דיאטה קטוגנית

דיאטה קטוגנית

שלום לכולם. אני מבקר ארעי כאן. יש לי ילדה בת 3.5 סובלת מאפילפסיה בנוסף להרבה מתנות נוספות. היא טופלה בכמה תרופות - ריווטריל, ולפורל, טופמקס ועוד תרופה ששכחתי את שמה. למרות הכול יש לה לא מעט פרכוסים. הניורולוגית שמטפלת בה, סבורה שהמצב הגופני הירוד שלה קשור גם להתקפים וגם לכך שיש לה EEG סוער (גם כאשר לא רואים פרכוסים). היא ממליצה לחשוב על דיאטה קטוגנית. הבנתי שזו דיאטה לא פשוטה בכלל. יש למישהוא נסיון עם דיאטה זו ויכול לשתף במה זה כרוך?

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

עד כמה שזכור לי אין אף אחד בפורום שיש לו ניסיון מעשי עם הדיאטה. אתה יכול לקרוא עליה במאמרי הפורום בקטיגוריה תרופות. הדיאטה נחשבת כתרופה.

דיאטה קטוגנית

יש לי נסיון עם הדיאטה הזו, התנסתי בה לפני כמה שנים. זו הדיאטה הקשה מכולן, אתה אוכל 70 גרם ירקות 15 גרם בשר, זו דיאטה ללא פחממות שבה הגוף שורף את השומן והופך אותן לפחממות. בכך הוא יוצר חומר שמשפיע על המוח.זו דיאטה קשה מאוד ולדעתי לא מומלצת לילדה קטנה. קשה מאוד לעמוד בה, הדבר היחיד שעליו אתה חושב הוא אוכל (בערך כמו חולה סמים). חוץ מזה המשקל שלה יצנח.

danielef

New member
גם לי יש ניסיון עם הדיאטה הזאת

היא לא עד כדי כך קשה ולדעתי היא עדיפה לילדים כי הם עוד לא פתחו הרגלי אכילה ממשיים, עדיין אפשר ללמד אותם דרך אכילה מסויימת. ההתחלה באמת קשה כי זה לשתות רק מרק ובעיקר לנקות את הגוף ולהכין אותו לדיאטה... לי אישית הדיאטה לא עזרה בכלום חוץ מלהוריד במשקל שהיא אפילו לא אמורה לעשות את זה. לנסות אף פעם לא מזיק :)

אמא של ס

New member
דיאטה קטוגנית

לדבריך היה לך ניסיון אך מעבר לזה שזה קשה האם היא הועילה לך? ואם לא מה כן הועיל ? האם אתה מאוזן על ידי כדורים/טיפול אחר?

למעלה