דיאטה- לא להיות בזה לבד

idodogal85

New member
דיאטה- לא להיות בזה לבד

היי
מחפש שותפים לתהליך ירידה במשקל באיזי. אני רוצה לרדת 25 קילו עד גיל 35, כלומר במשך 3.5 שנים.
אשמח לדעת מי נמצא במצב דומה (מבחינת המשקל שרוצה לרדת, לאו דווקא גיל) ומעוניין לעבור את התהליך ביחד איתי. יש לקבוצה כח גדול להצליח. ללא צורך במפגשים פרונטליים, פשוט שיהיה עם מי לחלוק את ההתמודדויות.

אבי519

New member
מנסיון האישי שלי זה לא עובד ככה

זה כמעט בלתי אפשרי לשמור על גרעון קלורי מתון כלכך במשך כמה שנים .
השיטה הטובה והיעילה היא לרדת את המשקל העודף במשך כחצי שנה - שנה (דיטה עם גרעון קלורי של כמה מאות קלוריות ליום, כך שבשקילה של אחת לשבוע רואים הבדל) ואחרי כן להמשיך לשמור על המשקל שהושג .
אם הדיטה נמשכת יותר מידי זמן אנשים מיתאשים , הבעיות שיש בחיים, לחץ הסביבתי , התנאים שמתשנים בחיים, גורמים לחריגות ולאנשים לשכוח מהדייטה והמשקל העודף חוזר או אפילו מחמיר.
גנ- אני ירדתי 25 קילוגרם ומצליח לשמור על המשקל כבר שלש וחצי שנים .
השיטה שלי היתה כמו שכתבתי , דיטה מאוזנת עם גרעון קלורי של חמש מאות קלוריות ליום ( כמו שומרי משקל) .
ואחרי שהגעתי למשקל הרצוי עברתי לתפריט קבוע של תזונה בריאה .
משתדל לאכול תפריט קובע - כלומר בדיוק אותם דברים ב אותן שעות, כל יום .
יש הרבה מאכלים ( כל הג'אנק פוד, ממתקים וכ"ד) שאני פשוט לא נוגע בהם בכלל יותר . לא מרשה לעצמי חריגה אפילו קלה , לא בארועים ולא במסיבות ולא בבית קפה - נאדה. מבחינתי ג'אהק פוד ואוכל תעשייתי ואוכל לא בריא זה "טרף" כמו ש"חזיר" עבור חרדי.

idodogal85

New member
תודה על העצה

אני בכל זאת חושב שלי זה מתאים יותר מה שאני מחפש. אם בכל זאת יש אנשים שרוצים להצטרף לתהליך שלי, או לשמוע עוד פרטים לפני שהם מחליטים אם זה מתאים להם, אני אשמח לענות.
שבוע טוב

אבי519

New member
לא מבין למה אתה צריך שותף? הרי זה הגוף שלך בלבד.

בכל אופן מה שאתה צריך עלשות זה לאכול בדיוק את מספר הקלויות שדרושות לגובה שלך ולמשקל היעד שאליו אתה רוצה להגיע- כמובן שבצורה כזאת הירידה במשקל היא בגרף אקספוננציאלי יוד כי ככל שאתה מתקרב למשקל היעד בהתאם הפער הקלורי פוחת וקצב הירידה במשקל יורד .
למשל אם בשנה הראשונה תרד קילו אחד בחודש - חודשיים בשנה השניה תרד אולי חצי- רבע קילו בחודש ובשלישית כבר כמעט כלום ...
אני עושה דיטה כזאת כבר שלש חצי שנים , אבל התחלתי בדיטה של 1500 קלרויות בחצי שנה- שנה הראשונה כדי להגיע קודם למשקל המטרה ( 25 - BMI24) ורק אחרי זה עברתי למשטר של שמירה של 2300 קלוריות ליום בערך שעליו אני שומר עד היום.

למעלה