דיאטה מהירה

morad

New member
דיאטה מהירה

האם יש דיאטה שמורידה 8-10 ק``ג בחודש?

turkiz

New member
דיאטה מהירה משמינה :-(

היי עדן! עוד לא נולדה הדיאטה המהירה שמחזיקה מעמד יותר מתקופה קצרה מאד. מנסיוני הרב דיאטה שבאמצעותה מורידים 8-10 ק``ג בחודש בסופו של הדרך מעלים במשקל כיפליים ממה שהורדנו. אני לא מציעה לך לפנות למרזי מורית או לחברות אחרות כי אתה שם את כספך על ``קרן הצבי`` האמן לי מנסיוני. הדרך הבריאה ביותר להרזיה היא הדרך הארוכה. מה שנקרא לאט אבל בטוח. מה שכן חשוב בדיאטה זה להתעמל הרבה ואם אתה בחור צעיר אז בטוח שאין בעיה עם זה כולם אוהבים כדורגל,כדורסל וחשוב הליכה. מקווה שעזרתי. TURKIZ H-)

morad

New member
אני יודעת ש...

הדיאטות המהירות משמינות.. זה לא כלכך משנה לי כרגע, יש לנו אירוע משפחתי ואני הייתי רוצה להיכנס לשימלה... :) האם אני יוכל לקבל אינפורמציה בקשר לדיאטת כרוב בבקשה?

ניב נ

New member
זה אפשרי גם בדיאטה מאוזנת

לפי חישוב של 3 ק``ג בשבוע הראשון שניים בשני ועוד ק``ג בשני השבועות הבאים העיניין הוא שצריך להקפיד מאוד ולא לחרוג וחשוב גם להתאמן אם אין בעיות פיזיות. כך ששבעת הק``ג שירדת יראו הרבה יותר ``רזים``. ותסלחי לי שאני לא נותן לך את דיאטת הכרוב או דומותיה כי היא דיאטה מסוכנת. כמו כן אי אפשר להתאים דיאטה מתאימה בלי לדעת לפחות גובה ומשקל. בהצלחה.

ilana5

New member
דיאטה מהירה

אין אוקום-פוקוס!!!! פשוט מאוד צריך להפסיק לאכול, או שלהוריד את כל השטויות,כמו לחם,עוגות,גלידות. בהצלחה!!!!

למעלה