דיאטה ומחלה...

יעל י

New member
דיאטה ומחלה...

איך אתןבמצב כזה? כ"כ כואב לי הגרון שנראה לי שאני אוכלת רבע מהרגיל אבל קצת חוטאת כי מה שמותר קשה לי. מה שכן-שותה המון. מה יהיה? האם החטא יעלה על המים/תה?

לילית462

New member
תלוי בחטא...

אם את אוכלת כל היום שוקולד אז כנראה שלא... מה עם להכין לעצמך (או להזמין / לקנות מוכן) מרק ממש טעים ? זה גם ממלא וגם מחמם את הגרון ומקל על הכאבים - ואפשר בקלות להכין מרק טעים, בריא ודל קלוריות.
תרגישי טוב

לילית462

New member
מ../images/Emo207.gifת - דיאטה וחופשה

הקיץ בעיצומו וכולם בחופש, יש מי שנוסע לאילת, או לחו"ל בכל מקרה, יוצאים מהשגרה. עוד כמה שבועות אני נוסעת לשלושה שבועות לחו"ל (ישראל היא חו"ל בשבילי) עם הילדים והבעל. לא נהיה בבית שלנו, לא יהיה לי את חדר הכושר שלי, נצא הרבה למסעדות, אנחנו מוזמנים להרבה ארועים ומפגשים משפחתיים וחברתיים ואני בסטרס. התחלנו בעלי ואני לקבוע כמה קווים מנחים על מנת לא לאבד לגמרי את הצפון, אבל אני עדיין מפחדת שאני אאבד כל רסן ואשתולל ואעלה במשקל המון. איך אתן מתמודדות עם יציאה מהשגרה?

אורית685

New member
לי זה מאוד קשה

לפני שבועיים היה לנו יום נישואין. בעלי הזמין כרטיסים לרומא ל-6 ימים. ברור ששמחתי אבל המחשבה הראשונה היתה-מה יהיה עם הדיאטה.. אז אכלתי ממש לא כמו שאני רגילה-פסטה/פיצה/גלידה,אבל גם הלכנו המון אז לא עליתי במשקל. אבל עצם זה שכל הזמן צריך לחשוב על זה-קצת מקלקל את החופש. ככה היה גם בנסיעות קודמות לחו"ל. בבתי מלון בארץ אני מסתדרת. אוכלת כמעט רגיל,בד"כ בלי פחמימות. שוחה בבריכה,ופעם אחת הפתעתי את עצמי אפילו והלכתי לחד"כ במלון.. מה שיש לי להציע לך את בטח יודעת כבר - גם במסעדות יש מה לאכול, רק צריך לבחור נכון. לחרוג -ז"א לאכול מה ש"אסור"-רק אם ממש אין ברירה כן לרשום מה שאת אוכלת (לשים איזה דף/פנקס קטן בתיק,שיילך איתך לכל מקום) מאחלת לך שתהני,למרות ההתעסקות בנושא הזה..

אורית685

New member
נראה לי שאם את "עם היד על הדופק"

ז"א - לא נסחפת לגמרי,ואולי אפילו רושמת מה שאת אוכלת,גם את החטאים, זה בסדר. תרגישי טוב !

קודם כל תרגישי טוב ורפואה שלמה ובמהרה

שנית לצערי, אצלי מחלה או לא מחלה, אני כמעט ואף פעם לא מאבדת תאבון או חוש טעם.......

עלמה88

New member
החלמה מהירה

כשאני חולה בגלל שהגוף כואב הוא אומר לי מה לאכול. כן לקר, לא לעלים.... האוטומטי נהיה הקשבה לגוף, אני מאינה שהגוף יודע אז יהיה בסדר.

יעל י

New member
תודה בנות...

חזרתי היום לעבוד למרות שלא במיטבי יודעת בוודאות שאכלתי הרבה פחות אבל גם חטאתי. חטא שווה אצלי חטיף אנרגיה או חופן בייגלה מקמח מלא עם התה.דברים כאלה ולא יותר. מחר בלילה דיווח מהשטח(יום השקילה)

למעלה