהם או שהם לא אוכלים בכלל. לפי דעתי זה טוב לעשות דיאטה כל עוד הולכים למישהו שמבין בזה..

B a m b o o k

New member
מי שצריך אז שיהיה לו בכיף

כל עוד זה מבוקר... מה שאני לא עושה... אבל אני מנסה לאכול בריא... לא דיאטה

../images/Emo45.gifכל עוד זה מבוקר../images/Emo33.gif

ובגבול הטעם הטוב, לא להפוך לאנורקסים ולהרזות יותר מדי. רק מי שצריך. ולא צריך להגדיר את זה כדיאטה, כי ככה זה אף פעם לא מצליח, דיאטה זה בשביל מי ששוקל כמו שצריך וטוב לא עם זה והוא העלה כמה קילוגרמים ורוצה להוריד אותם, דיאטה זה זמני. "אורח חיים בריא" זה מה שצריך! לא צריך להגזים ולדעתי זה צריך להיעשות רק עם דיטאנית/תזונאי/שומרי משקל וכדומה. אני למשל עושה דיאטה, יותר נכון הופכת את עצמי לבחורה שחיה אורח חיים בריא. אצל דיטאנית כמובן, אף פעם לא לבד! הכל מבוקר ובגדול הטעם הטוב, אמא ואבא שמים לב להכל ודואגים שהכל יהיה בסדר ולא יצא מפרופורציות. כמוני כמוהם.

אני הורדתי בשנה האחרונה 5 קילו

שלא אהבתי על עצמי, לא באכילת חסה, אלא בשינוי הרגלי תזונה. אכלתי ארוחות רבות וקטנות יותר, הקטנתי את כמות הממתקים, והוספתי פירות. אבל אני מניחה שדיאטה כזו לא תעזור לאנשים שצריכים מבחינה בריאותית לרדת במשקל.

זה ממש תלוי.

אני לפני שלושה חודשים ומשהו החלטתי להתחיל לאכול בריא. לשים לב מה מכניסים לפה, לא לאכול סתם דברים ולעשות ספורט... הורדתי סביבות ה-10 ק"ג וזה בהחלט שיפר לי את הבטחון העצמי (למרות שלדעתי אני צריכה עוד להוריד ואני עדיין בדיאטה.) אני כן סופרת קלוריות, כי חשוב לי לדעת כמה אני אוכלת ביום. אני אוכלת סביבות ה-800 קלוריות ואני יודעת שיש כאלו שיאמרו שזה קצת, אבל זה מספיק לי, אני לא רעבה יותר מזה. ואממ זהו
מי שרוצה באמת להצליח ולהרזות: לא לעשות דיאטות כסאח. הן בחיים לא מצליחות.

זה מעט מדיי.

הגוף בשביל תפקוד בריא ושוטף צריך סביבות ה1000-1500 קלוריות ליום.

800 קלוריות?

הגזמת. נערה בכיתה י' צריכה בערך 1600 ביום. כמובן שיש כאלה שיספיק להן פחות, 100-200, ויש כאלה שיותר - אבל 800, חצי?! זה ממש מעט. זה מסוכן.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מאד בעד. ../images/Emo45.gif

אני חושבת שכל אחד צריך בכלליות אורח חיים בריא.. שיעשה ספורט, שיאכל הכל במידה ושיהנה מהחיים. :) זה בהחלט לא אומר להרעיב את עצמך, פשוט להתרגל לארוחות אחרות ומסודרות. עם כוח רצון זה אפשרי ומומלץ, ולא בשביל להרזות בהכרח, אלא פשוט להיות בריאים.

שגיא 1991

New member
אני אישית בעד אבל שמנות קיצוניות

אבל מי שסתם עושה דיאטה והיא רזה, היא ממש מפסידה אוכל טעים.

yaelooly

New member
כמה דברים...

קודם כל- אי אפשר להגיד ששמנות יעשו ורזות לא יעשו, כי כמו שכולנו יודעות, אף אחד לא יודעת אם היא נחשבת שמנה או לא, אבל רוב הבנות בטוחות שיש להם ודף משקל, וזה בגלל הפאקינג טלוויזיה והעולם שלנו, שמחנך אותנו שבנות חייבות להיות במשקל של אנרוקסיות. מה שכן- אין על ספורט, ועל אוכל בריא. אנחנו בני 15-16, הגוף שלנו גדל עכשיו בצורה מטורפת, הוא בונה את עצמו לקראת הבגרות, ואנחנו חייבת לו את שני הדברי האלה. ברגע שאת אוכלת אוכל בריא- ועושה ספורט את מרגישה יותר טוב עם עצמך ומן הסתם גם יורדת כמה קילואים טובים.גם בלי לרדת= ספורט עושה לך גוף שנראה טוב, בטן בפנים, ובכלל- מראה יותר טוב. ברור שלא צריך להגזים, ומותר שוקולד מדי פעם (טוב, מדי יום), אבל לא יזיק לנו לאכול פחות סוכר ויותר ירקות, בכלל לא.

למעלה