דיאטה והנקה

foxmen01

New member
דיאטה והנקה

שלום!יש פה בנות שמניקות ושומרות דיאטה?אני לפני לידה עשיתי דיאטה חרמון וירדתי יפה!עכשיו 8שבועות אחרי לידה רוצה לחזור לדיאטה הזאת.אבל מפחדת שזה יפגע לי ביצור חלב.אולי יש פה בנות שמכירות את הדיאטה והתנסו בה אחרי הלידה בזמן ההנקה?תודה מראש!

לילית462

New member
מכירה חרמון, הנקתי ועשיתי דיאטה במקביל

כל דיאטנית תומר לך שבזמן ההנקה יש הזדמנות מצויינת לרדת במשקל היות והגוף שורף הרבה אנרגיה על ייצור החלב וההנקה. אולם, את חייבת לשמור על דיאטה מאוזנת, בריאה ושקולה. זה נכון בכלל אבל בתקופת ההנקה בפרט. ההנקה וייצור החלב דורשים הרבה חלבון, ויטמינים ומינרלים, כמו גם פחמימות ושומנים. דיאטה לא מאוזנת עלולה לפגוע ביכולת ייצור החלב ואולי אף באיכותו. ולכן, אם את רוצה להניק ולהעניק לילדך את הטוב שבחלב האם שלך, עלייך לאכול טוב, בריא ומאוזן. מההכרות האישית שלי עם הדיאטה של חרמון - לא מדובר על מאוזן ובריא! מדובר על דיאטת "כאסח" שמתבססת בעיקר על הפרדות והמנעות מפחמימות. הדבר הנכון עבורך יהיה לפנות לדיאטנית (מגיע לך מקופ"ח אם אני לא טועה) ולהרכיב יחד איתה תפריט מאוזן שיתאים הן לירידה במשקל והן לתקופת ההנקה. אם את רוצה אני מוכנה להקליד לך דיאטה שנתנה לי דיאטנית לתקופת ההנקה, אולם שימי לב, דיאטה ותפריט זה דבר אישי ויש לבנות אותו ולהתאים אותו בדיוק

יעל י

New member
בטוח חרמון ועובדיו יכולים לענות אבל...

אני מציעה לגשת לדיאטיקאית ולעשות דיאטה מואזנת שלא תפגע בתינוק. בהצלחה

לפי ההיכרות שלי עם חרמון

דרך חברה שעשתה את הדיאטה, מדובר בדיאטה מאד לא מאוזנת. קיצונית לטעמי. לדעתי מאד לא מתאימה לאמא מניקה. שומרי משקל, כפי שדפנה כתבה, היא דיאטה מאוזנת, הם גם מתייחסים למיניקות ומוסיפים להן נקודות. צריך לזכור שהתינוק היונק צריך לקבל ממך את כל אבות המזון והויטמינים. אם תחסירי אותם מעצמך, גם הוא לא יקבל אותם. מעבר לכך שגם את תהי חלשה ותפגעי מכך. זו דעתי, אולי יש כאלו שיחשבו אחרת.

GAL L1

New member
ד"ר חרמון אינה דיאטה

לאישה מניקה. לפי מה שאני יודעת, החומר שקראתי על ההנקה סביר להניח שיצור ואיכות החלב לא יםגעו מדיאטה כזת או אחרת. רק תת-תזונה קיצוני מאוד פוגע בייצור או איכות החלב. אבל אם לא שומרים על תזונה מאוזנת בזמן ההנקה, פשוט לא שומרים ומתחילים קרוסלה. אני מניקה למרחקים, הפעם אני גם בדיאטה (כבר עוד מאט 5 חודשים והורדתי 17 קילו- הילדה שלי בת 8 חודשים) הנקה עושה אותנו יותר רעבות, גורמת לנו ליותר חשקים, אם הגוף לא יקבל את מה שנדרש לו כולל פחממות וקטניות הוא יקח את זה בדרך אחרת. גם אם תצליחי להתעלות על עצמך ולא תפלי בפח זה יבוא על ידי ביטוי בעייפות מאוד מאוד חזקה בעצבנות יתר, בחוסר שקט או חוסר סבלנות, זה לא מה שאת צריכה כרגע. אז דיאטה כן, אבל דיאטה מאוזנת. הקפדה על המון מים וכמובן פעילות גופנית. בהצלחה

למעלה