דיאטה זוגית

דיאטה זוגית

אני ובן זוגי מעוניינים להתחיל דיאטה ביחד?
האם זה כדאי? (אני יוצאת מנקודת הנחה שנדרבן אחד את השני)
מאיפה להתחיל? ואיך לבנות תפריט שיתאים לי ולו?

תודה

דיאטה זוגית

הי

בהחלט כדאי!
זה יועיל לכם מכמה היבטים:
1. קודם כל תהיו מסונכרנים על אותם סוגי אוכל. זה לא קל להיות בדיאטה כשהצד השני אוכל מה שבא לו. רק כדי לנצל את הנקודה הזו כדאי ללכת על אותה תכנית לשניכם. שלא יהיו מצב של המלצות אכילה שונות- זה רק עלול לסבך
2. בהחלט זה יכול ליצור מצב שתדרבנו אחד את השני. יש כאלה שזה ייצור אצלם אפילו מצב של תחרות חיובית כזו. אבל אל תקחו את זה לכיוון של מי יורד יותר מהר כי החוכמה היא להתמיד ולא להישבר. ובכל מקרה ירידה מהירה במשקל לא מחזיקה גם אם מגיעים ליעד. גם צריך לקחת בחשבון שגברים בדרך כלל יורדים יותר. וגם אם יהיה מצב שאחד יירד במשקל והשני לא זה יחזק את זה שלא ירד. קודם כל בגלל פרגון בסיסי וחוץ מזה זה שלא ירד יראה שהשני מצליח וזה כן אפשרי
3. תוכלו להחליט יחד על נקודות ציון דרך שחוגגים אותן יחד.
מצד שני תקחו בחשבון שעלולה להיות נקודה שלילית של התערבות יתר אחד באכילה של השני שעלולה להיות לא נעימה. לדוגמא אם אחד יגיד לשני למה אתה אוכל את זה? או את צריכה לאכול את זה ולא את זה. זה עלול ליצור מצבים קצת מעצבנים אז באמת תסכימו מראש שאפשר למנף את זה לכיוון של מישהו שעוזר לי לשמור על עצמי אבל לא מישהו שמציק לי.
ולגבי השאלה מאיפה להתחיל-
הכי כדאי לפנות למסגרת דיאטה שמתאימה לשניכם. מסגרת תמיד מקדמת יותר ביעילות את התהליך בגלל המחויבות, שכמה שלא תחליטו יחד על תהליך זה עדיין לא מספיק כשיש נקודות מאתגרות. ויהיו!
כמו כן זה הכי נכון כשיש עין מקצועית שמלווה בתהליך ומתקנת מה שצריך.
תפריטים אפשר להוריד באינטנט רק העניין הוא שהם לא גמישים בדרך כלל והחיים דורשים המון גמישות.
אתם יכולים גם לפנות לדיאטנית ולבקש רק שתבנה את התפריט שלפחות הבסיס של ההמלצות יהיה מקצועי, אם כי כאמור חבל לבזבז את המוטיבציה שיש לכם ולעשות את זה לבד כי כאמור ההחלטות היפות עלולות להתמסמס..
אתם יכולים להתייעץ אם יש לכם שאלות קונקרטיות.
כמו כן אני ממליצה לכם לקרוא את הכתבה "הדיאטה של אחרי החגים שנמצאת בעמודה השמאלית של הפורום. זה ייתן לכם הרבה מידע על עקרונות נכונים
בהצלחה!

גלית882

New member
אני לגמרי בעד!

אני והבן זוג התחלנו דיאטה ביחד, לא פשוט בכלל אבל ממליצה בחום!

למעלה