דיאטה+מחמאה

דיאטה+מחמאה

שלום לכולם.. כבר הורדתי 21 קילו וחצי.. הדרך עוד ארוכה אבל אני מרגישה מצויין. מה שנראה לי עוזר לי באימוץ אורח החיים החדש הזה שלי הוא, שרק בגיל 21, כנראה בגיל שבו אני מוכנה, אני עושה את השינוי הזה, לא בגלל שמישהו אחר אומר לי, אלא בגלל שאני רוצה. זה נראה לי הכי חשוב וגם אמא שלי, שתהיה בריאה.. כ"כ תומכת, כ"כ מפרגנת. אומרת לי כמה היא גאה בי וכמה אני מעניקה לה השראה. לפעמים אני לוקחת את זה כמובן מאליו, ככה אמא "צריכה" להתנהג, אבל כשאני חושבת על זה אני באמת מבינה איזה מזל יש לי שיש לי אמא כזאת ובקשר למחמאה- לאו דווקא מחמאה על מראה חיצוני. אמא שלי דיברה עם חברים קרובים שלנו, ואותו אבא של המשפחה אמר לאמא שלי שהוא באמת חושב שאני בחורה איכותית, וכמה כיף זה כשאני נמצאת אצלם. זה היה כ"כ כיף לשמוע, אני חושבת יותר מאשר מחמאות על מראה חיצוני, במיוחד כאשר המשפחה הזו כ"כ חשובה לי, הם בשבילי יותר משפחה מאשר חברים, במיוחד מפני שאין לנו הרבה קרובים בארץ, והעבודה שאבא שלי נפטר לפני 3 שנים, בתקופה שעדיין התבגרתי ואני חושבת, שאפילו עכשיו, ממרומי גיל ה-21, אני עדיין צריכה אבא, אז מחמאה כזו, ובמיוחד ממישהו וממשפחה שאני מעריכה במיוחד, הכי כיפית בעולם !

דריה27

New member
אני חושבת שזה מאוד

חשוב לעשות שינוי כזה מתוך בחירה אישית אמיתית וכנה ולא מתוך לחץ. כל הכבוד 21 קילו לא הולכים ברגל, אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך
דריה

tami78

New member
../images/Emo50.gifכל הכבוד לך

רציתי להגיד לך שאני מבינה לליבך גם אני הורדתי כ-27 קילו וכרגע אני די תקועה במקום אבל עם הרבה הרבה תמיכה מצד המשפחה והחברים שזה הכי חשוב ואין ספק שזה מוסיף לביטחון שלך אני מאוד מזדהה איתך מס' דברים , כגון הירידה ואיבוד אבא אשמח לעזור לך ואשמח ליעץ לך אבל להבטיח לך שזה קל אני לא יכולה אז מתוקה ישר כח המשיכי כך ואם את צריכה עזרה אני כאן

למעלה